50+ Sparringsforløb – Udvidet

50+ sparringsforløb UDVIDET – til dig, der er jobsøgende

Med et 50+ sparringsforløb – UDVIDET , som indebærer coaching, personprofil, mentoring, personlig sparring på CV og på jobsamtaler, får vi over 50 % af vores kandidater i job. De fleste endda i fuldtidsjob.

I dag er arbejdslivet uforudsigeligt. Den ene dag kan du være ”dagens helt”, den næste dag, kan du stå med en fyreseddel i hånden.

En fyring kan for mange komme som et ”GRANATCHOK” med alvorlige stresssymptomer til følge. Symptomer, som man skal have hjælp til at bearbejde og komme igennem. For andre kan en fyring være en kærkommen åbning for nye udfordringer og udviklingsmuligheder.

Er du jobsøgende, og er du fyldt 50 år, vil du kunne erfare at jobsamtalerne udebliver. Det kan der være mange grunde til. Du er måske sorteret fra på grund af din alder, dit CV har måske ikke været tilstrækkeligt skarpt, eller din ansøgning har været for ”tynd”.

Du har muligvis aldrig haft brug for et CV og en ansøgning for at komme i job, men sådan er det ikke længere. I dag kræver en jobansøgning både et skarpt og velunderbygget CV og en ansøgning, som sidder lige i skabet. Ellers skal du ikke gøre sig forhåbninger om at komme til jobsamtale. Det kan derfor være en stor udfordring at opbygge et CV med alt dét, du kan tilbyde i form af erfaring, kompetencer og uddannelse og at udarbejde en kvalificeret jobansøgning.

Men fortvivl ikke. Vi står klar til at hjælpe med både CV og ansøgning, så du kan komme hurtigere i gang med jobsøgningen.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til jobsøgningen, tilbyder vi tre forskelle sparringforløb, som du kan læse mere om hérunder.
Kunne du være interesseret, tilbyder vi en foreløbig snak om, hvilke af de tre sparringsforløb, der kunne være mest relevant dig.

Herefter er det op dig at beslutte, om du ønsker et sparringsforløb og i givet fald hvilket.  Som 50+ jobsøgende kan du selv købe et 50+ sparringsforløb, eller du kan få din fhv. arbejdsgiver/A-kassen eller jobcentret til at betale sparringsforløbet for dig.

Hvordan får du job?

Som led i sparringsforløbet bliver du indsat som jobsøgende på 50+ Kandidatportalen .

50+ Kandidatportalen er offentlig tilgængelig. Dit jobopslag på Portalen er derfor også synlige for virksomhederne. Desuden lægger vi dit opslag løbende op på LinkedIn, hvor vi netop markedsfører dine kompetencer

Vi hjælper dig med at finde den rigtige virksomhed, som vi kontakter for oplysninger om evt. ledige jobs.

Du oprettes også i 50+ Jobdatabasen – Elvium, så vi kan præsentere dig på en professionel måde over for virksomhedslederen, som mangler netop dine kompetencer.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvilket 50+ sparringsforløb, der bedst kunne imødekomme dine behov.

Et nyt job kunne f.eks. være:

  • Et fuldtidsjob på 37 timer om ugen eller mere
  • Interim – kortvarig opgave/ansættelse
  • Et deltidsjob, 20 – 30 timer om ugen
  • Et mentorjob for en Start-Up virksomhed

Som 50+ jobsøgende kan du selv købe et 50+ sparringsforløb, eller du kan få din fhv. arbejdsgiver/A-kassen eller jobcentret til at betale sparringsforløbet for dig.

Se alle tre 50+ sparringsforløb herunder:

 

50+ sparringsforløb

50+ sparringsforløb – UDVIDET

50+ outplacement sparringsforløb

50+ sparringsforløb – 5 møder
Pris:
Ekskl. moms 4.875,00 kr. – Inkl. moms 6.093,75 kr.

50+ sparringsforløb – UDVIDET – 9 møder
Pris:
Ekskl. moms 9.750,00 kr. – Inkl. moms 12.187,50 kr.

50+ outplacement sparringsforløb – 10 møder
Pris:
Ekskl. moms 9.750,00 kr. – Inkl. moms 12.187,50 kr.