Aktuelle kvalificerede jobsøgende i 50+ Jobdatabasen

Her kan du se alle de 50+ kompetencer og erfaringer, som vi har i 50+ Jobdatabasen.

Når en ny kandidat opretter sig selv i 50+ Jobdatabasen, svarer kandidaten på nogle spørgsmål. Her er opstillet nogle søgeord, som også bliver svaret på. Vi kalder det Hard Skills og Soft Skills, som beskriver de faglige og personlige- og adfærdsmæssige kompetencer. Der er 16 – 20 ord at vælge imellem og ordene er tilpasset efter hvert fagområde. Soft Skills vælges kun 5 ord, som passer bedst til kandidaten. Vi kan herefter spørge arbejdsgiveren, hvilke søgeord den nye kandidat gerne skal opfylde for at komme i betragning til et job. Ved opslag af en stilling, hvor vi får mange ansøgere, kan vi sortere efter Skills og derved hurtige finde den rette kandidat.

For alle de nedenstående kandidater er der afholdt en til flere samtaler og evt. et mentorforløb.  Kandidaten er derfor parat til en jobsamtale og som udgangspunkt kan kandidaten starte på mandag. De kandidater, som er mærket med rød tekst er nye kandidater, som vi markedsfører på LinkedIn lige nu.

Direktion, ledelse og jura

Direktør/Chef
———————

Køn/alderMand 53 år 
Ønske til det nye job
Jeg ønsker en stilling som projekt-, interim-, korttids-, eller fastansat.  Jeg vil gerne, som chef og leder, være med at opbygge eller videreudvikle en privat eller offentlig virksomhed, som kan få glæde af mine erfaringer og kompetencer.
Projektarbejde i form af: Virksomhedsudvikling organisationsopbygning, strukturering, rekruttering, teambuilding, drift og Facility Management udvikling af processer og procedure.
Alt sammen som mange direktører og/eller økonomichefer kan få stor glæde af.
God indsigt i den offentlige forvaltning (Contract Management) som spænder fra outsourcing til forvaltning og styring, samt nye produkter til den offentlige sektor. Der kan muligvis aftales en praktik periode.

Hard Skills: Erfaring fra staten, adm. direktør, ledelseserfaring, afdelingschef, analyse, Facility Mangement, tilpasningsevner.
Soft Skills: Ambisiøs, ansvarlig, beslutsomhed, Business orienteret og hurtig opfattede.
Uddannelse: Master of Public Management (MPA), Officersuddannet. Strategisk Ledelse, PRINCE II projektledelse, Offentlig Controller og Drifts uddannet.
IT: Superbruger Microsoft stor erfaring med SAP, Navision, ”Therefore, Microsoft” Contract Management & Dokumenthåndtering, kendskab til ”Atrium” Integreret Facility Management (IFM) system og andre sub systemer.
Sprog: Dansk Modersmål, engelsk, tysk og skandinavisk
Aflønning: Aftales – eventuelt ejerandel af virksomheden
Bor: Roskilde
Kandidat: kwi.

Strategisk- og operationel chef
————————-
Køn/alder: Mand 49 år
Ønske til det nye job: Skal du have hjælp til at samarbejde med ministerier, styrelser, pressen, industrien og det akademiske? Jeg medbringer mange års erfaring med Public Affairs, med mange personlige kontakter i både Danmark og EU.
Jeg ser frem til at arbejde med strategisk kommunikation og ledelsessparring, så virksomheden er klar til morgendagens muligheder, om det er turn-arounds, digitalisering eller generationsskifte.
Hard Skills: Erfaring fra det kommercielle, non-profit NGO-verdenen samt samarbejde med det offentlige, i roller som projektleder, produktchef og direktør.
Soft Skills: Beslutsomhed, energisk, innovationskraft og præsentabel.
Uddannelse: En dansk Markedsøkonomuddannelse med en EU ERASMUS Bachelor overbygning. Senest frisket op med en Mini-MBA fra 2014.
Sprog: To-sproget dansk/engelsk, med Deutsh für den Beruf, hollandsk og spansk. Svensk og norsk har ligeledes været brugt i mine tidligere jobs.
Bor: Storkøbenhavn.
Kandidat: smds

