Sagsbehandler – leder – koordinator

Sagsbehandler - leder - sikkerhedskoordinator

Vi har lige ny en dygtige kandidat til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Målrette - Nysgerrig - Positiv

FirmaPlus Dialoogle Alw

Jeg har valgt dette billede fordi:

Billedet er et symbol på de mange skridt jeg har taget, for at få de gode faglige og personlige kompetencer som jeg har samlet gennem årene. Jeg passer ikke kun ind ét sted eller i én bestemt stilling. Jeg vil gerne sætte et godt aftryk, hvor jeg end befinder mig. Jeg er nysgerrig på, hvor de næste skridt fører mig hen?

Interim 50+

Administrativ medarbejder / sikkerhedskoordinator/ sagsbehandler

Hvad kan jeg tilbyde:

Mange års erfaring i at arbejde i en politisk styret organisation, hvor formålet er at yde bedst mulige service til borgerene. I min karriere, har jeg ofte haft rolle som den drivende kraft i implementering eller optimering af nye arbejdsområder. Jeg sætter mig grundigt ind i opgaverne med en pragmatisk tilgang og dette har resulteret i, at jeg bliver den naturlige ”go to” person, når jeg er involveret.

Ønske til nyt job:

En motiverende arbejdsplads og et godt arbejdsmiljø, hvor videndeling er naturligt for at styrke teamet. Et godt samarbejde med ledelsen og kollegaer for at skabe tryghed i samfundet. Jeg kunne sagtens se mig selv arbejde med national sikkerhed f.eks. hos Politiets/Forsvarets Efterretningstjeneste og NGO’er, hvor jeg kan gøre en positiv forskel.

Faglige kompetencer

Motiverende, struktureret, sikkerhed og orden, leder, personlig service, møde- og eventkoordinator erfaring fra staten og private. En af mine stærkeste evner, er at skabe overblik.

Personlige kompetencer

Jeg er empatisk, dedikeret, serviceorienteret og er aldrig bange for at dele viden. Jeg er en god problemknuser, fordi jeg kan tænke ud af boksen. Tager ansvar, energisk, imødekommende og omstillingsparat.

Uddannelser

2009-2019 Interne kurser i Kriminalforsorgen superbruger i Klientsystem, Work Zone, Captia samt LEAN-metode i praksis -
2008 Daipa, Danish Association of Intellectual Property Administrator: Grundkursus for patentadministrator Interne kursus i Amicus Attorney -
2006 Justitsministeriet, Direktoratet for Kriminalforsorgen, Personalekontoret: Internt kursus i MS, Word, PowerPoint og Excel -
Kontor all-round uddannelse - handels- og kontorfag.

IT

2006 Justitsministeriet, Direktoratet for Kriminalforsorgen, Personalekontoret: Internt kursus i MS, Word, PowerPoint og Excel.

Sprog

Taler og skriver flydende dansk (modersmål) og engelsk. Taler kinesisk (Hainan) og thai. Forstår svensk og norsk.

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Alw