Salgsledelse & Sælgere

Salgschef, Key Account Manager, salgs- og markedschef og sælgere.

Her finder du 5 kandidater, som har stor viden om salg

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Salgsledelse - udvikling

JB FirmaPlus kandiat

Jeg har valgt dette billede fordi:

Med mig i hus, arbejdes der dedikeret og med forretningsfokus, på at skabe værdi og øget vækst i hele organisationen.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Mine ekspertiser ligger inden for ledelse, forretningsudvikling, salg, coaching, projektledelse, relationer & netværk. Det inkluderer medarbejderledelse/-udvikling, kommunikation og strategi. ‘Hands on’ kan det indeholde konceptualisering, projektledelse, undervisning, event- og messe planlægning. Alt sammen med fokus på drifts-/optimering og vækst, for udvikling og styrkelse af virksomhedens centrale position.
Jeg er ambitiøs og gør en forskel og bringer større værdi til virksomheden og dens kunder, når rammen indeholder formål, integritet og frihed til at løse opgaven, tillige med at jeg har indflydelse på processen og oplever støttende samarbejde fra teamet.

Ønske til nyt job:

Mit hjerte og intellekt brænder for at skabe vækst og varige resultater og ønsker mig et job, hvor jeg kan bruge min sans for forretningsudvikling, min evne til at skabe nye relationer, styrke forretninger og fremtidssikre fremgangen.

Faglige kompetencer

Undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, struktureret, erfaring fra private virskomheder, ledelseserfaring, salgschef, salgserfaring, erfaring med CRM.

Personlige kompetencer

Coachende, energisk, forretningsorienteret, ledende og troværdig.

Uddannelser

Erhvervsfaglig uddannelse (receptionist) – Hotel Management (Hotel leder) – Værdi 360 Coaching – Projektleder med Prince2 Certificering (afsluttes oktober 2019)

IT

Microsoft Office – Lotus Notes – Spectra (bookingsystem)

Sprog

Dansk (modersmål) – Engelsk flydende i skrift og tale – Nordisk sprog flydende i skrift og tale.

Bopæl

Sjælland

Kandidat

Evb

Dygtig sælger

FirmaPlus Dialoogle Fes

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg bryder isen og selvom den kan være tildækket, opnår jeg de forventede salgsresultater og jeg kan få kunden til at åbne sig og træffe den rigtig beslutning.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Mine stærkeste sider er at levere eksklusiv god og høj kundeservice, og jeg vil altid gå en ekstra mil for kunden og skabe sejr for begge parter. Salg er en naturlig del af mig. Jeg er meget ambitiøs og fokuseret omkring hvad jeg leverer til kunden og imødekomme kundens ønsker og behov. Jeg har mange års salgserfaring, og jeg arbejder hver dag målrettet for opnåelse af de bedste ordre. Jeg har let ved at skabe kontakt og tillid hos kunderne, og jeg får opbygget rigtig gode relationer. Det gør, at mine kunder ønsker at handle med mig igen og igen. Min måde at sælge på handler meget om, sympati, empati, tillid, loyalitet, samarbejde, ærlighed og gode relationer.

Ønske til nyt job:

At ledelsen har en målrettet salgsstrategi, og at vi sammen styre mod målet. Det er vigtigt, at virksomheden har tillid til mit arbejde, og jeg har frihed under ansvar. Gerne de næste 10 – 15 år, hvor jeg kan skabe flotte resultater og dele min store erfaring og viden med gode kollegaer.

Faglige kompetencer

Salgskonsulent, Forretningskonsulent, Account Management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, struktureret, og erfaring fra CRM.

Personlige kompetencer

Diplomatisk, energisk, analytisk, fleksibel, lyttende og troværdig.

Uddannelser

Ewan-Jones Akademi: Salgspsykologi, teambuilding, konfliktstyring, læringsfærdigheder, lederskab. Google Succes Online (Digital markedsføring). DE: ejendomsmægler uddannelse, intro, før og efter salg og køberrådgivning. Ejendomshandel og jura.

IT

Er rutineret bruger i: Microsoft Office, Outlook, CRM, Microsoft Dynamics NAV (Navision), Generelt stor erfaring med brug af IT på mange parametre. Jeg lærer hurtigt de IT-systemer, der er nødvendige i mit job.

Sprog

Dansk (Modersmål). Engelsk: Øvet i skrift og tale – svensk: Har svensk familie og kan kommunikere og forstå.