Strategisk- og operationel ledelse
————————-
Køn/alder:  Kvinde 55 år
Ønske til det nye job:
 At skabe værdi og vækst for en større service virksomhed, hvor jeg kan bruge mine kompetencer inden for ledelse, driftsoptimering og service excellence. Trives med at skabe resultater i krydsfeltet mellem kunde og virksomheden.
Hard Skills: Markedsførings/salg, projektledelse, erfaring fra international virksomhed, erfaring fra staten, undervisningserfaring og Adm. direktør, kunde/drifts ledelse.
Soft Skills: Kommerciel-business orienteret, innovativ, sproglig og coaching
Uddannelse: Merkonom/Handelsbachelor, General Managers Program Leadership in hospitality and HR, projektledelse, salg/partnerkommunikation. Leadership & Business coach
IT: Microsoft, CRM, Sociale Medier
Sprog: Dansk (modersmål) Engelsk, Italiensk, fransk, tysk, norsk, og svensk
Aflønning: Aftales nærmere
Bor:
Storkøbenhavn
Kandidat: pwa

CEO adm. direktør
————————-
Køn/alder: Mand 50 år 
Ønske til det nye job:
Videreudbygge en mindre virksomhed til næste level med ledelse, salg og logistik – stor erfaring i optimering af lager og indkøb
Hard Skills:
Projektledelse, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgsledelse, afdelingschef, administrerende direktør CEO, analyse, Facility Mangement og salgschef. 

Soft Skills: Ansvarlig, business orientering, ledende, logisk tænkende og præsentabel
Uddannelse: Salgsledelse, LEAN, projektledelse og selvstændig virksomhed
IT: Superbruger Microsoft, Adobe fotoshop, Navision og Oracle m.m.
Sprog:
Dansk, engelsk, skandinavisk og tysk
Aflønning: Aftales – gerne ejerandel af virksomheden
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: blh

Personaleleder/trivselskonsulent – Psykisk førstehjælp
————————-
Køn/alder: Kvinde 48 år
Ønske til det nye job:
 Forbyggelse af stress og sygemelding ved at være proaktiv overfor virksomhedens medarbejdere. Forebygge sygefravær ved at sætte samtalen i fokus og derved undgå at ledere og medarbejdere bukker under pga. stress. Med viden om psykisk førstehjælp kan virksomheder få stor glæde af mine kompetencer og store erfaring med at skabe trivsel.
Søger gerne et deltidsjob i en små og mellemstore virksomheder – eks. 1 – 2 dage om ugen med stresscoaching, undervisning og foredrag.
Hard Skills: Projektledelse, leder fra kommuner og samskabelse
Soft Skills:  Ledende, ambitiøs, initiativrig, kreativ og forstår ledelsesprincipper
Uddannelse: Instruktør Psykisk førstehjælp, Coach, Dansk NLP Institut for psykoterapi, procesfacilitator, projektledelse og diplom i ledelse
IT: Økonomi- og journaliseringsystemer  – Superbruger Microsoft Office pakken
Sprog: Dansk og engelsk
Aflønning: Aftales nærmere 
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: jta

Leder, projektleder eller udviklingskonsulent
————————-
Køn/alder: Kvinde 57 år
Ønske til det nye job:
 Jeg ønsker, at bidrage som leder, projektleder eller udviklingskonsulent, i en privat eller offentlig virksomhed. Min solide erfaring rummer mere end 20 års personaleledelse, – udvikling og ressource styring. Både direkte personaleledelse, ledelse gennem ledere samt projektledelse.
Min arbejdsform er målrettet og struktureret. Der ud over har jeg også fokus på at få medarbejdernes fulde potentiale i spil. Det skaber større trivsel, medarbejdertilfredshed og dermed lavere sygefravær. Jeg skaber resultaterne gennem tværfagligt samarbejde og anerkendende kommunikation. Samtidig har jeg fokus på kvalitetssikring og dokumentation.
Hard Skills: Projektledelse, undervisningserfaring, erfaring fra kommuner og private virksomheder, ledelseserfaring og afdelingschef.
Soft Skills: Business orienteret, fleksibel adfærd, fokus på kvalitet, forstår ledelsesprincipper og har innovationskraft.
Uddannelse: Certificeret Protreptiker- dialogbaseret coaching, Diplom Go’Proces (DPU), Master (DPU), Diplum (DPU) og Socialpædagog.
IT: Microsoft Office pakken, journaliserings programmer.
Sprog: Dansk (modersmål)
Aflønning: Aftales nærmere.
Bor: Slagelse og arbejder gerne i Storkøbenhavn.
Kandidat: as

