Markedsføring og PR

Markedsføring

Vi har 8 dygtige kandidater som er klar til et nyt job

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser: At markedsføring og PR er afgørende for om du hænger dit vasketøj til luftning, det kan styrke virksomhedens brand. I disse tider er det både SOME og Employer Branding, som skal styrke virksomheden i dagligdagen.

Mønsterbrydende - Lyttende - Opfindsom.

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er et menneske som uden tvivl vil kunne tilføre jeres virksomhed nye ideer og ”ud-af-boksen”-løsninger, der vil gavne jeres virksomheds udtryk og profil. Med en bagrund i reklamebranchen, videoproduktion og ikke mindst internetmarketing, kan jeg løfte indtrykket af jeres hjemmeside og se til, at I får meget mere fokus på nettet. Det betyder naturligvis flere kunder og et par trin op i jeres positionering i forhold til konkurrenterne.

Ønske til nyt job

Jeg vil gerne arbejde i en mindre virksomhed med virksomhedens kommunikation, marketing og evt. HR.
Jeg ønsker fuldtid, og kan evt. arbejde hjemmefra fra eget kontor.

Faglige kompetencer

Undervisning, kommunikation, træffe beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse-seo og google, teamleder, hjemmeside produktion og markedsføring.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, beslutsom, imødekommende, kommunikerer ideer klart og kreativ.

Uddannelser

Autodidakt.
Kurser hos Bigum og Co.i Internetmarketing, SEO og Google Analytic.
Kognitiv kommunikation og coaching – KEA.
Webfilm instruktør – Video blogger – Kort og Dokumentar Filmskolen.

IT

Adobe Premiere Elements / Google Analytics / Microsoft / Hardware kompetence.

Sprog

Dansk (modersmål) Eng. mundtligt og skriftligt.

Bopæl

Lyngby Tårbæk
Job i Storkøbenhavn.

Kandidat

Hbj

Marketingansvarlig

Dygtig – Erfaren - Nysgerrig

Hvad kan jeg tilbyde

Er en senior level grafiker som har arbejdet med store danske virksomheder indenfor reklame- og spilbranchen. Layout, DTP, print, web, illustrationer, billedbehandling, 3D grafik.

Ønske til nyt job

Jeg er interesseret i alt der har med design indenfor print, web, eller 3D at gøre: Illustrationer, ikoner, layout, web, print, brugerflader, billedbehandling, UI/UX, 3D grafik, videoredigering, m.m.

Faglige kompetencer

Struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, markedsføring, sociale medier, tekniks erfaring, erfaring med hjemmesider.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, fleksibel, imødekommende, kreativ og teamplayer.

Uddannelser

Teknisk assistent, Næstved tekniske skole.

IT

Superbruger af adskillige programmer indenfor 2D og 3D grafik.

Sprog

Dansk (modersmål) engelsk, skandinavisk.

Bopæl

Roskilde

Kandidat

Sbj

Marketingansvarlig

Kreativ - Kundefokuseret - Resultatskabende

Hvad kan jeg tilbyde

Forestil dig en marketingsvejtserkniv med alle de marketingværktøjer du har brug for. Tilføj så foto-, videoproduktion, en uddannelse som grafiker, og mere end 10 års hands-on erfaring, så får du effektiv markedsføring i øjenhøjde.

Ønske til nyt job

Marketingansvarlig i en lille eller mellemstor virksomhed, og vil elske at hjælpe håndværks- eller tekniske virksomheder med markedsføring, så de kommer på landkortet.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring , salgserfaring, analyse, markedsføringschef, markedsføring, socialle medier, teknisk erfaring, erfaring med hjemmesider, markedsføringskonsulent og markedsføringsmedarbejder.

Personlige kompetencer

Kreativ, kundefokuseret, resultatskabende, forandringsparat og initiativrig.