Bopæl

Hillerød

Kandidat

Fes

Salgsleder forsikring

14_Edition_08 KL

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg er god til at udstikke retningen for mit team og navigere under alle forhold, for at komme sikkert i mål.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg har evnen til hurtigt at forstå og føle mig hjemme i et nyt miljø og dermed være i stand til at sætte mig ind i kundernes udfordringer i løbet af kort tid.
Min salgsbaggrund og account management erfaring gør det naturligt for mig at opsøge og identificere nye forretningsmuligheder hos kunden.
Jeg er rigtig god til at skabe relationer og troværdighed hos både kunder og kollegaer, og jeg arbejder altid målrettet og struktureret for at nå mine mål.

Ønske til nyt job:

Min store interesse er krydsfeltet mellem salg, leverance og kunde og ønsker at fokusere på dette område, hvor jeg også besidder de nødvendige kompetencer. Det kan være indenfor projektledelse, delivery management eller en salgsrolle, hvor der indgår elementer fra disse områder, som også udgør en stor del af min erfaring.

Faglige kompetencer

Salgs- ledelse/chef, projektledelse, delivery management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, skarp på området mellem It og forretning og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Udadvendt, social, energisk, god til at opbygge relationer, kreativ. initiativrig, løsningsorienteret, struktureret, troværdig og analytisk.

Uddannelser

Projektledelse, Prince2 certificeret, ledelses- og salgskurser, cand.ling.merc.

IT

Microsoft Office, har stort kendskab og forståelse af It systemer generelt.

Sprog

Dansk (modersmål), flydende i engelsk, svensk og spansk.

Bopæl

Sydsjælland

Kandidat

Klk

Salg til Kina

21_Edition_08 Njo

Jeg har valgt dette billede fordi:

Med de mange forskelligartede opgaver jeg har haft igennem årene, har jeg mange gode kort på hånden at spille med.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg har international erfaring med solide kompetencer indenfor salg og support. Har haft mange forskelligartede opgaver, som har givet mig stor erfaring samt en grundlæggende forståelse af, hvad der skal til for at yde en god service. Jeg har arbejdet med virksomheder i mange lande og kan ubesværet kommunikere og samarbejde med mennesker med forskellige baggrunde. Jeg holder fokus og følger ting til dørs. Jeg er løsningsorienteret, proaktiv og er ikke bange for at tage ansvar. Jeg er selvkørende, men forstår også vigtigheden af at være fælles om opgaverne, og jeg kommunikerer klart og tydeligt på både dansk og engelsk.

Ønske til nyt job:

Erfaring fra private virksomheder, salgserfaring, salgskonsulent, ledelseserfaring, vedligeholdelse og udvikling af eksisterende kunder.

Faglige kompetencer

Kreativ, proaktiv, ansvarlig, energisk, fleksibel og fremtidsorienteret.

Personlige kompetencer

Kreativ, proaktiv, ansvarlig, energisk, fleksibel og fremtidsorienteret.

Uddannelser

1 del HD – Højere Handelsgymnasium – Ledelse og international salg via egen virksomhed.

IT

Microsoft Office – Economic.

Sprog

Dansk (modersmål) – Engelsk flydene i tale og skrift.

Bopæl

I Storkøbenhavn

Kandidat

Njo

Salg af maling/produkter

43_Edition_cje

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg går systematisk efter målet og får alle brikkerne på plads for at opnå det bedste resultat for kunden og virksomheden.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

At dele min viden og erfaring med salg på alle niveauer og være med til at motivere sælgerne til at styrke virksomhedsomsætning og indtjening.
Jeg er 55 år, har rejst i 55 lande og har arbejdet med projekter i 10 forskellige lande. Denne viden deler jeg gerne med andre, hvor vi sammen kan finde nye markeder.

Ønske til nyt job:

At ledelsen har en stærk og målrettet strategi og vi sammen styrer mod målet. Det er vigtigt med ærlighed og ordentlighed i et sundt virksomhedsmiljø, hvor der er mulighed for udvikle sig og være med til at skabe gode resultater.

Faglige kompetencer

Salgschef, ledelseserfaring, Key Account Management, struktureret, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, erfaring fra private virksomheder og erfaring med CRM.

Personlige kompetencer

Hurtigt opfattende, sproglig, forstår ledelsesprincipper, beslutsom og præsentabel.

Uddannelser

HD i afsætningsøkonomi, CBS, Højere Handelseksamen, Lyngby Handelsskole, Studentereksamen Matematisk, Holte Gymnasium. ”Lederudvikling”. PPG ”Project Management”. DIEU. ”Leadership 1+2”. Dansk Management Center. ”Auditortræning”. ISO 9001. Diverse salgs og tekniske kurser.

IT

Microsoft Office, IFS, AS400 og CRM rapportering

Sprog

Dansk (Modersmål). Engelsk, skandinavisk på forhandlingsniveau og har et godt kendskab til tysk.

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Cje