Leder, projektleder eller udviklingskonsulent –  LEAN
————————-
Køn/alder: Kvinde 59 år.
Ønske til det nye job:
Ønsker at bidrage som leder, projektleder eller udviklings/ledelseskonsulent, hvor jeg kan medvirke til at opbygge eller videreudvikle virksomheden – privat eller offentlig – hvor mine kompetencer inden for ledelse – som direkte leder, eller ledelse via mellem ledere samt projektledelse kan komme i spil. En anden vinkel kunne være proces og kvalitet ledelse, hvor mine kompetencer inden for procesoptimering og LEAN kan komme i spil.
Som leder opleves jeg som meget nærværende og forstår at motivere mine medarbejdere via værdi- og dialogbaseret ledelse, for derigennem at opnå de overordnede målsætninger. Jeg formår at skabe et arbejdsmiljø, som sikre at afdelingen fungere godt, både i egen afdeling men også i forhold til andre afdelinger, ofte sker det på baggrund af konstruktiv feedback i hverdagen og ved at have fokus på teamets udvikling, både som team men også på det individuelle plan for der igennem at løfte teamet, til at sikre at der er en ensartethed i den professionelle måde man agere i hverdagen.
Som projektleder evner jeg at fange detaljen og følger tingene til dørs og jeg evner at få rammerne på et projekt defineret, således at projektdeltager ikke er i tvivl om hvad målet er, således at vi når i mål til tiden.
Hard Skills: Projektledelse, Erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring og afdelingschef.
Soft Skills: Ambitiøs, ansvarlig, beslutsomhed, Business orientering og coaching.
Uddannelse: Test Management, Auditering i ISO, Certificeret proceskonsulent ved Ledernes Kompetencecenter, Lean-ledelse, Merkonom CPH-Vest, Projektledelse TDC baseret på IPMA.
Sprog: Dansk, modersmål. Engelsk grundlæggende niveau og går på aftenskole for at holde det ved lige. Svensk og norsk forstår og kan læse det.
IT: Office pakken og Visio, Share point, CRM, TOPdesk, Jira og Zephyr, Interne systemer i virksomhederne, hvor jeg har været superbruger, implementeret og undervist i disse.
Aflønning: Aftales nærmere.
Bor: Storkøbenhavn.
Kandidat: wl

Salg - Marketing - HR - Administration

Salgs- og Markerting chef
———————–
Køn/alder: Mand 62 år
Ønske til det nye job: Styrke en en mindre virksomhed/STARTUP i salg- og markedsføring og hæve omsætningen til næste niveau – gerne indenfor teknologi og IT –  gerne som sparringspartner enten i bestyrelse eller advisory board 
Hard skills: Ledelses- og salgserfaring, salgsdirektør, erfaring med CRM og undervisning
Soft Skills: Ambitiøs, forretningsorienteret, logisk tænkende og præsentabel
Uddannelse: Diplomleder, HRM Executive Master Executive School of Business og forsvaret
IT: MS Office, CRM løsninger, ERP løsninger, sociale medier, præsentations værktøjer og AV midler
Sprog: Dansk engelsk, Svensk, Norsk og Tysk
Aflønning: Aftales nærmere – og gerne ejerandele af virksomheden
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: cho

Marketingschef
—————————
Køn/alder:
 Kvinde 56 år
Ønske til det nye job: Jeg er en erfaren marketingprofil med stor forretningsfokus.
Min passion er at arbejde med B2B og Trade Marketing i en dansk/nordisk virksomhed. Her vil jeg kunne bruge min erfaring og være målrettet på flere og nye resultater for virksomheden. Jeg har stor teknisk forståelse og har let ved at forstå og formidle tekniske produkter.
Indflydelse, samarbejde med salg, problemløser og resultatorienteret det er mig.
Hard Skills:  Marketing, projektledelse, undervisningserfaring, erfaring fra private virksomheder, ledelses- og salgserfaring, afdelingschef og analyse.
Soft Skills:  Beslutsomhed, business orientering, hurtig opfattende, initiativrig og har en god tilpasningsevne.
Uddannelse: Merkonom i Markedsføring og korrespondent fra CBS
IT: Microsoft Office Pakken, SAP, C5, InDesign CC, hjemmeside programmer, statistik programmer, billede behandlingsprogrammer, tilegner mig hurtigt nye systemer.
Sprog: Dansk: Modersmål
Engelsk: Forhandlingsniveau – skriver og taler
Tysk & fransk: Godt
Svensk: Næsten flydende tale
Aflønning: Aftales nærmere
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: kri

