Controller – bogholder – Økonomimedarbejder

Controller og økonomi- og administationsmedarbejder

Vi har lige nu 4 dygtige controller – økonomimedarbejdere, som er klar til et nyt job.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Kundeservice - Kreditor- og debitorbogholder

Dialoogle FirmaPlus Bod

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg brænder for at have god kundekontakt og at arbejde med forskellige opgaver der kan holde mit indre bål brændende til glæde for både kunder og kollegaer.

Interim 50+

Imødekommende – Effektiv – Struktureret

Hvad kan jeg tilbyde:

Mange års erfaring indenfor administration, kundeservice og økonomi. Jeg er hurtig til at lære nyt og sætter en ære i, at levere et godt stykke arbejde. Mit hjerte banker for den gode kundeservice og jeg har et smil til alle. Min tilgang til arbejdsopgaver er struktureret og de bliver løst hurtigt og effektivt.

Ønske til nyt job:

Mit ønskejob er at have med kunder at gøre, helst i en kundeserviceafdeling, men gerne kombineret med økonomiopgaver og andre administrative opgaver.

Faglige kompetencer

Administration, reception, kundeservice, kreditor- og debitor bogholderi. Erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Serviceminded, engageret, stort overblik, struktureret og ansvarsbevist.

Uddannelser

Grundlæggende regnskab incl. C5 og Excel. GMP kursus (Internt Novo Nordisk). IT-kursus, Word, Excel og PowerPoint. 10-ugers kontorkursus på Hillerød Handelsskole. (Salg & service, regnskab, tekstbehandling). Kontorelev ved Kriminal- og Skifteretten i Hillerød

IT

Microsoft Office Pakken - Navision: Rutineret bruger - Axapta: Rutineret bruger - C5: Lidt kendskab - Keybalance: Godt kendskab.

Sprog

Dansk: Modersmål, højt skriftligt niveau - Engelsk: Taler og skriver på godt niveau - Tysk: Urutineret, tales og forstås, jævnt skriftligt niveau - Svensk: Tales og forstås, jævnt skriftligt niveau- Norsk: Tales og forstås, jævnt skriftligt niveau.

Bopæl

Nordsjælland - Ølsted

Kandidat

Bmo

Controller - Lønbogholder

FirmaPlus Dialoogle Jmj

Jeg har valgt dette billede fordi:

Da jeg er god til at navigere mellem tal og data, men samtidig har overblikket til at formidle resultaterne til både økonomer, såvelsom ikke økonomer. Du får en medarbejder, der hjælper dig med at holde kursen og som arbejder selvstændigt.

Interim 50+

Overblik - Navigatør - Ankermand

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg er en nysgerrig og ambitiøs person med stor erfaring indenfor controlling (løn og økonomi), samt prissætning og effektiviseringer. Vigtigt for mig er ansvaret ved at forvalte andre folks penge på en fornuftig og effektiv måde. Som controller vil jeg kunne tilføre skarpe analytiske evner samt stærke IT-færdigheder.

Ønske til nyt job:

Mit ønske til min næste ansættelse er som controller / bogholder og ledelsens sparringspartner. Det kan være opgaver indenfor løn, udarbejdelse af budgetter, bogføring og løbende opfølgning på businesscases i samarbejde med direktøren og kollegaerne. Projektarbejde har også min interesse, da jeg både har fungeret som projektleder og projektsupport.

Faglige kompetencer

Controller, lønbogholder, bogholderi, regnskab og undervisningserfaring. Erfaring fra private, regioner og kommuner.

Personlige kompetencer

Analytisk, fokus på resultatet, kan holde overblikket og systematisk.

Uddannelser

Cand. Merc. og projektstyring (PRINCE2 Foundation), samt LEAN- og proceskonsulent.

IT

Superbruger af Microsoft Office. Erfaring med Economics, Navision, SAP, samt Dataløn og Danløn. Erfaring med diverse IT-projektværktøjer f.eks. Mindmap.

Sprog

Dansk (modersmål) og engelsk på forretningsniveau.

Bor:

I Storkøbenhavn, men flytter gerne efter det rette job.

Kandidat

Jmj

Controller - mange tal

51_Edition_09 Mla

Jeg har valgt dette billede fordi:

Systematik og orden er alt afgørende for en god økonomiafdeling, det er en stabs- og servicefunktion for ledelsen og resten af firmaet.

