https://firmaplus.dk/administration/Administration

Administration:

Vi har lige nu 5 dygtige kandidater til fastansættelse eller Interim.

Læs mere af deres egne beskrivelser.

Jeg har valgt dette billede fordi:
Jeg lever med den positive livsholdning, at ’life is a beach’. Den holdning tager jeg med i min dagligdag – for med smil og udadvendthed bliver sammenspillet med chefgruppen, kollegerne og andre interessenter lettere i den fælles opgaveløsning og det fælles mål.

Hvad kan jeg tilbyde:
I får i mig den chefsekretær og koordinator, der er vant til at få enderne til at mødes – med smil, overblik, prioriteringer af opgaver og omstillingsparathed. Jeg er god til at etablere kontakt til mennesker på alle niveauer i en organisation – og altid med respekt for menneskelige og kulturelle forskelle. Mange års erfaring fra internationale virksomheder har givet mig min store forretningsforståelse – og jeg kommunikerer ubesværet på både tysk og engelsk. 

Ønske til nyt job:
Et job som PA eller chefsekretær, koordinator, salgssekretær, office manager el. lign. Jobtitel er ikke det afgørende – men jobindholdet og dét at jeg kan bruge mit stærke planlægningsgen og mine solide sprogkundskaber vejer tungere. Som ansvarlig for/sagsbehandler på et selvstændigt område, får du en medarbejder, der først er tilfreds når vores kunder/interessenter er tilfredse: Ingen opgave er for lille – eller for stor – alle opgaver skal løses – og jeg skal nok finde løsningen.

Faglige kompetencer: Erfaring fra privat virksomheder, Erfaring fra staten.

Personlige kompetencer: Energisk, fleksibel adfærd, fokus på kvalitet, forstår ledelsesprincipper og er sproglig.

UddannelseNLP Business – Performer kommunikation på arbejdspladsen, Konflikthåndtering, Bachelor´s degree English, Akademimerkonom, Bachelor´s degrees German.

IT: Microsoft Office, Sharepoint – meget rutineret, SAP Navision, Indesign.

Sprog: Dansk Modersmål, Engelsk og tysk flydende opvokset med tysk. Læser og forstår svensk og norsk.

Aflønning: Aftales

Bor: Taastrup
Kandidat: ph.

Mulighed for Interim

Jeg har valgt dette billede fordi:
Det for mig symboliserer overblik og nysgerrighed. Hvad er det for en opgave, som jeg står overfor, og hvad skal der til for at løse den?

Hvad kan jeg tilbyde:
Overblik, struktur og koordinering af praktisk og administrative opgaver. God til at igangsætte, gennemføre og afslutte arrangementer/projekter/opgaver uden at slække på kvaliteten. Får i det daglige mange ideer til optimering af diverse forretningsgange og arbejdsopgaver. Jeg tager ansvar inden for de angivne rammer og kommer sikkert i mål, hvis jeg kender deadline. At få mine medmennesker til at føle sig godt tilpas. Stort servicegen og lyst sind.

Ønske til nyt job:
Jeg kan se mig selv arbejde med en blanding af praktiske og administrative arbejdsopgaver. Kursus- og arrangementskoordinator står højt på min ønskeliste. Der kan jeg bl.a. bruge mine evner til at skabe overblik og igangsætte, gennemføre, afslutte og samtidig være med til at give folk den bedste oplevelse.

Faglige kompetencer:
Projektledelse, undervisningserfaring, erfaring fra private og kommunale virksomheder, bogholderi og regnskab og ledelseserfaring.

Personlige kompetencer: 
Ansvarlig, detaljeorienteret, initiativrig, præsentabel og har gode tilpasningsevner.

Uddannelse:
Kognitiv coaching og salg (Meyer & Munk), mundtlig fremstilling og præsentation, (RM Academy), intensiv engelsk, Niveau B, (Sproggruppen ApS) , projektledelse 1, (Mannaz A/S), kompromisløs kundebetjening, (Birger Norup), telefonbetjening og direkte borgerkontakt, (Den Kommunale Højskole), praktisk kommunikation, (ULU) og voksen HF, 3 år – (Frederiksberg VUC).

IT:
Remedy / Navision / e-conomic og Microsoft Office (Solid erfaring).

Sprog:
Dansk (modersmål), engelsk (tale og skrift) og hollandsk (tale). 

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: MA

Mulighed for Interim

Jeg har valgt det billede fordi:
Det giver klarhed, energi og perspektiv i mit arbejde, hvor jeg løser store opgaver og små opgaver.

Hvad kan jeg tilbyde:
En bred erfaring med national og international kundeservice og jeg taler flydende dansk, fransk og engelsk. Så står du og mangler en erfaren receptionist med kontoruddannelse og gode sprogfærdigheder, så er jeg den rette for din virksomhed. Er opmærksom på mine omgivelser, hvilket gør, at jeg altid er klar til at hjælpe der, hvor behov er. Behandling af ID, pas og visum ansøgninger, diverse oversættelse og tolkeopgaver, opdatering af ferie og sygdom.

