Specialister

Vi har 4 specialister, som kan udføre mange anderledes opgaver:

Vi har lige ny 4 dygtige til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

CAD tegner - tekniker

FirmaPlus GN jpg

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg kan tilbyde mindst 5 stjernekompetencer: Engagement * Kvalitetsbevidst * Øje for optimering * Selvstændighed * Overblik. I det rette job føler jeg mig som en fisk i vandet. Stjernefiskens arme har vigtige egenskaber, som ligeledes karakteriserer min person.

På hver arm har stjernefisken et øje, så den ligesom jeg har et stort overblik.
Den står godt fast med sine sugefødder, som et billede på min vedholdende og jeg ikke er så let at slå
ud af kurs
Piggene på stjernefiskens krop symboliserer, at jeg gerne tager ansvar og træffer beslutninger, både de
populære og de mindre populære.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Mit skarpe øje for optimering og høj kvalitet gør, at jeg ser muligheder for at skabe værdi gennem hele værdikæden. Optimering er ikke kun kroner og øre, men også ro i processer med overskud til kreativ tænkning og mentalt overskud i arbejdsdagen. Der er stort fokus på den grønne omstilling, recycling og miljø og jeg følger udviklingen tæt, da det er en naturlig forlængelse af mit fokus på optimering. Den røde tråd i min karriere ligger i fødevarebranchen. Jeg har udviklet egen virksomhed fra ide, gennem drift og frem til salg. Gennem processen har jeg opnået bred forretningsforståelse, som jeg er klar til at bruge i en ny branche.

Ønske til nyt job:

Jeg ønsker mig en leder, som vil udforske mine kompetencer og give mig muligheden for at være en del af virksomhedens udviklingen i den grønne omstilling. Min vision er at finde vej til bæredygtighed og samtidig tjene penge. Min brede erfaring kan bruges i jobfunktioner på tværs og min nysgerrighed gør, at jeg gerne vil lære nyt hver dag.

Faglige kompetencer

Min store styrke er kendskab til de funktioner og procedurer, som får en virksomhed til at være en helhed. Mange års erfaring med ansvar og overblik. Ressourceoptimering i værdikæden. Følger skarpt den grønne omstilling, bæredygtighed og Recycling. Fødevaresikkerhed, ISO certificeringer

Personlige kompetencer

Overblik med strømlinet tankegang, arbejder selvstændigt med bevidstheden om, at viden skal deles Handlekraftig og viger ikke for at skære igennem, når det er nødvendigt Problemknuser, der findes altid en løsning Procesoptimering er i min dna, ansvarsbevidst og pålidelig i samspil med godt humør og smil. Jeg er nysgerrig på at lære nyt og videreudvikle mine kompetencer.

Uddannelser

Iværksætter, Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed. Speciale: Ledelse, Fødevarer og Service, Merkonom Driftsledelse, gennem årene diverse kurser, for at følge med udviklingen generelt.

IT

C5, Navision, SAP, Adobe, Indesign, Photoshop, Microsoft Office, Dankost IPW Systems, fødevarer kvalitetssikring.

Sprog

Dansk , modersmål. Engelsk, forhandlingsniveau.

Bopæl

Glumsø, beliggende mellem Ringsted og Næstved

Kandidat

Gin.

Struktur - teknik

16_Edition_10

Jeg har valgt dette billede fordi:

Graffiti og farverne repræsenterer det billede, som viser mine mange facetter som menneske. Jeg er ikke kun Teknisk Assistent, jeg har mange kompetencer bl.a. indenfor teknisk tegning, administration, projektopfølgning ved hjælp af AutoCAD MEP, mine spidskompetencer ligger i nøjagtighed i at få registret data korrekt. Jeg elsker at sætte alle mine kvalifikationer og kompetencer i spil.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Et ”helt” livs erfaring indenfor teknisk tegning, administration, blæksprutte, front desk medarbejder. Denne erfaring deler jeg gerne ud af til såvel kunder som kollegaer. Jeg arbejder dedikeret med arbejdsopgaverne og bestræber mig på en høj kvalitet. Deltager aktivt med at udføre opgaver af komplekse karakterer. Har et stort servicegen, er en del af mit dna. Interne og eksterne kollegaer ved hvem de skal komme til for at få hjælp. Min tilgang til opgaverne er systematisk og struktureret og skal der skabes brugervenlighed i kopirummet eller andre steder, så er jeg også kvinden for det.