Personale- og lønchef
—————————
Køn/alder: Mand 61 år
Ønske til det nye job: Personale- administration og bidrage til et positivt arbejdsmiljø som teamplayer og løse komplekse opgaver – gerne virksomhed med min. 50 medarbejdere
Hard Skills: Erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, HR-Chef, Analyse
Soft Skills: Ansvarlig, beslutsomhed, energisk, forstår ledelsespricipper og hurtigtlærende
Uddannelse: DP i Gruppe og Organisationpsykologi, Lead auditor – Arbejdsmiljø kursus og Merconom
IT:
Microsoft Office, Concorde XAL,  SAP, Dataløn/Bluegarden
Sprog: Engelsk, Tysk, Svensk og Norsk (Russisk)
Aflønning: Aftales nærmere
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: mtn

Administrativ chef
—————————
Køn/alder: Mand 57 år 
Ønske til det nye job: Administrativt chef job med personaleansvar, hvor jeg kan bruge min erfaring og mine kompetencer inden for ledelse. Gerne med økonomiansvar, personaleadministration og øvrige HR-funktioner. Jeg er analytisk og resultatorienteret, samtidig med jeg har fokus på medarbejdernes trivsel og personaleudvikling. Har erfaring med politisk betjening
Hard Skills: 18 års ledelseserfaring, butiksindehaver, projektledelse, erfaring fra kommuner og private virksomheder.
Soft Skills:  Ansvarlig, initiativrig, kreativ, sparring og præsentabel
Uddannelse:  CBS – Erhvervs diplomlederuddannelse – Videregående arbejdsmarkedsforhold – Merkonom og organisation
IT:  MS Office
Sprog:  Dansk (modersmål)
Aflønning: Aftales nærmere
Bor: Storkøbenhavn – arbejder gerne hele Sjælland
Kandidat: bid

IT- kompetencer - Ingeniører - Projektledere

Sikkerhedsmindet IT Specialist
——————————
Køn/alder: Mand 63 år
Ønske til det nye job: Jeg har udviklet to spidskompetencer inden for NemId og Swift og vil gerne arbejde med disse områder.
Jeg bor alene og derfor betyder et arbejde meget for mig, hvor jeg kan være sammen med andre mennesker og bruge mine kompetencer. Jeg har mange års erfaring og uddannelse med en fremsynet grundstruktur, samt et positivt livssyn. Potentiel IT livredder på projekter, har en grundstyrke og vilje til at gennemføre projekter. Ildsjæl og brænder for mange ting og opgaver og videregiver entusiasme til unge som ældre kollegaer og kunder. Jeg giver kunderne følelsen af de er i centrum og er opmærksom på de leverandører som jeg repræsenterer. ”Customer Is King” og de får en sikker opfølgning med det samme efter et delprojekt/projekt er gennemført.
Hard Skills: IT sikkerhedsadministration, IAM løsningerErfaring fra private virksomheder og staten, Mainframe, analyse og øvrige IT & kommunikation,
Soft Skills: Ansvarlig, Business orienteret, detaljeret, fleksibel adfærd, og fokus på kvalitet
Uddannelse: Compliance i den finansielle sektor, de nye persondata- og hvidvaskregler (introkurser), ITIL Foundation Plus V2/3, EDB sikkerhedsleder uddannelse, (ESL) Microsoft AD management Diverse opdateringskurser
IT:  Se uddannelse
Sprog: Dansk (modersmål) Engelsk flydende, Tysk godt, Hollandsk noget Svensk og Norsk basis.
Aflønning: Aftales nærmere
Bor: Stor København
Kandidat: kn

Teknisk Specialist IT
——————————
Køn/alder: Mand 60 år
Ønske til det nye job:
 Hvor jeg kan tage ansvar for opgaverne og leverer gode resultater til tiden. Jeg er analytisk og resultatorienteret og bestræber mig altid på at yde den bedste service overfor din virksomhed eller for dine kunder
Hard Skills: Erfaring fra private virksomheder, Analyse, IT-arkitekt, IT –konsulent og øvrige IT & Telekommunikation
Soft Skills:  Ansvarlig, beslutsom, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
Uddannelse:  Datanom Informationsteknologi herunder: Projektstyring, organisation, teknik, systemudvikling, projektledelse, IT Strategi, IT Sikkerhed, lokalnet, Netværk og Operativsystemer
IT:  Se uddannelse
Sprog: Dansk (modersmål) Engelsk teknisk/militær på forhandlingsniveau
Aflønning: Aftales – gerne ejerandel af virksomheden
Bor: Præstø – arbejder meget gerne i Storkøbehavn
Kandidat: ash

