50+ Samarbejde og værktøjer

FirmaPlus samarbejder med flere andre virksomheder, de som gør noget specielt for 50+ er vist her under.

Dialoogle logo

At Dialoogle er inspirerende og forbedrer resultaterne af alle samtaler på tomandshånd og i grupper. Dialoogle er en serie billedkort af høj kvalitet, der
– fremmer accociationer i hjernen
– giver tankerne frit løb og gør det let at tænke kreativt
– gør brugen af sproget rigere og mere nuanceret
– beskriver holdninger, følelser og ideer mere præcist.

Med 50+ sparringsforløbene, bruger vi hver dag Dialoogle sammen med vores kanidater.

FirmaPlus bruger billedkortene i vores kurser, 55+ Inspirationsseminarer, 55+ samtale, Visuel Medarbejdersamtale, salgsarbejde og i kommunikation med vores kunder.

Læs mere om Visuel Medarbejdersamtale i CBS Copenhagen Business School.

Se video og klik her eller på billedet:

 

Vores samarbejdspartner Elvium har udviklet og implementeret 50+ Jobdatabase, som er et rekrutteringssystem som 200+ virksomheder bruger. Her kan nævnes Stepstone, IT-jobbank, XL-BYG, Eltel Networs, Clipper Group, Naviar, Danmarks Apoterforening med flere.

Elvium er vores sponsor;

Jesper Andersen, direktør udtaler “I den anden ende af aldersskalaen møder vi dygtige folk med stor erfaring og hvor mange alligevel oplever sig devalueret på alder i jobsøgningen. Hos Elvium fokuserer vi lige på alle kandidater, så kompetencer, erfaring og personlighed er de bærende faktorer. Vi støtter derfor op om FirmaPlus, som i den grad forstår at synliggøre den værdi en senior-medarbejder giver i form af erfaring både på fag og forandringer.” 

 

persolog_danmark_RGBp

 

persolog Danmark består af et stærkt underviser- og konsulentteam med mange års erfaring fra både offentlige og private organisationer. Vi kan i din organisation bidrage med skræddersyede forløb til personlig og organisationel vækst gennem brug af internationalt anerkendte ledelses- og vidensværktøjer, som er praktiske, lette at anvende, videnskabeligt dokumenterede og fremtidssikrede. persolog er en forlags- og Akademivirksomhed, som uddanner og certificere konsulenter til at arbejde med personprofiler.
FirmaPlus bruger i vores 55+ Projekter:  Personprofil, Adfærdsprofil, 55+ Outplacement, Stressprofil og Jobprofil. (D,I,S,K)

Vi samarbejder med Pension Consult Forsikringsmægler. “Det er helt afgørende for os, at vi tilbyder et højt fagligt niveau og samtidig kan formidle kompliceret – og for mange kedeligt – stof på en levende og let tilgængelig måde. Vi er specialister i de særlige problemstillinger, der gælder for grænsegængere mellem Danmark og Sverige.” siger Lars Opgård Hjorth
Forsikringsmægler, cand.jur.

 

Seniorvikar

 

Vores arbejdsmarked gennemgår en stor forandring i disse år, når vi taler om 50+ på arbejdsmarkedet. Derfor har SENIORVIKAR, som ikke blot er en jobportal, men et vikar- og rekrutteringsbureau med viden, erfaring og overblik. Vi tilbyder for 50+’ere bl.a. vikarjobs, fastansættelser og Outplacement overfor det danske erhvervsliv samt periodiske ansættelser overfor private husholdninger og familier.
FirmaPlus henviser gerne virksomheder og ledige til Seniorvikar.

Logo-Enalyzer

 

Enalyzer gør det nemt at vide bedre. Vi bruger Analyzer til spørgeundersøgelser i forbindelse med vores 55+ Projekter og andre projekter. Her kan vi måle udbyttet af projektet både på ledere og medarbejder. Vi bruger specialister til at udforme spørgsmålene og det giver gode resultater.

 

Salesforce

 

Salesforce, med verdens førende CRM applikation. Vi holder styr på de vigtigste elementer i vores relationer med kunder og kundeemner – telefonopkald, e-mails og alle de interaktioner, der skaber grund for god kundepleje og sikker opfølgning.