Salgsledelse & Sælgere

Salgschef, Key Account Manager, salgs- og markedschef og sælgere.

Her finder du 2 kandidater, som har stor viden om salg

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Salgsleder forsikring

14_Edition_08 KL

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg er god til at udstikke retningen for mit team og navigere under alle forhold, for at komme sikkert i mål.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Jeg har evnen til hurtigt at forstå og føle mig hjemme i et nyt miljø og dermed være i stand til at sætte mig ind i kundernes udfordringer i løbet af kort tid.
Min salgsbaggrund og account management erfaring gør det naturligt for mig at opsøge og identificere nye forretningsmuligheder hos kunden.
Jeg er rigtig god til at skabe relationer og troværdighed hos både kunder og kollegaer, og jeg arbejder altid målrettet og struktureret for at nå mine mål.

Ønske til nyt job:

Min store interesse er krydsfeltet mellem salg, leverance og kunde og ønsker at fokusere på dette område, hvor jeg også besidder de nødvendige kompetencer. Det kan være indenfor projektledelse, delivery management eller en salgsrolle, hvor der indgår elementer fra disse områder, som også udgør en stor del af min erfaring.

Faglige kompetencer

Salgs- ledelse/chef, projektledelse, delivery management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, skarp på området mellem It og forretning og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Udadvendt, social, energisk, god til at opbygge relationer, kreativ. initiativrig, løsningsorienteret, struktureret, troværdig og analytisk.

Uddannelser

Projektledelse, Prince2 certificeret, ledelses- og salgskurser, cand.ling.merc.

IT

Microsoft Office, har stort kendskab og forståelse af It systemer generelt.

Sprog

Dansk (modersmål), flydende i engelsk, svensk og spansk.

Bopæl

Sydsjælland

Kandidat

Klk

Salg af maling/produkter

43_Edition_cje

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg går systematisk efter målet og får alle brikkerne på plads for at opnå det bedste resultat for kunden og virksomheden.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

At dele min viden og erfaring med salg på alle niveauer og være med til at motivere sælgerne til at styrke virksomhedsomsætning og indtjening.
Jeg er 55 år, har rejst i 55 lande og har arbejdet med projekter i 10 forskellige lande. Denne viden deler jeg gerne med andre, hvor vi sammen kan finde nye markeder.

Ønske til nyt job:

At ledelsen har en stærk og målrettet strategi og vi sammen styrer mod målet. Det er vigtigt med ærlighed og ordentlighed i et sundt virksomhedsmiljø, hvor der er mulighed for udvikle sig og være med til at skabe gode resultater.

Faglige kompetencer

Salgschef, ledelseserfaring, Key Account Management, struktureret, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, erfaring fra private virksomheder og erfaring med CRM.

Personlige kompetencer

Hurtigt opfattende, sproglig, forstår ledelsesprincipper, beslutsom og præsentabel.

Uddannelser

HD i afsætningsøkonomi, CBS, Højere Handelseksamen, Lyngby Handelsskole, Studentereksamen Matematisk, Holte Gymnasium. ”Lederudvikling”. PPG ”Project Management”. DIEU. ”Leadership 1+2”. Dansk Management Center. ”Auditortræning”. ISO 9001. Diverse salgs og tekniske kurser.

IT

Microsoft Office, IFS, AS400 og CRM rapportering

Sprog

Dansk (Modersmål). Engelsk, skandinavisk på forhandlingsniveau og har et godt kendskab til tysk.

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Cje