Erfaren IT projektleder
———————————
Køn/alder: Mand 52 år
Ønske til det nye job: Med min brede er­fa­ring inden for IT projektledelse, mit indgående kend­skab til for­skellige IT tek­nolo­gier samt min forretnings­forståelse, søger jeg job som IT projektleder. Her vil jeg spille en væsentlig og pro­ak­tiv rolle i projektforløbet frem til af­slutningen, hvor projektet bliver overle­veret til kunden og driften efter endt dokumentation. Jeg løfter gerne komplekse og længerevarende projekter, da disse taler direkte til min vedholden­hed. Jeg trives også med at udføre mere selvstændige opgaver, da jeg er selvkørende og god til at motivere mig selv.
Hard Skills: Erfaring fra private virksomheder, maienframe, analyse, IT-projektledelse, systemadministrator
Soft Skills:  Ambitiøs, ansvarlig, disciplineret, imødekommende og logisk tænkende
Uddannelse:  Cand.merc., HD(R), PMP certificeret
IT: MS Project og øvrige office produkter, HPSM, ABAP, SAS samt diverse produkter på MVS.
Sprog: Dansk (modersmål), Engelsk/Svensk/Norsk: Rutineret
Aflønning: Aftales
Bor: Vanløse – arbejder meget gerne i Storkøbenhavn
Kandidat: tmh

Industri ingeniør – Transport branchen
————————-
Køn/alder: Mand 56 år
Ønske til det nye job: Det vil glæde mig , at arbejde i et firma indenfor Supply Chain Management og logistik med flere nationaliteter, bruge mine sprogkundskaber og samarbejde med flere lande, hvor der kan være rejsedage forbundet med arbejdet. Som projektleder er jeg god til at planlægge, optimere logistik via min LEAN erfaring og sikre den bedste optimering i IT systemer. Jeg er stabil, engageret, omhyggelig, systematisk, detaljeorienteret og har gode samarbejdsevner
Hard Skills: Projektledelse, undervisningserfaring, salgserfaring, analyse, erfaring fra private virksomheder
Soft Skills: Ansvarlig, detaljeorienteret, hurtiglærende, sproglig og fokus på kvalitet
Uddannelse: Industriingeniør (Maskiningeniør-driftstekniske linie), LEAN Manage og Diploma-Projektlederuddannelse
IT: Microsoft, SAP ERP, Prince2, HTML, CSS, e-conomic
Sprog: Tyrkisk og Dansk: Flydende (Modersmål). Engelsk og Tysk: Forhandlingsniveau. Spansk og Arabisk: Kendskab
Aflønning: Aftales nærmere
Bor – i Storkøbenhavn
Kandidat: ahs

Byggetekniker og projektkoordinator
————————-
Køn/alder: Kvinde 52 år
Ønske til det nye job: 
Planlægning, koordinering, organisering, kontrol af kvalitet, krav og tid, ledelsessupport, kundeservice, projektadministration

Hard Skills:
Projektledelse, renovering af ældre ejendomme og erfaring fra private og offentlige virksomheder

Soft Skills: Ambitiøs, ansvarlig, fleksibel adfærd, detaljeorienteret og energisk
Uddannelse: Projektstyring, salgsteknik, byggeteknik og teknisk assistent 
IT: Microsoft office, Outlook, projekt og CRM
Sprog:
Dansk, engelsk og skandinavisk
Aflønning: Aftales og gerne på fuld tid
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: aoh

Erfaren projektleder – Struktur og kontaktstyrring
———————————————————————————————
Køn/alder: Kvinde 54 år
Ønske til det nye job: Det vil glæde mig at arbejde med projekter der sikre sammenhæng mellem fx salg, implementering, levering, drift og fakturering samt efterfølgende kontraktstyring og kvalitetsopfølgning på disse. Mit særlige bidrag er: Afklarende dialog internt som eksternt om, hvilken løsning der er behov for, herunder perspektiverer og udfordrer om der er flere aspekter i en eller flere løsninger, som bør overvejes før endelig beslutning – Definerer struktur på opgaven – hvem gør hvad, hvornår og hvordan – Aftaler tilgængelighed og synlighed i projektet for alle involverede parter – Skaber motivering samt tydelig dialog til teamet på opgaven – Sikrer overholdelse af kvalitet og økonomi
Hard Skills: Erfaring fra den private og offentlige sektor, projektledelse, kontraktstyring, ledelseserfaring, analyse, digitalisering og scanningsløsninger
Soft Skills: Ambitiøs, ansvarsfuld, business orienteret, initiativrig, nysgerrig, detaljeorienteret og logisk tænkende.

