Specialister

Vi har 2 specialister, som kan udføre mange anderledes opgaver:

Vi har lige ny 2 dygtige til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Tekniker og fødevarer

FirmaPlus GN jpg

Jeg har valgt dette billede fordi:

Jeg kan tilbyde mindst 5 stjernekompetencer: Engagement * Kvalitetsbevidst * Øje for optimering * Selvstændighed * Overblik. I det rette job føler jeg mig som en fisk i vandet. Stjernefiskens arme har vigtige egenskaber, som ligeledes karakteriserer min person.

På hver arm har stjernefisken et øje, så den ligesom jeg har et stort overblik.
Den står godt fast med sine sugefødder, som et billede på min vedholdende og jeg ikke er så let at slå
ud af kurs
Piggene på stjernefiskens krop symboliserer, at jeg gerne tager ansvar og træffer beslutninger, både de
populære og de mindre populære.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Mit skarpe øje for optimering og høj kvalitet gør, at jeg ser muligheder for at skabe værdi gennem hele værdikæden. Optimering er ikke kun kroner og øre, men også ro i processer med overskud til kreativ tænkning og mentalt overskud i arbejdsdagen. Der er stort fokus på den grønne omstilling, recycling og miljø og jeg følger udviklingen tæt, da det er en naturlig forlængelse af mit fokus på optimering. Den røde tråd i min karriere ligger i fødevarebranchen. Jeg har udviklet egen virksomhed fra ide, gennem drift og frem til salg. Gennem processen har jeg opnået bred forretningsforståelse, som jeg er klar til at bruge i en ny branche.

Ønske til nyt job:

Jeg ønsker mig en leder, som vil udforske mine kompetencer og give mig muligheden for at være en del af virksomhedens udviklingen i den grønne omstilling. Min vision er at finde vej til bæredygtighed og samtidig tjene penge. Min brede erfaring kan bruges i jobfunktioner på tværs og min nysgerrighed gør, at jeg gerne vil lære nyt hver dag.

Faglige kompetencer

Min store styrke er kendskab til de funktioner og procedurer, som får en virksomhed til at være en helhed. Mange års erfaring med ansvar og overblik. Ressourceoptimering i værdikæden. Følger skarpt den grønne omstilling, bæredygtighed og Recycling. Fødevaresikkerhed, ISO certificeringer

Personlige kompetencer

Overblik med strømlinet tankegang, arbejder selvstændigt med bevidstheden om, at viden skal deles Handlekraftig og viger ikke for at skære igennem, når det er nødvendigt Problemknuser, der findes altid en løsning Procesoptimering er i min dna, ansvarsbevidst og pålidelig i samspil med godt humør og smil. Jeg er nysgerrig på at lære nyt og videreudvikle mine kompetencer.

Uddannelser

Iværksætter, Professions Bachelor i Ernæring og Sundhed. Speciale: Ledelse, Fødevarer og Service, Merkonom Driftsledelse, gennem årene diverse kurser, for at følge med udviklingen generelt.

IT

C5, Navision, SAP, Adobe, Indesign, Photoshop, Microsoft Office, Dankost IPW Systems, fødevarer kvalitetssikring.

Sprog

Dansk , modersmål. Engelsk, forhandlingsniveau.

Bopæl

Glumsø, beliggende mellem Ringsted og Næstved

Kandidat

Gin.

Struktur - teknik

16_Edition_10

Jeg har valgt dette billede fordi:

Graffiti og farverne repræsenterer det billede, som viser mine mange facetter som menneske. Jeg er ikke kun Teknisk Assistent, jeg har mange kompetencer bl.a. indenfor teknisk tegning, administration, projektopfølgning ved hjælp af AutoCAD MEP, mine spidskompetencer ligger i nøjagtighed i at få registret data korrekt. Jeg elsker at sætte alle mine kvalifikationer og kompetencer i spil.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde:

Et ”helt” livs erfaring indenfor teknisk tegning, administration, blæksprutte, front desk medarbejder. Denne erfaring deler jeg gerne ud af til såvel kunder som kollegaer. Jeg arbejder dedikeret med arbejdsopgaverne og bestræber mig på en høj kvalitet. Deltager aktivt med at udføre opgaver af komplekse karakterer. Har et stort servicegen, er en del af mit dna. Interne og eksterne kollegaer ved hvem de skal komme til for at få hjælp. Min tilgang til opgaverne er systematisk og struktureret og skal der skabes brugervenlighed i kopirummet eller andre steder, så er jeg også kvinden for det.

Ønske til nyt job:

Jobtitel er ikke så afgørende – men jobindholdet og dét at jeg kan bruge mit stærke planlægningsgen og mine solide kompetencer indenfor struktur og systemer. En jobfunktion som ”blæksprutte / multifunktionsmedarbejder” er også en oplagt mulighed, hvor jeg kan bruge mine mange faglige og sociale kompetencer.

Faglige kompetencer

Mange års erfaring med AutoCAD MEP, erfaring med Revit, teknisk orienteret, kundeservice, arkivering. Jeg brænder for, at tingene sker, har flair for hurtig at sætte mig ind i nye opgaver og systemer og samarbejde med nye kolleger. Erfaring fra kommune og stat.

Personlige kompetencer

En sprudlende ansvarsbevidst kvinde, ”Kaos pilot” – holder hovedet koldt i pressede situationer, fleksibel adfærd, detaljeorienteret, fokus på kvalitet, humorristisk, empatisk og er initiativrig.

Uddannelser

Teknisk assistent, Københavns Tekniske Skole – AutoCAD MEP 2016 inkl. Rasterdesign – Løbende opdaterings kurser hos NTI CAD center – Revit Architecture 2018, grundlæggende – Revit Architecture 2018, videregående.

IT

Microsoft Office 2016, herunder Excel, D&V programmet Archibus, dokumenthåndterings system M-doc

Sprog

Dansk; Flydende I skrift og tale. Færøsk ”modersmål”. Engelsk; Rutineret i skrift og tale. Fransk og tysk på ” turist ” niveau. Forstår norsk og svensk

Bopæl

Næstved

Kandidat

Aal.