Salgsledelse & Sælgere

Salgschef, Key Account Manager, salgs- og markedschef og sælgere.

Her finder du to kandidater, som har stor viden om salg af Life Science.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Dialoogle FirmaPlus Th

Jeg har valgt dette billede fordi

det symboliserer, at resultatet er i hus. Dette er målet. Vejen dertil er ofte hårdt arbejde, og frem for alt vedholdenhed, når det brænder på. Som salgsansvarlig er kunsten, at få alle til at arbejde i samme retning for at målet nås. Og dernæst fejre successen sammen, når det lykkes.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde

For virksomheden med behov for etablering på nye eksportmarkeder og/eller intensivering /effektivisering af indsatsen på eksisterende markeder, vil jeg være et stærkt bud på en kandidat. Qua en selvstændig, fokuseret og vedholdende indsats. Og baseret på en tung, international salgserfaring fra life science.

Ønske til nyt job

Et internationalt salgsjob i en virksomhed med stærke værdier og ditto produkter. Hvor der er højt til loftet og høje ambitioner samt en fasttømret teamånd, hvor alle trækker i samme retning. Ideelt set hvor eksportmarkeder skal bygges op fra bunden. Life science og miljø samt latinske markeder især står rigtig højt på ønskelisten.

Faglige kompetencer

Internationalt salg, channel management, projektledelse, tenders, Key Account Management og markedsanalyse

Personlige kompetencer

Resultatorienteret, selvstændig, vedholdende, analytisk/struktureret og iderig

Uddannelser

Projektleder (incl. Prince II foundation & practitioner) - 2015 - 2016
IBM Sales Representative (Final Marketing Exercise),
Cand. Merc. i strategisk planlægning/international virksomhedsudvikling, CBS,
MBA- exchange program, University of Texas at Austin.
HA + HD (A), CBS

IT

Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint), SAP, Sharepoint, CRM (SNAP), videoplatforme som Zoom og Microsoft Teams, MonkeySurvey (spørgeundersøgelsesplatform

Sprog

Dansk: modersmål. Engelsk: flydende mundtligt/skriftligt. Spansk/portugisisk: forstår/taler. Nordisk: forstår/taler. Tysk: forstår, taler (moderat).

Bopæl

Gentofte

Kandidat

Tkc

Account Manager/Life Science

Dialoogle FirmaPlus Bly

Jeg har valgt dette billede fordi

Jeg møder folk med et smil og har en positiv indstilling til andre mennesker. Positivitet får også positiv indflydelse på mine resultater.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde

Sælger der med loyalitet og passion kan varetage hele salgsprocessen fra analyse af behov til træning af budskaber, gennemførelse, rådgivning og salg samt opfølgning. Den røde tråd igennem min karriere har været projektledelse, (e) salg og rådgivning af primært sundhedspersonale fra jobs som konsulent/Manager i Medico- og Pharmaindustrien.

Ønske til nyt job

Jeg vil gerne arbejde i Medico- og Pharmaindustrien i en udadvendt rolle, hvor jeg kan bruge mine stærke relationsskabende kompetencer. Jeg elsker at kommunikere med andre mennesker samt gøre en forskel – flytte folk. Jeg ønsker både at arbejde selvstændigt samt at arbejde tæt sammen i et team, hvor vi løfter i flok.

Faglige kompetencer

Undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, salgserfaring, salgskonsulent, Account Management, struktureret, erfaring fra private virksomheder og kommuner.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, fleksibel, initiativrig, lyttende og troværdig.

Uddannelser

Cand.Merc. fra CBS
LIF (Lægeforeningens diplomuddannelse)
PRINCE2 – Foundation. Certificeret projektleder
Lean Management. Certificeret Lean Manager

IT

Microsoft 365 Office incl. E-salg, videoplatformen Zoom, diverse CRM systemer såsom SalesForce samt Expense Management systemet Concur.

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk og tysk (forhandlingsniveau, nordisk (læse og forstår).

Bopæl

Nordsjælland/Storkøbenhavn

Kandidat

Bwl