CFO – Controller – Økonomi

Her er 3 dygtige CFO’er og økonomichefer

Læs mere om, hvad de kan tilbyde:

Jeg har valgt dette billede fordi:
Energien bliver ved og ved, jeg kan få virksomheden til at vokse og skabe energi både regnskabsmæssigt, menneskeligt og i tæt samarbejde med ledelsen.

Hvad kan jeg tilbyde:
Ved at ansætte mig får I en effektiv og professionel person med mange færdigheder og mange års erfaring inden for det økonomiske/finansielle/administrations- og ledelsesmæssige område. Er ikke for fin til gå i materierne, når en opgave skal løses. God til at samarbejde med mennesker på alle niveauer og har fleksibilitet til at arbejde godt som en del af teamet eller individuelt. Føler mig tilpas i at arbejde i et hurtigt og praktisk arbejdsmiljø og har en dokumenteret evne til at håndtere flere projekter hands-on, der gennemføres til tiden og inden for budgetrammen.

Ønske til nyt job:
Jeg vil gerne glæde mig til at køre på arbejde og gøre en positiv forskel.

Faglige kompetencer: 
Erfaring fra private virksomheder, CFO, økonomischef, regnskabschef, bogholderi og regnskab, controlling, administration og regnskabsansvarlig.

Personlige kompetencer: 
Detaljeorienteret, empatisk, fokus på kvalitet, mang ebolde i luften og har ordenssans.

Uddannelse:
Diverse opdateringskurser: Microsoft-officepakken, databaseudvikling, hjemmeside (Drumla), mv. Studium ved Handelshøjskolen, Sønderborg og København – BSc & MSc (Econ.) Studium ved Tønder Handelsskole – handelsstudent og Studium ved Tønder Statsskole – student.

IT:
Erfaren bruger af Microsoft Office, Navision (Nav)/C5, Economics, Advosys(Unik) og WorkBook.

Sprog:
Dansk (modersmål):  Skriver og taler flydende. Engelsk: Skriver og taler fremragende. Tysk: Skriver og taler fremragende.

Bor: Charlottenlund
Kandidat: Fel.


Jeg har valgt dette billede fordi:
Det illustrerer fleksibilitet, alsidighed, diversitet og struktur med hensyn til nye muligheder og til at finde den røde tråd i kaosset.

Hvad kan jeg tilbyde:
En tillidsvækkende person med en stærk finansiel- og ledelsesmæssig værktøjskasse, som har stor erfaring fra international finansiel rapportering og controlling. Erfaring med at lede mennesker med forskellig baggrund og kulturer, og jeg er en god motivator. Tilbyder unikke perspektiver for at håndtere forretningsproblemer effektivt, minimere risiko og være på forkant med fremtidige trusler og muligheder.

Ønske til nyt job: 
Jeg vil gerne arbejde i en ambitiøs virksomhed, hvor jeg kan gøre en forskel både på det økonomiske og ledelsesmæssige område.
Med min store erfaringer inden for økonomi og ledelse kan jeg bidrage med værdiskabelse og fremdrift i virksomheden. Vil gerne arbejde i en mellemstor eller mindre virksomhed, hvor der er brug for mine kompetencer, så virksomheden kan forsætte sin vækst og udvikling. Har erfaring fra ledergruppe og bestyrelsesarbejde.

Faglige kompetencer: 
Erfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, controlling, administration. Arbejdet som CFO, økonomichef, seniorcontroller etc.

Personlige kompetencer: 
Ambitiøs, analytisk, ansvarlig, empatisk og fokus på kvalitet.

Uddannelse:
Alstom University: Internal Control Fundamentals, foreign exchange risk management, situational leadership, power and positive influence. ECCO University: Project Management, SAP controlling and Cost control. CBS Master of Science in Business Administration and Economics. Exchange student at University of South Carolina. (Business and International Relations). CBS Bachelor in Business Administration and Economics.

IT:
Microsoft Office. Erfaring med forskellige ERP systemer og herunder implementering, SAP og Dynamics.

Sprog:
Dansk (modersmål) Engelsk, flydende mundtligt og skriftligt. Spansk, portugisisk og skandinavisk.

Bor: Køge og kører gerne til den rette virksomhed.
Kandidat: Chm.


Jeg har valgt dette billede fordi:
Hvad folk ser er ingenting i forhold til, hvad der skal kontrolleres og styres for sikre produktiviteten og opbygge økonomien i en virksomhed.
Jeg kender det signifikante og hele de underliggende dataindhold, som er relevant for sammenhængen og skabe overblik over hele den økonomiske situation. Det meget vigtigt for at få det optimale resultat.

Hvad kan jeg tilbyde:
En fremtidsorienteret tankegang, hvor ikke kun årets budget og regnskab har hovedfokus, men også virksomhedens fremtidige udvikling, økonomi og rentabilitet. Vi skal eksekvere, at ledelsen og medarbejdernes udvikling og motivation udvikles.
Jeg vil tilsikre optimering af økonomien, så vi sørger for de bedste simplificerede analyser og processer på højt niveau. Jeg medbringer meget erfaring fra store virksomheder i både Danmark og udlandet, men har især interesse i at arbejde for SMV (små og mellemstore virksomheder) og gerne med internationale aktiviteter.

Ønske til nyt job:
Her vil jeg fremadrettet arbejde med økonomi og administration, som er med at udbygge og udvikle virksomheden. Jeg vil også stadig gerne udvikle mig og ikke mindst dele ud af alle mine kompetencer – og dermed være med til at sikre en god arbejdsplads. Jeg er interesseret i både interim og fastansættelser.

Faglige kompetencer:
CFO, økonomichef, regnskabschef, controller, ledelseserfaring, teamleder og regnskabsansvarlig

Personlige kompetencer:
Analytisk, ansvarlig, forretningsorienteret, handlekraftig og teamplayer

Uddannelse:

Executive Master of Business Administration (MBA) – GPA 3,5; Finans, regnskab og strategisk ledelse. University of Chicago, graduate school of Business, Chicago Illinois, USA
CBS; Handelsdiplom i regnskabsvæsen og økonomistyring (HD-R)
Foundation.The Leadership Company, København Executive Coach uddannelse (CBL – Coaching baseret ledelse)
Ledernes Kompetence Center, København, projektledelse, management med PRINCE2 

IT:
Microsoft Office, Superbruger Excel, Navision, Economic, C5, Oracle, Dynamics 365, Axapta m.m.

Sprog: 
Dansk (modersmål) Engelsk, flydende mundtligt og skriftligt. Tysk flydende mundtligt og skriftligt. Scandinavisk erfaring og rutineret.

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat:Prh