Uddannelser

* Filmproduktion på Kort & Dokumentar Filmskolen i Lyngby
* ITIL Service Management Foundation course
* Managing@Canon coach uddannelse
* Auditorcertifikat - kvalitetskursus
* Aida strategisk uddannelsesplanlægning - Aarhus Tekniske Skole
* Merkonomkursus i markedsføring - Aarhus Business College
* Merkonomkursus i virksomhedsorganisation - Aarhus Business College
* Merkonomkursus i virksomhedsøkonomi - Aarhus Business College
* Reserveofficer i Hæren
* Almen voksenpædagogisk grunduddannelse
* 4-årig uddannelse som grafiker - Reproteknisk Fagskole i Rødovre

IT

* MS Word
* MS Excel
* MS PowerPoint
* MS Dynamics CRM
* Adobe Photoshop - fotoredigering
* Adobe Illustrator - grafik
* Davinci Resolve - Videoredigering
* Davinci Fusion - videoeffekter
* Joomla og WordPress - websites
* Google Analytics
* Mailchimp - e-nyhedsbreve

Sprog

* Dansk modersmål
* Engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau
* Norsk i tale
* Svensk i tale

Bopæl

Vallensbæk

Kandidat

Mka

Produktchef

Hvad kan jeg tilbyde

Analystisk - vedholdende - kreativ.

Jeg er en stærk tovholder, løsningsorienteret og har et godt overblik over opgaverne, og sikrer naturligvis, at de altid bliver løst inden deadline. Jeg altid tid til et smil og en sjov historie. Min erfaring dækker alt fra konkurrentanalyser, udvikling, introduktion, eksekvering og vedligehold af kampagner. Har kommunikeret i alle medier, både on- og offline. Jeg kan foretage digital udrulning af markedsføringsmateriale, udsende nyhedsbreve og afholde produktræning.

Ønske til nyt job

Jeg er klar til at møde nye udfordringer og ser frem til at blive udfordret fagligt i et kreativt og humoristisk arbejdsmiljø, hvor der er mulighed for udvikling, planlægning og implementering og ikke mindst, så sætter jeg stor pris på konstruktiv sparring med mine kollegaer.

Faglige kompetencer

Undervisningserfaring, kommunikativ, træffer beslutninger, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, salgserfaring, analyse, teamleder, markedsføringschef, markedsføring, sociale medier, erfaring med hjemmesider, markedsføringskonsulent, markedsføringsmedarbejder og projektleder.

Personlige kompetencer

Beslutsom, kan kommunikere ideer klart, kreativ, resultatorienteret, udholden.

Uddannelser

Diplomuddannelse i Integreret Kommunikation og Marketing International Advertising Association (IAA) og markedsøkonom.

IT

Mac OS, Windows, Officepakken, Adope, Facebook, Instagram, LinkedIn og Google.

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk (flydende), svensk/norsk (forstår).

Bopæl

Storkøbenhavn.

Kandidat

Asj

Projektleder/Koordinator - CRM - Digital/Analog markedsføring

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er et stærkt bud, hvis du er på udkig efter en projektleder/koordinator, der skal være centralt omdrejningspunkt, når det gælder kampagneudvikling og projektkoordinering fra A til Å. Min værktøjskasse byder på masser af hands-on erfaringer med digital og analog markedsføring, branding, CRM, e-mail marketing, kundekommunikation, leadgenerering, SoMe, web, medieplanlægning og events.

Ønske til nyt job

Jeg ønsker en dynamisk hverdag i en organisation med stærke værdier, hvor mit arbejde er meningsfyldt, fordi det gør noget godt for mennesker. Jeg er et nysgerrigt, socialt menneske, der trives bedst i et team, hvor professionel sparring, og det at være der for hinanden, er nøgleord. Jeg ønsker at bringe mine mange kompetencer som projektleder/koordinator i spil, og jeg er ivrig efter at suge masser af ny viden til mig.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, Træffer beslutninger, Struktureret, Overholder aftaler, Erfaring fra private virksomheder, Markedsføring, Sociale Medier, Erfaring med hjemmesider, Markedsføringskonsulent, Markedsføringsmedarbejder og Projektleder.

Personlige kompetencer

Initiativrig, Kundeorienteret, Kvalitetsbevidst, Resultatorienteret, og Fleksibel.

Uddannelser

Cand. Merc (Marketing).

IT

Agillic (CRM), Sitecore (CMS), Microsoft Office.

Sprog

Dansk (modersmål), Engelsk (forhandling), Skandinavisk (forstår)

Bopæl

Sjælland

Kandidat

Dlm

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg yder det bedste, når jeg sætter flere af mine kompetencer i spil på samme tid, og jeg kan tilføre værdi i flere dele af processerne. Om det drejer sig om at lave kampagner for at sælge mere; at brande virksomheden for at skabe større synlighed eller få udviklet nye og spændende produkter. Og hvis den grønne omstilling, det at hjælpe andre mennesker og deleøkonomi kan tænkes ind, gør det bestemt ikke udfordringer mindre. Og så har jeg stort erfaring med abonnementsforretninger. Jeg holder meget af at arbejde i teams, hvor vi kan være hinandens sparringspartnere og have et tæt samarbejde. Jeg er stabil og fleksibel.

