Jobdatabase 2

skaermbillede-2016-10-08-kl-17-37-33

Disse fordele får du også ved medlemskab af 50+ Jobdatabasen?

  • Adgang til et 50+ Login med adgang til et opslagsværk om efterløn, pension, offentlige ydelser, bøger og film om 50+ livet. Information, som du kan have stor glæde af
  • Indbydelse til gratis 50+ informationsmøde, om dine nye muligheder som jobsøgende eller jobskiftende. Læs mere her:
  • Du får dine anonyme oplysninger ind på vores hjemmeside under aktuelle kandidater, hvor virksomhedsledere kan se,  hvad du søger, ønsker og forventer af dit næste job
  • Foredragsaften hvert kvartal. Foredragsaftenerne sammensættes efter behov. Forplejning kan købes på stedet
  • Når der er nogle vigtige nyheder om 50+ som jobsøgende får du et 50+ nyhedsbrev om, hvad der sker på jobmarkedet, små tips med klip fra artikler, TV og video m.m.

Vores forventning er, at 50 % af vores medlemmer kommer til en jobsamtale og/eller får et nyt arbejde inden for det første år.

Vi har et stort netværk af virksomheder, kommuner, regioner, fagforbund og organisationer, der har brug for måske lige dine kvalifikationer.

Vores konsulenter tager selv fat i vores netværk af virksomheder. Herefter byder vi ind med dine og andre jobsøgendes kvalifikationer til den pågældende virksomhed. I første omgang udvælger vi de 3 bedst kvalificerede til det ledige job, hvorefter de udvalgte kandidater får tilbud om en jobsamtale hos virksomheden. Den bedst kvalificerede får jobbet.

For at sikre dig den bedste kvalitet og service, er der i 1. tilmeldingsrunde højst plads til 200 nye medlemmer i 50+ Jobdatabasen.

For et kontingentet på 99,00 kr. pr. måned får du alt dette.

Se her aktuelle kandidaterne i 50+ Jobdatabasen

Vores definition på ”50+”: Alle, som er 50 år og derover.
Vores erfaring er, at de 50-årige typisk har mod på fortsatte udfordringer og er åbne for udvikling og videreuddannelse. De føler derfor, at de stadig har mange år tilbage på arbejdsmarkedet og udskyder derfor tanken om pension til de nærmer sig eller har rundet de 60 år.