Human Ressource

Human Ressource – Personale administration

 

Jeg har valgt dette billede fordi:
Med mit helikopter blik har jeg styr på min kunder. Det skaber succes, når vi gennemfører kurser og uddannelse for både få og mange mennesker.

Hvad kan jeg tilbyde:
Omfattende indsigt i kursus- og projektleder processer fra A til Z og faglig erfaring indenfor kursus administration, strategisk kompetenceudvikling samt søgning af forskellige uddannelses tilskudsordninger, og hvor de betroede opgaver bliver gennemført til tiden og i høj kvalitet. Gennemfører gerne messer sammen med sælgere og ledelsen. Modtager ansvarlig VIP kunder og rundviser dem gerne på virksomheden med en modenhed, som mange vil beundre. Jeg viser et stort og ægte smil overfor kunder og kollegaer, som er meget tillidsvækkende. Jeg er serviceminded, struktureret og er parat til at bidrage til, at alle hverdagens små og store opgaver bliver gennemført.

Ønske til nyt job: 
Jeg ønsker mig en virksomhed, hvor jeg kan bruge mine erfaringer og kompetencer. Jeg har et stort hjælpe gen og får meget glæde ved at hjælpe andre til en fælles succes.

Jeg elsker, at være den der står i midten og har overblik over alle processerne og de involverede, hvor jeg har stor erfaring som uddannelseskoordinator eller personlig sekretær for en direktør eller leder.
Selvstændig varetagelse af alle opgaver indenfor igangsættelser af kurser, servicefunktioner, facilitere workshops og afholdelse af større arrangementer, hvor jeg også kan bruge sine sprogkundskaber. Derudover vil jeg altid have det nemt ved at sætte sig ind i IT og rapporteringsværktøjer, fordi jeg har en stor viden på IT området og er hurtig til at lære nye programmer og systemer.

Faglige kompetencer: Uddannelsesadministration, Undervisningserfaring, salgserfaring, erfaring fra private virksomheder og kommuner, projektledelse.

Personlige kompetencer: Initiativrig, coaching, detaljeret, fleksibel adfærd, og forstår ledelsesprincipper

Uddannelse: Kognitiv behovsledelse, strategi og coaching, Certificeret ID Lifecoach Master – 3-årig certificeret uddannelse, Anthony Robbins, Ledelse i krise & Unleash – the Power Within London, World Class HR-Business Partner competencies Amsterdam. Værdi og kompetencetræning, Toyota. NLP-uddannelse, Merkonom, organisation & personaleledelse.

IT: Microsoft Office, SAP Applikationer og Spectra.

Sprog: Dansk (modersmål) Engelsk, flydende mundtligt og skriftligt. Studieophold i USA i 1 år.

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: Lom