Ønske til nyt job:
Jeg ønsker gerne et nationalt og internationalt miljø, hvor jeg kan bruge mine kvalifikationer. Er en engageret, serviceminded og hensynsfuld person, som er kendt for at yde en optimal service overfor både gæster og kollegaer.

Faglige kompetencer:
Erfaring fra private virksomheder. Den Franske Ambassade og flere dansk virksomheder i reception og administration.

Personlige kompetencer:
Ansvarlig, sproglig, detaljeorienteret, præsentabel, og har gode tilpasningsevner.

Uddannelse:
Service ambassadør (grundlæggende salg og salgspsykologi),  sprogskole (engelsk og tysk), Engelsk Advanced Level 5 Cambridge i Kbh., Writing English in an international environment, EFG basisår Handel og kontor 1 år, Højere Handelseksamen, Social og sundhedshjælper, kontoruddannelse i Frankrig.

IT:
Microsoft Office 2016, Windows 10 og Office 365.Rutineret i Word, Outlook, Excel. Kendskab til IP Nordic telefoni, Navision C5, Quick Pay, Maconomy

Sprog:
Dansk og fransk: Modersmål. Engelsk: Læser og kommunikerer ubesværet.

Bor: Storkøbenhavn.
Kandidat: Ato.

Jeg har valgt dette billede fordi:
En Glad Smiley, fordi jeg altid er glad og imødekommende overfor dem jeg møder på min vej. En positiv livsholdning fylder min dagligdag.

Hvad kan jeg tilbyde:
Stabil, rutineret medarbejder, selvfølgelig systematisk, vedholdende og med overblik, tilbyder en bred vifte af kompetencer inden for hele kontor- og admini­stra­tions­­området og regnskabsopgaver. Jeg brænder for, at tingene sker, har flair for hurtig at sætte mig ind i nye opgaver og systemer og samarbejde med nye kolleger.

Ønske til et nyt job:
En spændende og produktiv arbejdsdag for mig er med afvekslende opgaver, med f.eks. sagsbe­handling, sekretær- og regnskabsopgaver, kundeservice, kursusadministration og meget mere. Også kaldet en ”blæksprutte / multifunktionsmedarbejder”. Et arbejde hvor jeg kan bruge mine mange faglige og sociale kompetencer.

Faglige kompetencer:
Løsningsorienteret allround assistent, proaktiv, organiseret kursussekretær, sagsbehandler analytisk med hurtigt overblik, serviceminded, imødekommende kundeservice.
Og det er sjovt at arbejde med debet og kredit som regnskabsmedarbejder med interne og eksterne kontakter. Erfaring med private og offentlige virksomheder.


Personlige kompetencer:
Ambitiøs, fleksibel adfærd, fokus på kvalitet, initiativrig og præsentabel

Uddannelse: Akademiøkonom fra Niels Brocks, Merkonom i markedsføring, Advokatsekretær, og kurser i bl.a. Projektledelse, Dialog der forandre, coaching, salg, psykologi og IT mv.

It: Rutineret i Office pakken, økonomiprogrammerne; Prisme Portal og Klient og Axapta og AX12,
rejseafregning Travel-X og zExpense.

SprogDansk (modersmål), engelsk, forstår de nordisk sprog

Bor: Nordsjælland
Kandidat: esl

Mulighed for Interim

Jeg har valgt dette billedet fordi:
Den flyvende ballon symboliserer frihed under ansvar. Samtidig signalerer den overblik, lethed, løsrivelse –  jeg frigør tid for chefen til koncentration om kerneforretningen.

Hvad kan jeg tilbyde:
Solide færdigheder i kommunikation og budskabsformidling på dansk og engelsk: Oplæg, tekstredigering, oversættelser, kvalitetssikring, korrektur. Dertil flair for tal, indsamling af data, budgetopfølgning etc. Bred erfaring med administrative rutiner. Proaktivitet og struktur i det daglige arbejde – sætter i gang, overholder deadlines og følger op. Daglig sparring, forståelse for forretningen og for håndering af konfidentiel information.

Ønske til nyt job:
Gerne som personlig assistent, chefsekretær, koordinator el. lign. – vigtigst er ikke jobtitlen men muligheden for, at mine kompetencer kan komme i spil.

Faglige kompetencer:
Dansk og engelsk skriftligt og mundtligt, flair for tal, ledelsesbetjening, administration, erfaring fra private virksomheder og staten

Personlige kompetencer:
Ansvarlig, detaljeret, fokus på kvalitet, hurtigt opfattende og logisk tænkende.

Uddannelse:
Korrespondent engelsk/fransk. Merkonom, organisation & strategi samt markedsføring.

IT:
Rutineret bruger af Office-pakken (Word, Excel, PowerPoint, Outlook).

Sprog:

Dansk, modersmål. Engelsk, forhandlingsniveau, skriftlig og mundtligt. Fransk, lavere niveau. Tysk, godt kendskab. Forstår svensk og norsk.

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: eej.

Mulighed for Interim