Læring & træning, projektledelse, videndeling og innovation

Læring & træning, projektledelse, videndeling og innovation

Vi har lige nu en dygtig kandidat til fastansættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Dialoogle FirmaPlusKav

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg ser broen som et symbol på en udviklings- eller forståelsesproces - fx i et projekt, mellem to fagligheder eller mellem en kunde og en virksomhed.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

At være med til at kickstarte projekter og udforske nye vidensområder. Med min nye kandidatuddannelse har jeg opbygget et lærings-mindset, som jeg kan sætte i spil, og med min store og brede erhvervserfaring kan jeg videndele i forhold til udvikling og nuancere problemstillinger. Jeg brænder for det tværfaglige samarbejde og skaber engagement i teamet, hvor jeg er respektfuld overfor andres meninger og holdninger. Kan analysere sammenhænge fra et helikopterperspektiv målrettet virksomhedens strategi. Det skaber fælles fodslag for teamet. Jeg arbejder bedst under frihed både som person og som team. Med mit blik for processer og min passion for uudforskede videnområder kan jeg indgå i teams og bibringe min erfaring med ”Design Thinking” og ”Persona-beskrivelser” - alt sammen med udgangspunkt i at komme til at forstå problematikker eller kunden til bunds.

Ønske til nyt job:

En virksomhed med en læringsorienteret ledelse, der lægger aktivt vægt på organisatorisk læring, kompetenceudvikling og frihed under ansvar til at løse egne opgaver. Gerne med hovedvægt på udvikling og en bred kontaktflade i et arbejdsmiljø med fokus på værdier som tillid og diversitet. Små som store organisationer, gerne globale og/eller indenfor sundhedssektoren eller fødevarebranchen.

Faglige kompetencer

Projektledelse, optimering, vidensdeling, erfaring fra private virksomheder og regioner, analyse og kvalitetssikring.

Personlige kompetencer

Tværfaglig samarbejde, kundeorienteret, handlekraftig, kreativ og organisationsforståelse.

Uddannelser

Cand. Mag. i Læring & Forandringsprocesser (2019), Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed (2013), Bachelor i Tysk og Europæiske Studier (2004), Akademiøkonom med speciale i International Handel (1997).

IT

Jeg har let ved at tilegne mig nye IT-systemer. Jeg behersker PC og MAC. Microsoft Word 365 (rutineret), Excel (bruger), Outlook (bruger), Power Point (rutineret), Masterdata (bruger), Navision (bruger), Concorde (bruger)

Sprog

Dansk (modersmål); tysk, flydende i tale og forståelse samt skriftligt; engelsk, rutineret i forståelse, skriftligt og tale (bruger).

Bopæl

I Lystrup ved Aarhus

Kandidat

Kav