Interim 50+

Analytisk - struktureret - Ansvarsbevist

Hvad kan jeg tilbyde:

Meget stor erfaring fra arbejde med regnskab og bogføring, som gør at jeg kan træde direkte ind i økonomiafdeling. At finde vej indtil problemets kerne og få overblikket over opgaven og kunne formidle resultaterne til brugeren. Jeg kan lide, når tingene falder i hak og jeg kan bibringe overblik og klarsyn

Ønske til nyt job:

Interim – fastansættelse i handel- og detail virksomheder og forlag med store mængder af tal, hvor jeg kan analysere tallene og skabe overblik.
Min forventning til ledelsen er, at de har udsynet, visioner, sparring samt skabe struktur og stringens i virksomheden.

Faglige kompetencer

Erfaring fra private virksomheder, bogholderi og regnskab, controller og regnskabsansvarlig.

Personlige kompetencer

Ordenssans, ansvarlig, analytisk, teamplayer og empatisk .

Uddannelser

Diverse kurser om nye systemer ERP økonomi og Excel. Handelshøjskolen i København HD i regnskabsvæsen (uafsluttet). Student fra Nørre Gymnasium

IT

Dynamics NAV (Navision) superbruger, Dynamics AX, Microsoft Excel

Sprog

Dansk (modersmål) Engelsk, højt niveau regnskabsteknisk både skrift og tale

Interim typiske opgaver:

Års- og månedsregnskaber for selskabet og inklusive budgetopfølgning

Opstilling og udarbejdelse af årsrapporten
Likviditetsstyring
Beregning og udbetaling af royalty
Drift, vedligehold og afstemning af anlægsregistret
Momsafregning og moms sandsynliggørelse

Bor:

Storkøbenhavn

Kandidat

Mla

Adm. og bogholder deltid

48_Edition_10 Bodb

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg kan identificere mig med begge svaner. Den ene er observant og nysgerrig, den anden er undersøgende og dybdegående. Overført til mig selv, betyder det, at jeg kan lide at være opmærksom på mine omgivelser, være hands on og løsningsorienteret. Samtidig kan jeg også grave mig ned i en opgave, være undersøgende og fordybet. Kort sagt: overblik og grundighed.

Imødekommende - Glad - Smilende

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg er en omstillingsparat myreflittig blæksprutte – lærenem, dedikeret og imødekommende. Jeg kan lide at have fat i den røde tråd, og følge en opgave fra A – Z. Trives i en hverdag med mange forskelligartede opgaver.
Som kollega har jeg ry for at være en glad og åben person, der har let ved at omgås og samarbejde med andre. Såfremt I vælger mig, får I en serviceminded, pålidelig og ansvarsbevidst kollega, der er mødestabil og fleksibel både med hensyn til arbejdsopgaver og mødetider.

Ønske til nyt job:

Jobtitlen er ikke vigtig – det vigtigste er, at mine talenter kommer i spil. Mit næste job må gerne have en bund af regnskab krydret med fx HR opgaver, almindelige sekretæropgaver, receptions- og servicebetonede opgaver samt opgaver, der kommer ind fra højre.
(Er også åben for jobs uden regnskabsopgaver)
Jeg ønsker mig gode kollegaer, som jeg kan sparre med og få en god oplæring. Trives i et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og en uformel tone. Jeg ønsker at dygtiggøre mig og udvide mine kompetencer.

Faglige kompetencer

Jeg har lavet 3 brancheskrift i min karriere: undervisning – kantine – kontor (voksenelev)
Regnskab: bogføring i finans, debitor, kreditor, rejseafregninger, bank, fakturering, moms og løn.
Administration: generelle sekretæropgaver, opdatering af databaser, planlægning.
Kundeservice: Jeg har et veludviklet servicegen, som ligger naturligt til mig. Er en løsningsorienteret opgaveknuser – trives med kundekontakt både personligt, telefonisk og via mail – receptionsopgaver – giver gerne en hjælpende hånd omkring det praktiske, det kan fx kaffebrygning, møder og indkøb.

Personlige kompetencer

Energisk, optimistisk, logisk tænkende, detaljeorienteret og vurderende.

Uddannelser

Kontorassistent med speciale i økonomi, Niels Brock – Husholdningslærer, Ankerhus Sorø

IT

MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), Google Mail og Google Docs.
Regnskabssystemer: Microsoft Navison C5, E-conomic samt Danløn.
CRM system: Highrise.

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk & tysk (nuanceret ordforråd), svensk (forstår).

Bopæl

Værløse

Kandidat

Bodb