Ledelse

Ledelse

Vi har lige nu 4 dygtige ledere til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Dialoogle FirmaPlus Frl

Jeg har valgt dette billede fordi

Jeg er drivkraften der skaber sammenhæng mellem mennesker, systemer og processer. Solidt, robust, og fremdrift-orienteret sikrer jeg sammenhængskraften, samt at alle kommer med i mål i forandringsprocesserne.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg har stor forretningsforståelse og forstår sammenhængen mellem processer, funktioner og mennesker. Fra min HR funktion har jeg erfaring i alle aspekter af Employee Lifecycle. Min projektledererfaring er med baggrund i Lean. Min tilgang er inkluderende og kommunikerende, for at sikre rette ejerskab og bæredygtige forandringer.

Ønske til nyt job

Projektleder eller koordinator rolle, hvor jeg kan agere i maskinrummet og spændingsfeltet mellem forskellige interessenter. Det kunne også være i en support rolle, administrations rolle eller i en HR funktion.

Faglige kompetencer

Projektledelse, erfaring private virksomheder, HR-chef og HR-udvikling.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, business orienteret, fleksibel adfærd, fremtidsorienteret og inddragende.

Uddannelser

Projektledelse (Implement), Lean, Certificate in Human Ressources (Dansk HR), Coaching og ledelse af hverdagsprocesser og bæredygtige og forandringsprocesser.

IT

Office pakken, Podio, AX09, Onmodo People Success Platform.

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk (forstår og læser - over middel / Tale - middel), svensk (Forstår og læser - middel / Tale under middel) og norsk (Forstår og læser - middel).

Bopæl

Sjælland

Kandidat

Frl

FirmaPlus Dialoogle Sbr

Jeg har valgt dette billede fordi

Jeg ser det, som andre ikke lægger mærke til og jeg har altid et blik på alle detaljer og får dem optimeret bedst muligt. Jeg kan sætte fokus på den enkelte ting, men ser også helheden og jeg kan se folks styrker og kompetencer, så de kan udnytte deres potentiale.

Interim 50+

Team ledelse – Driftsstyring

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er den nærværende leder, der skaber ro, overblik og struktur. Jeg formidler og kommunikerer internt som eksternt, og kan strukturere og effektivisere procedurer og arbejdsgange og dermed hjælpe andre til at blive en succes. Desuden kan jeg gennemføre forandringer, samtidig med hverdagen hænger sammen for alle.

Ønske til nyt job

Små som store virksomheder, med en synlig ledelse, som giver frihed under ansvar til at løse mine opgaver. Gerne noget optimering af rutiner og interne processer og fremme samarbejder mellem afdelinger. En kultur med uformel omgangstone, naturlig kollegial sparring og hvor teamånd og samarbejder går hånd i hånd.

Faglige kompetencer

Projektledelse, afdelingschef, erfaring fra private virksomheder, ledelserfaring og analyse.

Personlige kompetencer

Ambitiøs, detaljeorienteret, fremtidsorienteret, fokus på resultat og ledende.

Uddannelser

Harvard career management - Coachingbaseret ledelse

IT

MS office (Word, excel, access, PP - superbruger) Google (Word, excel, access, PP - superbruger) SAP, Navision, SalesForce, Nielsen software

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk (forhandlingsniveau), norsk og svensk, læse og forstår. tysk, forstår.

Bopæl

Roskilde (Sjælland)

Kandidat

Sbr

Arbejdsmiljø, arbejdsgange og dataoptimering.

FirmaPlus Dialoogle Lon

Jeg har valgt dette billede fordi:

Det symboliserer vigtigheden af samarbejdet også, når det går stærkt. "Sammen er vi stærkere" - sammensætningen af det rigtige team gør forskellen.

Interim 50+

Ro - Nærvær - Engagement

Hvad kan jeg tilbyde:

En nærværende, passioneret og engageret kollega, som bidrager med ro og overblik, også når det går stærkt. Opgaven bliver løst indenfor den aftalte deadline.

Ønske til nyt job:

En international virksomhed på B2B markedet med synlig ledelse, som giver frihed under ansvar til at løse mine opgaver. Gerne med hovedvægt på forandring eller udvikling i et miljø, hvor udvikling af kompetencer prioriteres. Små som store virksomheder, gerne energisektoren eller interesseorganisationer.

Faglige kompetencer

HR-konsulent, projektledelse, undervisningserfaring og erfaring med offentlige og private virksomheder.

Personlige kompetencer

Inddragende, energisk, fremtidsorienteret, vurderende og altid ansvarlig.

Uddannelser

Systemisk business coach, Integral coach, Mentor og Cand.negot.

IT

Let ved at tilegne mig IT-systemer. Jeg behersker PC og MAC. Microsoft Office 365, Word (rutineret), Excel (bruger), Outlook (bruger), CMS - Hjemmesider og søgeoptimering.

Sprog

Dansk (modersmål); Tysk, flydende i tale og forståelse, skriftligt (bruger); Engelsk, rutineret i tale og forståelse, skriftligt (bruger).

Bopæl

Odder, mellem Aarhus/Skanderborg/Horsens.

Kandidat

Lon

Ledelse og optimering

58_Edition_09 (1)

Jeg har valgt dette billede fordi:

Ørnen symboliserer mig som en person med et meget skarpt syn, er meget detaljeorienteret og en fantastisk lytter. Ørnen er i stand til at sondere terrænet med sit helikopterperspektiv og kan sætte sit ”angreb” ind lige der, hvor der er behov for det.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Dygtig og passioneret, når det handler om at afsøge nye måder at løse eksisterende problematikker. Én af mine store potentialer er værdisætte samarbejde og tænke nyt på tværs af alle aktører i og udenfor branchen, for at opnå den bedste samarbejdsaftale. Jeg har et logistisk mindset, smil og humor og er dynamisk med god indsigt og forretningsforståelse.

Ønske til nyt job:

I en ambitiøs virksomhed som værdsætter god kultur og som har tydelige rammer. Mulighed for egen udvikling i forhold til stilling. Har en rummelig ledelse. Fleksibilitet – rejser. Arbejde med arbejdsmiljø. Ledelse. International virksomhed.

Faglige kompetencer

Private/kommunale virksomheder, Ledelses erfaring, Arbejdsmiljøledelse, Projektgenereging, Direktion-/Bestyrelsebetjening, Networking.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, detaljeorienteret, fokus på resultat, inddragende, ledende.

Uddannelser

Diplomledelse (forandringsledelse), Akademieuddannelse i ledelse, Forsvarets lederuddannelse, Akademiuddannelse i pædagogik.

IT

Microsoft Office, LARA, KMD, Planday, Lessor, DeMars, CITRIX, P4Y.

Sprog

Dansk (modersmål) - Engelsk (forhandling) - Tysk (forhandling) - Fransk/Spansk/Norsk (kendskab).

Bopæl

Sjælland

Kandidat

mes