Jobdatabase og Kandidatportal

Sådan får du glæde af 50+ Kandidatportalen

50+ Kandidatportalen  er for alle AKTIVE jobsøgende – også for jobskiftende indenfor samme virksomhed – efterlønsmodtagere og pensionister, som gerne vil være erhvervsaktive igen.

50+ Kandidatportalen er offentlig tilgængelig. Kandidaters jobopslag på Portalen er derfor også synlige for virksomhederne.

Du bliver oprettet i 50+ Jobdatabasen, således at vi kan præsenterer dig på en professionel måde over for virksomhedes leder, som mangler netop dine kompetencer.
Det vi kan gøre, er at hjælpe dig med at sælge dig til den rigtige virksomhed, hvor du ønsker at arbejde de næste 5 – 10 år.

Et nyt job kunne f.eks. være:

  • Et fuldtidsjob på 37 timer om ugen eller mere
  • Et deltidsjob, 20 – 30 timer om ugen
  • Interim – kortvarig opgave/ansættelse
  • Et mentorjob for en start-op virksomhed

FirmaPlus opsøger og kontaktervirksomheder, som mangler kvalificeret arbejdskraft, og gør opmærksom på, at det er erfaren arbejdskraft, vi byder ind med til de ledige jobs.

50+ sparringsforløb

Har du brug for hjælp til jobsøgningen, tilbyder vi tre forskelle sparringforløb, som du kan læse mere om hér: 50+ sparringsforløb.
Kunne du være interesseret, tilbyder vi en foreløbig snak om, hvilke af de tre sparringsforløb, der kunne være mest relevant dig.

Herefter er det op dig at beslutte, om du ønsker et sparringsforløb og i givet fald hvilket.

Med et 50+ sparringsforløb får vi over 50 % af vores kandidater i job. De fleste endda i fuldtidsjob.

 

Vores definition på ”50+”: Alle, som er 50 år og derover.
Vores erfaring er, at de 50-årige typisk har mod på fortsatte udfordringer og er åbne for udvikling og videreuddannelse. De føler derfor, at de stadig har mange år tilbage på arbejdsmarkedet og udskyder derfor tanken om pension til de nærmer sig eller har rundet de 60 år.
Men realiteten er, at mange allerede i 50-års-alderen er utrygge i deres ansættelsesforhold eller bliver sagt op. Derfor er det så vigtigt, at vi sætter ind med forebyggende tiltag allerede ved 50-års alderen, hvor mange fortsat har et stort potentiale på arbejdsmarkedet.