Ønske til nyt job:

Jobtitel er ikke så afgørende – men jobindholdet og dét at jeg kan bruge mit stærke planlægningsgen og mine solide kompetencer indenfor struktur og systemer. En jobfunktion som ”blæksprutte / multifunktionsmedarbejder” er også en oplagt mulighed, hvor jeg kan bruge mine mange faglige og sociale kompetencer.

Faglige kompetencer

Mange års erfaring med AutoCAD MEP, erfaring med Revit, teknisk orienteret, kundeservice, arkivering. Jeg brænder for, at tingene sker, har flair for hurtig at sætte mig ind i nye opgaver og systemer og samarbejde med nye kolleger. Erfaring fra kommune og stat.

Personlige kompetencer

En sprudlende ansvarsbevidst kvinde, ”Kaos pilot” – holder hovedet koldt i pressede situationer, fleksibel adfærd, detaljeorienteret, fokus på kvalitet, humorristisk, empatisk og er initiativrig.

Uddannelser

Teknisk assistent, Københavns Tekniske Skole – AutoCAD MEP 2016 inkl. Rasterdesign – Løbende opdaterings kurser hos NTI CAD center – Revit Architecture 2018, grundlæggende – Revit Architecture 2018, videregående.

IT

Microsoft Office 2016, herunder Excel, D&V programmet Archibus, dokumenthåndterings system M-doc

Sprog

Dansk; Flydende I skrift og tale. Færøsk ”modersmål”. Engelsk; Rutineret i skrift og tale. Fransk og tysk på ” turist ” niveau. Forstår norsk og svensk

Bopæl

Næstved

Kandidat

Aal.

Mange bolde i luften - flytekniker

41_Edition_09kan

Jeg har valgt dette billede fordi:

Puslespillet symboliserer at sikrer og bevare overblik samt at alle brikker i en arbejdes opgave kommer på deres rigtige plads for at opnå en helhed, således at opgaver bliver løst på bedst effektive og optimale måde.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Med min tekniske uddannelse som baggrund besidder jeg forståelse for både detaljen og helhed i større planlægnings sammenhæng. Jeg søger og tilsikrer fuldt overblik over forestående opgaver. I mit arbejde fokuseres på kvalitet og sikkerhed i såvel planlægnings som udførelses faserne. Jeg besidder erfaring indenfor samarbejde med ledelse, ingeniører, fag personel og myndigheder. Mine personlige egenskaber kombineret med faglig stolthed og analytisk sans bidrager positivt ved tværfaglige opgavers udførelse. Jeg vægter faglig sparring og viden udveksling samt kvalitetssikring højt, og besidder endvidere erfaring indenfor samarbejde med eksterne interessenter. Optimering af produktion, faciliteter og ressourcer er kerneområder i mine arbejdsrutiner.

Ønske til nyt job:

At gøre brug af mine kompetencer og gerne udnytte min tekniske indsigt for at bidrage til effektiv og optimal udnyttelse af personale, produktion og andre drifts relaterede opgaver. At optimere, skabe og bevare overblik og være medvirkende til at opbygge planlægning således at helheden i et produktions miljø hænger effektivt sammen, og på denne måde sikre at overordnede mål opnås med lavest mulige omkostninger og unyttige arbejdsgange og rutiner søges undgået. At drage nytte af erfaringsdeling samt ide udveksling kollegaer imellem, for at udnytte dette til på bedste måde at løse virksomhedens mål. Tager meget gerne aktivt og ansvarligt del i tilrettelægning af egne arbejdsgange og rutiner.

Faglige kompetencer

Stor teknisk indsigt og forståelse, kan oversætte det tekniske sprog, så det er forståetligt for alle, sikkerhedsansvarlig, planlægning af mange processer på samme tid og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Engageret, systematisk, analytisk og struktureret målrettet med fokus på detaljer
Resultatorienteret og forandrings parat
Selvstændigt velfungerende også i team sammenhæng
Opsøgende og velfungerende ved tværfagligt samarbejde
Humoristisk anlagt

Uddannelser

Flyteknikker, Prince2 Foundation, projektleder, Human Factor, Grundlæggende Lean, Quality kurser, diverse opdaterings og planlægnings kurser.

