IT – tester

IT- Testkoordinator - Supporter

Vi har en dygtige kandidat til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Relationskabende - Koordinerende - Systematisk

Som person er jeg hurtig til at tilegne mig ny viden, er arbejdsivrig, struktureret og systematisk i mit arbejde, og arbejder godt både selvstændigt og i teams. Desuden er jeg rigtig god til at bevare overblikket over mine arbejdsopgaver, selv når jeg er presset på deadlines. Har altid haft et udadvendt job og kan begå mig på alle niveauer. En af mine styrker er, at få samarbejde til at fungere mellem forskellige interessenter, og at møde andre der hvor de er.

Ønske til nyt job:

Har en stor bred faglig IT-viden fra mine forskellige arbejdsopgaver de sidste mange år, samt en virkelig god it-teknisk forståelse, som jeg gerne vil bruge som IT/projekt-koordinator. Jeg har stor erfaring med traditionelle projektkoordineringsopgaver og vil gerne arbejde med problemløsning i alle aspekter.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, motiverende, præcis til møder, overholder aftaler, opfølgende, erfaring fra regioner, It-konsulent, It-projektledelse, planlægning, kvalitetssikring, optimering, administration og omsogsfuld.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, Detaljeorienteret, disciplineret, kvalitetsbevidst, planlægnings- og organiseringsevner.

Uddannelser

PRINCE2 Projektlederuddannelse, IPMA Projektlederuddannelse, CSM – Certificeret Scrum Master Plus.

IT

Microsoft: Office pakken/Sharepoint/Projekt, SAP PS, HP ALM, Smartphones og ITSM processer.

Sprog

Dansk (modersmål), skandinavisk (samtaleniveau), engelsk (forhandlingsniveau)

Bopæl

Sjælland

Kandidat

Pvi

Hvad kan jeg tilbyde: