Salgsledelse & Sælgere

Her finder du 4 salgschefer, salgs- og markedschef og sælgere.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs mere om, hvad de kan tilbyde: (vi har flere sælgere, som vi arbejder med lige nu)

Jeg har valgt billedet fordi:
Med de mange forskelligartede opgaver jeg har haft igennem årene, har jeg mange gode kort på hånden at spille med.

Hvad kan jeg tilbyde:
Jeg har international erfaring med solide kompetencer indenfor salg og support. Har haft mange forskelligartede opgaver, som har givet mig stor erfaring samt en grundlæggende forståelse af, hvad der skal til for at yde en god service. Jeg har arbejdet med virksomheder i mange lande og kan ubesværet kommunikere og samarbejde med mennesker med forskellige baggrunde. Jeg holder fokus og følger ting til dørs. Jeg er løsningsorienteret, proaktiv og er ikke bange for at tage ansvar. Jeg er selvkørende, men forstår også vigtigheden af at være fælles om opgaverne, og jeg kommunikerer klart og tydeligt på både dansk og engelsk.

Faglige kompetencer:
Erfaring fra private virksomheder, salgserfaring, salgskonsulent, ledelseserfaring, vedligeholdelse og udvikling af eksisterende kunder.

Personlige kompetencer:
Kreativ, proaktiv, ansvarlig, energisk, fleksibel og fremtidsorienteret.

Uddannelse:  
1 del HD – Højere Handelsgymnasium – Ledelse og international salg via egen virksomhed.

IT:
Microsoft Office – Economic.

Sprog:
Dansk (modersmål) – Engelsk flydene i tale og skrift.

Bor: 
I Storkøbenhavn

Kandidat: Njo

Interim 50+ Kandidat


Jeg har valgt dette billede fordi:
Jeg er god til at udstikke retningen for mit team og navigere under alle forhold, for at komme sikkert i mål.

Hvad kan jeg tilbyde:
Jeg har evnen til hurtigt at forstå og føle mig hjemme i et nyt miljø og dermed være i stand til at sætte mig ind i kundernes udfordringer i løbet af kort tid.
Min salgsbaggrund og account management erfaring gør det naturligt for mig at opsøge og identificere nye forretningsmuligheder hos kunden.
Jeg er rigtig god til at skabe relationer og troværdighed hos både kunder og kollegaer, og jeg arbejder altid målrettet og struktureret for at nå mine mål.

Ønske til nyt job:
Min store interesse er krydsfeltet mellem salg, leverance og kunde og ønsker at fokusere på dette område, hvor jeg også besidder de nødvendige kompetencer. Det kan være indenfor projektledelse, delivery management eller en salgsrolle, hvor der indgår elementer fra disse områder, som også udgør en stor del af min erfaring.

Faglige kompetencer:
Salgs- ledelse/chefprojektledelse, delivery management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, skarp på området mellem It og forretning og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer:
Udadvendt, social, energisk, god til at opbygge relationer, kreativ. initiativrig, løsningsorienteret, struktureret, troværdig og analytisk.

Uddannelse:
Projektledelse, Prince2 certificeret, ledelses- og salgskurser, cand.ling.merc. 

IT:
Microsoft Office, har stort kendskab og forståelse af It systemer generelt.

Sprog:
Dansk (modersmål), flydende i engelsk, svensk og spansk.

Bor:
Sydsjælland

Kandidat: Klk

Interim 50+ Kandidat

FirmaPlus og Dialoogle Kandidatportal 

Jeg har valgt dette billede fordi:
Jeg bryder isen og selvom den kan være tildækket, opnår jeg de forventede salgsresultater og jeg kan få kunden til at åbne sig og træffe den rigtig beslutning. 

Hvad kan jeg tilbyde:
Mine stærkeste sider er at levere eksklusiv god og høj kundeservice, og jeg vil altid gå en ekstra mil for kunden og skabe sejr for begge parter. Salg er en naturlig del af mig. Jeg er meget ambitiøs og fokuseret omkring hvad jeg leverer til kunden og imødekomme kundens ønsker og behov. Jeg har mange års salgserfaring, og jeg arbejder hver dag målrettet for opnåelse af de bedste ordre. Jeg har let ved at skabe kontakt og tillid hos kunderne, og jeg får opbygget rigtig gode relationer. Det gør, at mine kunder ønsker at handle med mig igen og igen. Min måde at sælge på handler meget om, sympati, empati, tillid, loyalitet, samarbejde, ærlighed og gode relationer.

Ønske til nyt job:
At ledelsen har en målrettet salgsstrategi, og at vi sammen styre mod målet. Det er vigtigt, at virksomheden har tillid til mit arbejde, og jeg har frihed under ansvar. Gerne de næste 10 – 15 år, hvor jeg kan skabe flotte resultater og dele min store erfaring og viden med gode kollegaer. 

Faglige kompetencer:
Salgskonsulent, Forretningskonsulent, Account Management, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, struktureret, og erfaring fra CRM.

Personlige kompetencer:
Diplomatisk, energisk, analytisk, fleksibel, lyttende og troværdig.

Uddannelse:
Ewan-Jones Akademi: Salgspsykologi, teambuilding, konfliktstyring, læringsfærdigheder, lederskab. Google Succes Online (Digital markedsføring). DE: ejendomsmægler uddannelse, intro, før og efter salg og køberrådgivning. Ejendomshandel og jura.

IT:
Er rutineret bruger i: Microsoft Office, Outlook, CRM, Microsoft Dynamics NAV (Navision), Generelt stor erfaring med brug af IT på mange parametre. Jeg lærer hurtigt de IT-systemer, der er nødvendige i mit job.

Sprog:
Dansk (Modersmål). Engelsk: Øvet i skrift og tale – svensk: Har svensk familie og kan kommunikere og forstå.

Bor:
Hillerød
Kandidat: Fes

 

Jeg har valgt dette billede fordi:
Jeg går systematisk efter målet og får alle brikkerne på plads for at opnå det bedste resultat for kunden og virksomheden.

Hvad kan jeg tilbyde:
At dele min viden og erfaring med salg på alle niveauer og være med til at motivere sælgerne til at styrke virksomhedsomsætning og indtjening.
Jeg er 55 år, har rejst i 55 lande og har arbejdet med projekter i 10 forskellige lande. Denne viden deler jeg gerne med andre, hvor vi sammen kan finde nye markeder.

Ønske til nyt job:
At ledelsen har en stærk og målrettet strategi og vi sammen styrer mod målet. Det er vigtigt med ærlighed og ordentlighed i et sundt virksomhedsmiljø, hvor der er mulighed for udvikle sig og være med til at skabe gode resultater.

Faglige kompetencer:
Salgschef, ledelseserfaring, Key Account Management, struktureret, undervisningserfaring, får kunden til at træffe beslutninger, erfaring fra private virksomheder og erfaring med CRM.

Personlige kompetencer:
Hurtigt opfattende, sproglig, forstår ledelsesprincipper, beslutsom og præsentabel.

Uddannelse:
HD i afsætningsøkonomi, CBS, Højere Handelseksamen, Lyngby Handelsskole, Studentereksamen Matematisk, Holte Gymnasium. ”Lederudvikling”. PPG ”Project Management”. DIEU. ”Leadership 1+2”. Dansk Management Center. ”Auditortræning”. ISO 9001. Diverse salgs og tekniske kurser.

IT:
Microsoft Office, IFS, AS400 og CRM rapportering

Sprog:
Dansk (Modersmål). Engelsk, skandinavisk på forhandlingsniveau og har et godt kendskab til tysk.

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: Cje

Interim 50+ Kandidat