IT- salg

IT - salg

Vi har lige en dygtig løsningssælger til fastsættelse.

For nedenstående kandidat er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

FirmaPlus - Ria

Jeg har valgt dette billede fordi:

Fordi bålet viser min passion og mit drive for at hjælpe kunderne i gang med deres rejse til skyen, den ild der brænder i mig for at medvirke til digitaliseringen og gøre en forskel.

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg er vedholdende og god til networking / opbygge relationer, og til at overbevise kunderne, om at skyen er løsningen. Forretningsorienteret og er vant til et hurtigt skiftende arbejds- og produktlandskab. En holdspiller, der nyder at samarbejde og interagere med kunder og kolleger. Vil altid sørge for, at min viden deles fuldt ud. Jeg har en positiv holdning til livet og generelt godt humør. Trives i multikulturelle miljøer.

Ønske til nyt job:

En rolle i et global virksomhed, hvor jeg kan bruge mine kompetencer til at gøre en forskel for kunderne i forhold til digital transformation/modernisering af platform.

Faglige kompetencer

CRM orienteret - Account Management - Sales Excutive - SaaS Selling - Digital transformation og Cloud Computing

Personlige kompetencer

Vindermentalitet - kunde orienteret - forretningsorienteret - omstillingsparat - resultatorienteret

Uddannelser

Project management/PRINCE2 - Ledernes Kompetencecenter. LinkedIn Sales Navigator training. Microsoft inhouse sales training – Global seller certificate. Extended training in Microsoft platform. Sandler Sales training, Google AdWords. Courses: Word, Excel, Windows NT, PC, Ventura Publisher and Corel Draw

IT

Professional brug af: Internet, Office365, LinkedIn incl. Sales Navigator og Ventura Publisher. Erfaring med: C5, Navision, Economics, MailChimp Viden om: Joomla, Golf og Corel Draw.

Sprog

Dansk (Modersmål). Engelsk på forhandlingsniveau og fransk på samtaleniveau.

Bopæl

Hillerød

Kandidat

Rsa