Uddannelse: PRINCE2 certificeret, KEA: Projektstyring i Praksis, Ledelse i Praksis, Kommunikation i Praksis, Det Strategiske Lederskab, Organisation og Arbejdspsykologi.
IT: Microsoft Office pakken, Super Office, Salesforce, Microbizz CRM, Udbudsportaler; Mercell, EU-supply, IBinder, ETHICS – super bruger på alle.
Sprog: Dansk (modersmål) og engelsk på forhandlerniveau
Aflønning: Aftales
Bor: I Greve – arbejder meget gerne i Storkøbenhavn og på Sjælland
Kandidat: Apb

Personlige assistenter - Sekretærer - Administration - Kundebetjening - Økonomi

Direktionssekretær PA – med engelske og danske sprogfærdigheder  
—————————
Køn/alder: Kvinde 58 år
Ønske til det nye job: Jeg søger en stilling som personlig assistent, chefsekretær, koordinator el. lign. – vigtigst er ikke jobtitlen men muligheden for, at mine kompetencer kan komme i spil. Mine vigtigste bidrag er: Solide færdigheder i kommunikation og budskabsformidling på dansk og engelsk, ikke mindst skriftligt, hvor jeg kan sørge for flydende sprog og korrekt grammatik samt oplæg ud fra få stikord. Flair for tal – indsamling af data, budgetopfølgning, kvalitetssikring (f.eks. af rapporter). Proaktivitet og struktur i det daglige arbejde – sætter i gang, overholder deadlines og følger op og friholder således chefen til koncentration om kerneforretningen. Daglig sparring, forståelse for forretningen og for håndering af konfidentiel information.
Hard Skills: Erfaring fra staten og private virksomheder, sprogkyndig, administration og engelsk og dansk færdigheder.
Soft Skills: Ansvarlig, detaljeret, fokus på kvalitet, hurtig opfattende og logisk tænkende.
Uddannelse: Merkonom, organisation & strategi samt markedsføring – Korrespondent engelsk/fransk.
Sprog: Dansk, modersmål. Engelsk forhandlingsniveau, skriftlig og mundtligt. Fransk, lavere niveau. Tysk, godt kendskab.
Aflønning: Aftales nærmere.
Bor: Storkøbenhavn.
Kandidat: eej.

Bogholderi er en kunst art
———————-
Køn/alder:
 Kvinde 57 år
Ønske til det nye job: Jeg er vild med tal, det er både interessant og sjovt at arbejde med. Jeg ønsker at finde et job, hvor jeg kan skabe gode økonomiske resultater, som kan gøre det endnu bedre for både kollegaer og for virksomheden. Med ærlighed og ordentlighed kan det gøre underværker.
Hard Skills: Ansvarlig, hurtig lærende, kreativ og logisk tænkende og præsentabel.
Soft Skills: Erfaring fra private virksomheder, bogholderi og regnskab, ledelseserfaring, afdelingschef og analyse
Uddannelse: Økonom Bachelor, 19 år som bankmedarbejder i Letland, Dansk undervisning FVUC modul 3
IT: Microsoft Office Pakken og Internet generelt = rutineret – C5, E-conomik, Dinero = bruger – Navision Stat 3.60 = kendskab
Sprog: Dansk: God, Lettisk/Russisk: Modersmål (Letland), Engelsk: Basis
Aflønning: Aftales nærmere
Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: nsa

Vi får flere 50+ kandidater og flere virksomheder viser interesse for at få kvalificeret arbejdskraft.

Vores samarbejdspartner og sponsor på CSR Elvium.com har udviklet og implementeret 50+ Jobdatabase, som er et rekrutteringssystem som 200+ virksomheder bruger. Her kan nævnes Stepstone, IT-jobbank, XL-BYG, Eltel Networs, Clipper Group, Naviar, Danmarks Apotekerforening med flere. Læs mere på Elvium.com