Markedsføring og PR

Markedsføring

Vi har 3 dygtige kandidater som er klar til et nyt job

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

SOME tekstforfatter

Dialoogle - FirmaPlus Alp

Jeg har valgt dette billede fordi:

For mig symboliserer en luftballon overblik, ro og nysgerrighed. Det er noget af det, som jeg kan tilbyde gennem min erfaring, faglighed og lyst til at opdage nye vinkler på tingene.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Med erfaring som bl.a. journalist og SoMe tekstforfatter kan jeg understøtte virksomhedens strategi, markedsføring og være med til at skabe positiv opmærksomhed både på nettet og generelt.

Ønske til nyt job:

Jeg vil gerne gøre en forskel gennem min erfaring for skriftlig formidling. Hvis jeg kan stå op hver morgen og vide, at jeg gør en forskel for andre mennesker, så vil det give god mening for mig.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, analyse, markedsføring, sociale medier, erfaring med hjemmesider, markedsføringsmedarbejder og projektleder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, kan kommunikere ideer klart, kreativ, skriftlig kommunikation og teamplayer

Uddannelser

Exam.art. i dansk fra Københavns Universitet. Merkonom i markedsføring, inkl. Reklame og Projektstyring. 6 ugers intensivt kursus i sociale medier hos Bigum & Co.

IT

Jeg arbejder primært i Word fra Micro Office, men har også fint kendskab til de øvrige programmer. Jeg har stort erfaring med CMS-systemer, primært WordPress. Jeg har arbejdet dagligt med SoMe-medier som bl.a. Facebook, men også godt kendskab til Instagram og Pinterest.

Sprog

Dansk – ekspertniveau med speciale i skriftlig formidling. Engelsk – taler og skriver engelsk på højt niveau. Svensk/Norsk – forstår begge sprog på skrift og i tale.

Bopæl

Birkerød/Storkøbenhavn/Nordsjælland

Kandidat

Alp

Marketingløsninger

Dialoogle FirmaPlus 2020 Tm

Jeg har valgt dette billede fordi:

Billedet visualiserer nysgerrighed, skabelsesproces, undersøge og udforske. Og det stimulerer min kreative tilgang til marketing. Kan man gøre tingene anderledes, hvilke værdier for kunden ændre sig, for det er altid kunden der er fokus.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

“People do business with people they know, like and trust”
Mit postulat kommer fra mange års erfaring i detailbranchen, og min tilgang til kunderne. Jeg har taget det med mig ind i marketingbranchen, da salg og marketing uvilkårlig hænger sammen, og mit postulat er blevet mit mantra i alt hvad jeg gør og sørge samtidig for hele tiden, at holde mig på sporet af det vigtigste, nemlig kunden.
Mine kernekompetencer er koordinering, kreativitet, anderledes tænkende og løsningsorienteret. Med min brede erfaring inden for salg og marketing, får du her en multimedarbejder, som kan løse mange opgaver, inden for marketing både BTC og BTB. Jeg er kendt for at være grundig, detaljeorienteret, nysgerrig på og interesseret i ny viden og meget selvkørende.
Jeg har et visuel mindset, og har dermed også brugt min kreativitet inden for grafisk opsætning. Dette har jeg arbejdet med online og til print.

Ønske til nyt job:

At finde en arbejdsgiver, som får det bedste ud af mig, i forbindelse med min kreativitet. Min ønskeopgave er at få lov til at udfolder mig, bruge mit visuelle mindset, og min force i relationssamarbejde. Organisation med en flad struktur, og hvor man som medarbejder føler sin værdi fra ledelsen, så arbejder jeg optimalt.
Hvis der samtidig er en god kommunikation, opbakning, og sammenhold på arbejdspladsen, så trives jeg bedst.

Faglige kompetencer

Planlægning og eksekvering af kampagner, grafisk arbejde, både online og print. hjemmeside design og vedligeholdelse af hjemmeside, SOME, koordinering i almindelighed, planlægning og eksekvering af messer og salgsmøder, design og indkøb af merchandise, salg og kundekontakt.

Personlige kompetencer

Iderig, ansvarlig, engageret, detaljeorienteret, proaktiv, løsningsorienteret, grundig, imødekommende, initiativrig og kreativ.

