IT – tester

IT- Testkoordinator - Supporter

Vi har en dygtig kandidat til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

FirmaPlus Dialoogle Ash

Jeg har valgt dette billede fordi:

På et baseballhold er der flere roller der skal udfyldes, for at man kan komme i mål som vinder. Ligesom i support og test; at bevare overblikket, forstå brugerens/testerens tankegang, udstikke retningslinjer, samle trådene og samtidig være en del af holdet.

Interim 50+

Testkoordinator - Supporter

Hvad kan jeg tilbyde:

Mine styrker ligger mellem udvikler og brugere, hvor jeg arbejder med en systematisk og struktureret tilgang. Jeg er løsningsorienteret og god til at danne mig et overblik, for at få helheden til at fungere. Jeg kan hjælpe med at planlægge og tilrettelægge.
Jeg har blik for detaljen og laver et udførligt planlægningsarbejde, der sørger for at testen kommer omkring alle hjørner. Jeg involverer både erfarne og nye brugere i testen og jeg sørger for at test er gennemført grundigt inden, så jeg ikke spilder brugernes tid.

Ønske til nyt job:

Et job hvor jeg kan bruge mine kompetencer og erfaring og videregive min viden til andre på holdet. Være bindeleddet mellem faggrupper/afdelinger. Trives i et miljø, hvor ikke 2 dage er ens og hvor der også er plads til at fordybe sig i opgaven. En virksomhed med et godt fundament, der har fokus på de ansattes trivsel og udvikling, hvor ledelsen er synlig, har visioner, inddrager og er åben over for resten af ”huset”.

Faglige kompetencer

IT koordinator, IT test, Test koordinator, IT supporter og undervisningserfaring.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, detaljeorienteret, fokus på kvalitet, omstillingsparat og imødekommende.

Uddannelser

ITIL Foundation v3 - Projektstyring - Tmap Next / Business Driven Test Management - Customization and Configuration in Microsoft Dynamics. ISTQB Foundation.

IT

Microsoft Office – ERP, CMS og CRM systemer (Schilling, Drupal, Typo3, Intranote, Dynamics 365) ITEM Course Manager og Classroom.

Sprog

Dansk (modersmål) - Engelsk (Lidt over middel) - Svensk (læser og forstår).

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Ash