Ønske til nyt job

Med baggrund i min erfaring og kompetencer kan jeg fra første dag bidrage i forhold til planlægning og eksekvering af stort set alle former for marketingopgaver. Jeg er ikke bange for at prøve nye veje - for som Pippi siger: ’Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert!’ Jeg er kendetegnet ved at være loyal i relation til kolleger og overfor den virksomhed, jeg arbejder for. Jeg kan med andre ord lide at være den, der både tænker de kreative tanker samtidig med, at jeg selv arbejder på flere opgaver på en gang. Jeg sætter en ære i at overholde deadlines og budgetter.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, struktureret, overholder aftaler, teamleder, projektleder, markedsføringskonsulent, markedsføringschef, markedsføring og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, forretningsorienteret, initiativrig, lyttende og detaljeorienteret.

Uddannelser

Cand. merc. - International Marketing, analyse og strategisk planlægning, CBS. HA (Almen Erhvervsøkonomi) - Erhvervsøkonomi på CBS.

IT

CMS: Drupal, WordPress, Umbraco & Magento . Office-pakke: Microsoft Office 365 og Apples office-pakke. Creative: Adobe Photoshop, InDesign & Swift Publisher 5. ERP: e-conomic, Uniconta & Dynamic365

Sprog

Dansk: modersmål, af den måske lidt gamle skole, hvor kommaer og endelser er korrekte. Engelsk: forhandlingsniveau. Skandinavisk: forhandlingsniveau. Fransk: let konversationsniveau

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Pml

SOME tekstforfatter

Hvad kan jeg tilbyde

Med erfaring som bl.a. journalist og SoMe tekstforfatter kan jeg understøtte virksomhedens strategi, markedsføring og være med til at skabe positiv opmærksomhed både på nettet og generelt.

Ønske til nyt job

Jeg vil gerne gøre en forskel gennem min erfaring for skriftlig formidling. Hvis jeg kan stå op hver morgen og vide, at jeg gør en forskel for andre mennesker, så vil det give god mening for mig.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, struktureret, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder, analyse, markedsføring, sociale medier, erfaring med hjemmesider, markedsføringsmedarbejder og projektleder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, kan kommunikere ideer klart, kreativ, skriftlig kommunikation og teamplayer

Uddannelser

Exam.art. i dansk fra Københavns Universitet. Merkonom i markedsføring, inkl. Reklame og Projektstyring. 6 ugers intensivt kursus i sociale medier hos Bigum & Co.

IT

Jeg arbejder primært i Word fra Micro Office, men har også fint kendskab til de øvrige programmer. Jeg har stort erfaring med CMS-systemer, primært WordPress. Jeg har arbejdet dagligt med SoMe-medier som bl.a. Facebook, men også godt kendskab til Instagram og Pinterest.

Sprog

Dansk – ekspertniveau med speciale i skriftlig formidling. Engelsk – taler og skriver engelsk på højt niveau. Svensk/Norsk – forstår begge sprog på skrift og i tale.

Bopæl

Birkerød/Storkøbenhavn/Nordsjælland

Kandidat

Alp

Kommunikations- medarbejder/chefsekretær

Hvad kan jeg tilbyde

En energisk medarbejder, der kan levere inden for et bredt opgavefelt – herunder kommunikationsopgaver som presse, hjemmeside, SOME, præsentationer, markedsføringsmateriale og administrative opgaver, inkl. GDPR.

Ønske til nyt job

Jeg går efter et job, hvor jeg får flere kompetencer i brug. Variation i opgaverne er vigtigt for mig – vigtigere end en bestemt titel eller en fast og afgrænset opgaveportefølje.

Faglige kompetencer

Kommunikativ, træffer beslutninger, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder og kommuner, ledelseserfaring, analyser, markedsføring, erfaring med hjemmesider og projektleder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, energisk, fleksibel, forretningsorienteret og teamplayer.

Uddannelser

Cand.comm.

IT

Microsoft Office: Meget rutineret bruger
SOME: Rutineret bruger, også i markedsføringssammenhænge
Web og CMS: Stor brugererfaring med diverse CMS-systemer.

Sprog

Dansk (modersmål) , engelsk (flydende), svensk (flydende).

Bopæl

Virum

Kandidat

Bha