Foredrag konferencer 2018

Fremover vil FirmaPlus stå for en del arrangementer
Vi lægger ud med tre gå-hjem-møder i efterårssæsonen 2018 med titlen:

Vi har valgt dette billede fordi, det fortæller,
hvor vigtigt det er at få alle ender til at mødes.

Virksomheder vågn op!

For tiden tales der meget om, hvordan vi kan afhjælpe den stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft i Danmark. Og det er der mange bud på. Der tales – igen, igen – om at gøre brug af udenlandsk arbejdskraft som en løsning på problemet.

Men man har åbenbart glemt, at der i Danmark er masser af kvalificeret arbejdskraft til rådighed, som ikke kommer i spil. Tusindvis af veluddannede ledige over 50 år står klar og er topmotiveret for at komme i job. Men mange virksomheder vil kun have unge og udenlandsk arbejdskraft. Hvorfor er virksomhederne så bange for at ansætte medarbejdere over 50, når disse både er friske, engagerede, stabile og medbringer stor erfaring?

Virksomhederne skal derfor vågne op og gøre brug af disse fantastiske kompetencer, som bare venter på at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Mere herom i artikel fra Berlingske Business, 16. juni 2018. 

Derfor sætter vi fokus på, hvordan virksomhederne kan fastholde og tiltrække kvalificerede medarbejdere på 50+. Der bliver tale om 3 spændende gå-hjem-møder med korte, interessante foredrag om, hvordan virksomhederne kan sikre sig arbejdskraft nu og i fremtiden. Der bliver også rig mulighed for dialog med de topmotiverede jobsøgende, som også deltager.

Vi afholder i alt tre gå-hjem-møder, den 12. september, den 19. september og den 11. oktober 2018.
Det er kun ledere eller personaleansvarlige, som kan tilmelde sig.

Inden gå-hjem-møderne kommer vi gerne ud og taler med lederen og/eller den personaleansvarlige for at tage en snak om jeres evt. behov.

Introduktionspris: 250,00 kr. pr. person ex. moms – faktura afsendes efter tilmelding.

Foredrag og foredragsholdere:

Hvad er status på “50+ på arbejdsmarkedet”?
v/Hans Ussing, virksomhedsejer og partner i FirmaPlus

Allerede nu kan vi se konsekvenserne af de store fødselsårgange efter anden verdenskrig – og de små årgange, som fulgte efter, nemlig mangel på kvalificeret arbejdskraft. Det giver kæmpe udfordringer for mange virksomheder. Hvad betyder det for virksomhederne og 50+’erne? Jeg sætter fokus på, at virksomhederne har et stort behov for den viden, erfaring, kultur og stabilitet, som 50+’erne repræsenterer. Varighed 10 min.

 

 

.

Overskuddet er din mentale påklædning
v/Caroline Heerup, O Sense®, ass. partner i FirmaPlus

Forestil dig, at du eller en kollega kommer på arbejde i rustning eller i badetøj. Jeg er sikker på, at det vil påvirke jeres måde at tale sammen på. Ligesom det vil påvirke forholdet til alle dem, I møder. Det er præcis den påvirkning, din mængde af overskud har på alle, du samarbejder med. Lidt overskud kan få andre til at trække sig fra dig, mens meget overskud kan få dig til at virke tillidsfuld. Lær dit overskud at kende, så du ikke risikerer, at komme på arbejde i en helt upassende mental beklædning. Varighed 10 min.

 

.

Tag nu generationsansvaret på jer!
v/ Jens Rønnow Lønholdt, ejer og direktør i LYCEUM – samarbejdspartner med FirmaPlus

Vi var med til at konsolidere velfærdssamfundet, men vi har skabt en masse problemer for kommende generationer med den demografiske udvikling og klimaforandring som nogle af de største problemer. Så tag generationsansvaret på dig, og bliv ved med at bruge dine kompetencer og dit netværk til gavn for arbejdsmarkedet, dine børn, børnebørn og oldebørn. Varighed 10 min.

 

.

Gode relationer er guld værd
v/Søren Mortensen, NetværksMester, ass. partner i FirmaPlus

Gode relationer og netværk, har afgørende indflydelse på din karrierer, men hvordan aktiverer du dit netværk? Mere end 80% af alle job, bliver formidlet via netværk.
Relationerne og netværket, har også stor effekt når en virksomhed skal tiltrække og fastholde den rigtige type medarbejder. Varighed 10 min.

Gode relationer er simpelt hen GULD værd! 

Hans Ussing

Caroline Heerup

Jens Rønnow Lønholdt

Jens Rønnow Lønholdt

Søren Mortensen

Sted:
Birkerød Idrætscenter
Bistrupvej 1 – 1. sal i Glassalen
3460 Birkerød
Telefon: 2678 2845 (Hans Ussing)