Uddannelser

HHX Tietgenskolen Engelsk og afsætning/marketing på A niveau.
HGV Tietgenskolen.
UCL Digital Markedsføring WordPress, Content, SEO, ADWords, SOME, Email marketing, Leadgenering, Google Analytics, Mobilvideo.
Eksamensprojekt SEO optimeret landingspage. Karakter 10.
IBC - Onlinemarketing - WordPress, Photoshop, Webstrategi, SOME, Skriftlig kommunikation, Grafik.
Digital marketingstrategi, Succes på FB, Tekstforfatterens tricks, Videoer til de sociale
medier med smartphone.
KS CENTERET Grafisk design - Billedebehandling og forståelse, Illustrationsteknik og grafik, DtP og layout.

IT

Microsoft Office 2010/13 365, WordPress (Elementor, Divi, VP Bakery), Kendskab til Mailchimp, Prof Prof, AS400, Tolerence, Adobe: IN, PS, IL - Mobil: Kinemaster, IMovie. SOME: FB, IG, LI

Sprog

Dansk – Modersmål. Engelsk - Erfaren.

Bopæl

Vissenbjerg på Fyn.
Område: kørselstid i en radius af en time – begge veje, så også gerne på Vestsjælland.

Kandidat

Tim

Kommunikations-

medarbejder/chefsekretær

FirmaPlus BH

Jeg har valgt dette billede fordi:

Alt går hurtigt i dag og du er nødt til at følge med, hvis du ikke vil overhales – Jeg har altid øje på målet og kan løbe hurtigt!

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

En energisk medarbejder, der kan levere inden for et bredt opgavefelt – herunder kommunikationsopgaver som presse, hjemmeside, SOME, præsentationer, markedsføringsmateriale og administrative opgaver, inkl. GDPR.

Ønske til nyt job:

Jeg går efter et job, hvor jeg får flere kompetencer i brug. Variation i opgaverne er vigtigt for mig – vigtigere end en bestemt titel eller en fast og afgrænset opgaveportefølje.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, træffer beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder og kommuner, ledelseserfaring, analyser, markedsføring, erfaring med hjemmesider og projektleder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, energisk, fleksibel, forretningsorienteret og teamplayer.

Uddannelser

Cand.comm.

IT

Microsoft Office: Meget rutineret bruger
SOME: Rutineret bruger, også i markedsføringssammenhænge
Web og CMS: Stor brugererfaring med diverse CMS-systemer.

Sprog

Dansk (modersmål) , engelsk (flydende), svensk (flydende).

Bopæl

Virum

Kandidat

Bha

Marketingleder og SOME

Skærmbillede 2019-09-13 kl. 22.08.56

Jeg har valgt dette billede fordi:

Alt går hurtigt i dag og du er nødt til at følge med, hvis du ikke vil overhales – Jeg har altid øje på målet og kan løbe hurtigt!

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Erfaring med at markedsføre kendte højkvalitetsprodukter og services i danske og internationale firmaer. Jeg har bred erfaring med hele paletten af marketingværktøjer og er god til at komme med nye vinkler og ideer til tiltag – altid i tæt samarbejde med salg, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er vant til at være limen mellem forskellige afdelinger og få alle ender til at mødes – altid afstemt efter det marked eller den kunde vi skal nå.

Ønske til nyt job:

Jeg vil gerne være en del af et miljø hvor der er plads til innovation, hvor vi løfter i flok, hvor vi drives af at nå fælles mål og kunden er konge. Et firma, hvor der er medbestemmelse og højt til loftet samt plads til humor 😊. Der passer jeg godt ind!

Faglige kompetencer

Stor erfaring med marketing, projektledelse og kommunikation. God til strategiske og taktiske, men også operationelle opgaver. Er igangsætter, følger op, og afslutter de ting jeg sætter i gang. Drives af at se resultater og muligheder for de produkter jeg arbejder med og se kunderne tilfredse

Personlige kompetencer

Idérig, kreativ, målrettet, ansvarlig, empatisk, serviceminded, fix-it mentalitet, tovholder og kommunikerende personlighed.

Uddannelser

Msc i Global Marketing – Akademiøkonom i turisme – Digital Markedsføring fra Bigum&Co samt diverse marketing, salgs- og ledelses kurser.

IT

Microsoft Office pakken, SAP, Adobe programmer- InDesign, Photoshop, CMS samt statistikprogrammer

Sprog

Dansk; modersmål, Engelsk; flydende, Tysk; taler og læser flydende (bosat i Tyskland i 3 år), Svensk og Norsk; forstår og læser.

Bopæl

Storkøbenhavn. Mulighed for hjemmearbejdsplads og rejseaktivitet er velkommen.

Kandidat

Le