Specialister

På denne side har vi specialister, som kan udføre mange spændende opgaver:

Jeg har valgt dette billede fordi:
Puslespillet symboliserer at sikrer og bevare overblik samt at alle brikker i en arbejdes opgave kommer på deres rigtige plads for at opnå en helhed, således at opgaver bliver løst på bedst effektive og optimale måde.

Hvad kan jeg tilbyde:
Med min tekniske uddannelse som baggrund besidder jeg forståelse for både detaljen og helhed i større planlægnings sammenhæng. Jeg søger og tilsikrer fuldt overblik over forestående opgaver. I mit arbejde fokuseres på kvalitet og sikkerhed i såvel planlægnings som udførelses faserne. Jeg besidder erfaring indenfor samarbejde med ledelse, ingeniører, fag personel og myndigheder. Mine personlige egenskaber kombineret med faglig stolthed og analytisk sans bidrager positivt ved tværfaglige opgavers udførelse. Jeg vægter faglig sparring og viden udveksling samt kvalitetssikring højt, og besidder endvidere erfaring indenfor samarbejde med eksterne interessenter. Optimering af produktion, faciliteter og ressourcer er kerneområder i mine arbejdsrutiner.

Ønske til nyt job:
At gøre brug af mine kompetencer og gerne udnytte min tekniske indsigt for at bidrage til effektiv og optimal udnyttelse af personale, produktion og andre drifts relaterede opgaver. At optimere, skabe og bevare overblik og være medvirkende til at opbygge planlægning således at helheden i et produktions miljø hænger effektivt sammen, og på denne måde sikre at overordnede mål opnås med lavest mulige omkostninger og unyttige arbejdsgange og rutiner søges undgået. At drage nytte af erfaringsdeling samt ide udveksling kollegaer imellem, for at udnytte dette til på bedste måde at løse virksomhedens mål. Tager meget gerne aktivt og ansvarligt del i tilrettelægning af egne arbejdsgange og rutiner.

Faglige kompetencer:
Stor teknisk indsigt og forståelse, kan oversætte det tekniske sprog, så det er forståetligt for alle, sikkerhedsansvarlig, planlægning af mange processer på samme tid og erfaring fra private virksomheder

Personlige kompetencer: 

  • Engageret, systematisk, analytisk og struktureret målrettet med fokus på detaljer
  • Resultatorienteret og forandrings parat
  • Selvstændigt velfungerende også i team sammenhæng
  • Opsøgende og velfungerende ved tværfagligt samarbejde
  • Humoristisk anlagt

Uddannelse:
Flyteknikker, Prince2 Foundation, projektleder, Human Factor, Grundlæggende Lean, Quality kurser, diverse opdaterings og planlægnings kurser

IT:
Miro Tech AuRA   (super user) (produktions planlægning)
Lawson M3 (reservedels planlægning)
OPUS 2000 (produktions planlægning)
BOWAC  (produktions planlægning)
Microsoft Office pakke

Sprog: Dansk (modersmål) Engelsk, mundtligt og skriftligt på teknisk niveau. Norsk og Svensk, teknisk niveau

Bor: Storkøbenhavn
Kandidat: Kan

Jeg har valgt dette billedet fordi:
Træstammerne er et symbol på, at hver enkelt medarbejder i en virksomhed på trods af alder, størrelse & ”gørelse” kan udgøre en helhed, fordi rammen definerer det. Jeg er vild med træstammer og bruges de i indretningen, bringer de charme, varme og god energi med sig.

Hvad kan jeg tilbyde:
GODE RAMMER GIVER GOD TRIVSEL

Når en virksomhed har øje for at god trivsel, godt arbejdsmiljø & arbejdsglæde er vejen til øget arbejdsindsats – så er det jeg kan bidrage med at skabe de gode rammer.Jeg brænder for at gøre en forskel – ved hvad der skal til – og tror på, at gode rammer skaber god trivsel & gladere medarbejdere.

Jeg jonglerer i krydsfeltet mellem struktur, kreativitet & empati og har stor erfaring med at skabe ”de gode rammer” – om det er rammen om en messestand, en drømmerejse, et nyt hovedkontor, en stylet bolig eller en festlig event – så går æstetik & kvalitet hånd i hånd med mig, når jeg løser mine opgaver. Jeg har altid fokus på den røde tråd og de små detaljer – tænker i 360 graders løsninger, trives med travlhed og et dynamisk miljø.
Er uddannet projektleder – har spidskompetencer i koordinering, struktur, overblik – er serviceminded, omstillingsparat og giver gerne en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.
Jeg er et empatisk menneske – er nærværende, inspirerende, relations skabende, har en veludviklet diplomatisk sans og er godt til at navigere indenfor alle typer kunder & kollegaer.

Ønske til nyt job:
At bidrage til øget medarbejdertrivsel og arbejdsglæde ved at skabe rammer, som skaber gladere medarbejdere. At arbejde i en virksomhed hvor ”frihed under ansvar” vægtes tungt, hvor medarbejdere og ledelse ”går efter den samme bold” og hjælper hinanden for at nå målet. At der er fokus på det enkelte menneske og dets unikke kompetencer – at der er tillid til, at man når længst med en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver og arbejdstid. At der er plads til humor og en uformel omgangstone – og at man også har lyst til at tilbringe en fredag aften i selskab med sine gode kollegaer.

Faglige kompetencer:
Med den ene hånd stærk på projektledelse, koordinering, administration, struktur & effektuering – og vant til at trække i mange tråde på en gang. Med den anden hånd i proces med kreative løsninger – tekster, boligstyling, møder & events – og yder med begge hænder udsøgt professionel & personlig service. Er udstyret med en evne til at se muligheder fremfor begrænsninger og kan skabe rammer & miljøer, som ikke nødvendigvis baseres på dyreste løsninger – men som tager udgangspunkt i eksisterende forhold. Dét var det, mine tidligere kollegaer døbte ”Et drys Ulla”.

Personlige kompetencer:
Struktureret, selvstændig, kreativ og handlekraftig. Stabil, tålmodig, dedikeret, ansvarsfuld – hjælpsom af natur og trives med samarbejde på tværs af afdelinger & fagligheder. Empatisk & diplomatisk med god fornemmelse for mine medmennesker, rig på social kapital med et positivt livssyn.

Uddannelse:
Projektstyring i Praksis/KEA, PRINCE2 Foundation Certificering, CBS Bachelor (engelsk korrespondent), Sæsonkurser ”Blomster til glæde” – Jane Nørgaards Blomsterskole

IT
Microsoft Office-pakken, bruger af Sociale Medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Pinterest), C5, Åben for at lære nyt.

Sprog: Dansk: (modersmål), professionel i skrift og tale. Engelsk: professionel i skrift og tale.

Bor: Storkøbenhavn