Anbefalinger fra 50+

Her kan du se nogle udtalelser fra 50+ jobsøgende, som har været kontakt med os:

 

Jeg har i en periode som jobsøgende haft stor fornøjelse af at sparre med Hans. Han er empatisk og indlevende og forstår både at udfordre og komme med nye vinkler – og samtidig en meget behagelig person”. Lars Kirkegaard, Director, HR Core Deliveries, William Demant” nyt job i 2017.

 

“Som jobsøgende 60+’er, er det en stor lettelse at blive mødt på ‘lige vilkår’ af FirmaPlus. Jeg oplever Hans som værende en stærk sparringspartner ud i jobsøgning, samtidigt med at han er god til at tænke utraditionelt. I vores samarbejde oplever jeg at han har et ganske stort netværk at trække på – og han er overraskende god til at ændre et CV – til det bedre”. Kim Nielsen, jobsøgende IT-sikkerhedsadministrator

 

“Du får super god hjælp og sparring hos FirmaPlus. Kan stærkt anbefales” Anja Smaakjaer Jobsøgende leder

“Jeg har fornøjelsen af at have Hans som mentor. Det er spændende at arbejde sammen med Hans. Hans er et meget engageret og imødekommende menneske.
Jeg oplever Hans som udfordrende og samtidig empatisk, forstående og samtidig kreativ, nytænkende og samtidig stabilt ”mindset”. Hans’ erfaring med at få det største potentiale frem i mennesker er unikt. Jeg er fuld af god energi og optimisme, når jeg har besøgt Hans.
Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Hans – både som aktivt jobsøgende, som virksomhed og som kollega. God vind fremover!” Karine Grove Löwenmark – CFO – Nyt job 1. marts 2017.