IT

Miro Tech AuRA (super user) (produktions planlægning)
Lawson M3 (reservedels planlægning)
OPUS 2000 (produktions planlægning)
BOWAC (produktions planlægning)
Microsoft Office pakke

Sprog

Dansk (modersmål) Engelsk, mundtligt og skriftligt på teknisk niveau. Norsk og Svensk, teknisk niveau

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Kan

Indretter - skaber glæde

21_Edition_11_Ukm

Jeg har valgt dette billede fordi:

Træstammerne er et symbol på, at hver enkelt medarbejder i en virksomhed på trods af alder, størrelse & ”gørelse” kan udgøre en helhed, fordi rammen definerer det. Jeg er vild med træstammer og bruges de i indretningen, bringer de charme, varme og god energi med sig.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

GODE RAMMER GIVER GOD TRIVSEL
Når en virksomhed har øje for at god trivsel, godt arbejdsmiljø & arbejdsglæde er vejen til øget arbejdsindsats – så er det jeg kan bidrage med at skabe de gode rammer.Jeg brænder for at gøre en forskel – ved hvad der skal til – og tror på, at gode rammer skaber god trivsel & gladere medarbejdere.
Jeg jonglerer i krydsfeltet mellem struktur, kreativitet & empati og har stor erfaring med at skabe ”de gode rammer” – om det er rammen om en messestand, en drømmerejse, et nyt hovedkontor, en stylet bolig eller en festlig event – så går æstetik & kvalitet hånd i hånd med mig, når jeg løser mine opgaver. Jeg har altid fokus på den røde tråd og de små detaljer – tænker i 360 graders løsninger, trives med travlhed og et dynamisk miljø.
Er uddannet projektleder – har spidskompetencer i koordinering, struktur, overblik – er serviceminded, omstillingsparat og giver gerne en hjælpende hånd, hvor der er brug for det.
Jeg er et empatisk menneske – er nærværende, inspirerende, relations skabende, har en veludviklet diplomatisk sans og er godt til at navigere indenfor alle typer kunder & kollegaer.

Ønske til nyt job:

At bidrage til øget medarbejdertrivsel og arbejdsglæde ved at skabe rammer, som skaber gladere medarbejdere. At arbejde i en virksomhed hvor ”frihed under ansvar” vægtes tungt, hvor medarbejdere og ledelse ”går efter den samme bold” og hjælper hinanden for at nå målet. At der er fokus på det enkelte menneske og dets unikke kompetencer – at der er tillid til, at man når længst med en fleksibel tilgang til arbejdsopgaver og arbejdstid. At der er plads til humor og en uformel omgangstone – og at man også har lyst til at tilbringe en fredag aften i selskab med sine gode kollegaer.

Faglige kompetencer

Med den ene hånd stærk på projektledelse, koordinering, administration, struktur & effektuering – og vant til at trække i mange tråde på en gang. Med den anden hånd i proces med kreative løsninger – tekster, boligstyling, møder & events – og yder med begge hænder udsøgt professionel & personlig service. Er udstyret med en evne til at se muligheder fremfor begrænsninger og kan skabe rammer & miljøer, som ikke nødvendigvis baseres på dyreste løsninger – men som tager udgangspunkt i eksisterende forhold. Dét var det, mine tidligere kollegaer døbte ”Et drys Ulla”.

Personlige kompetencer

Struktureret, selvstændig, kreativ og handlekraftig. Stabil, tålmodig, dedikeret, ansvarsfuld – hjælpsom af natur og trives med samarbejde på tværs af afdelinger & fagligheder. Empatisk & diplomatisk med god fornemmelse for mine medmennesker, rig på social kapital med et positivt livssyn.

Uddannelser

Projektstyring i Praksis/KEA, PRINCE2 Foundation Certificering, CBS Bachelor (engelsk korrespondent), Sæsonkurser ”Blomster til glæde” – Jane Nørgaards Blomsterskole

IT

Microsoft Office-pakken, bruger af Sociale Medier (Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Pinterest), C5, Åben for at lære nyt.

Sprog

Dansk: (modersmål), professionel i skrift og tale. Engelsk: professionel i skrift og tale.

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Ull.