Salgsledelse & Sælgere

Salgschef, Key Account Manager, salgs- og markedschef og sælgere.

Her finder du 1 kandidater, som har stor viden om salg

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Salgsleder forsikring

14_Edition_08 KL

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg er god til at udstikke retningen for mit team og navigere under alle forhold, for at komme sikkert i mål.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg har evnen til hurtigt at forstå og føle mig hjemme i et nyt miljø og dermed være i stand til at sætte mig ind i kundernes udfordringer i løbet af kort tid.
Min salgsbaggrund og account management erfaring gør det naturligt for mig at opsøge og identificere nye forretningsmuligheder hos kunden.
Jeg er rigtig god til at skabe relationer og troværdighed hos både kunder og kollegaer, og jeg arbejder altid målrettet og struktureret for at nå mine mål.

Ønske til nyt job:

Min store interesse er krydsfeltet mellem salg, leverance og kunde og ønsker at fokusere på dette område, hvor jeg også besidder de nødvendige kompetencer. Det kan være indenfor projektledelse, delivery management eller en salgsrolle, hvor der indgår elementer fra disse områder, som også udgør en stor del af min erfaring.

Faglige kompetencer

Salgs- ledelse/chef, projektledelse, delivery management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, skarp på området mellem It og forretning og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Udadvendt, social, energisk, god til at opbygge relationer, kreativ. initiativrig, løsningsorienteret, struktureret, troværdig og analytisk.

Uddannelser

Projektledelse, Prince2 certificeret, ledelses- og salgskurser, cand.ling.merc.

IT

Microsoft Office, har stort kendskab og forståelse af It systemer generelt.

Sprog

Dansk (modersmål), flydende i engelsk, svensk og spansk.

Bopæl

Sydsjælland

Kandidat

Klk