Topledelse

Topledelse

Vi har lige nu 3 dygtige kandidater til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

Dialoogle FirmaPlus Edj2

Jeg har valgt dette billede fordi

Jeg har barnets åbne sind. Jeg ser forretningsmuligheder, andre ikke gør, og jeg har evnen til at føre andre mennesker trygt gennem forandringer i modgang og i medgang.

Interim 50+

WINGMAN/højre hånd for direktøren

Hvad kan jeg tilbyde

Med det mindset vil jeg tilbyde min assistance som WINGMAN/højre hånd for direktøren eller hvad det end måtte hedde i din virksomheds´ regi. Jeg er sikker på, at vi vil kunne gøre noget, som ikke er set før. På samme tid sikre en bedre platform for din virksomhed og interessante arbejdspladser. Vi kan også være med til at skabe en bedre tilværelse for mennesker i verden, hvor din virksomhed er baneførende og bedst i branchen. Sammen tænker vi udover grænsen for, hvad der er muligt og opnår højder, hvor andre ikke har været før.

Ønske til nyt job

At være WINGMAN/højre hånd for dig som direktør, hvor vi sammen kan gøre en forskel for virksomheden. Det må gerne være i en virksomhed med teknik og ikke mindst en udviklingsvirksomhed, som har stort potentiale i verden over. En virksomhed, hvor COVID-19 eller andet har skabt et usikkert grundlag nu og for fremtiden. Det vil være et ønskejob uden lige.

Faglige kompetencer

CEO / adm. direktør, stor erfaring fra private og internationale virksomheder, ledelse, projektledelse og forretningsudvikling.

Personlige kompetencer

Gode lederegenskaber, innovationsledelse, ser muligheder som andre ikke ser, bruger ressourcer optimalt.

Uddannelser

Master of Positive Psychology (2020)
Academy Profession Degree in Project Management (2020)
“100 days growth challenge” (Forretningsudvikling, MBA Executive level) (2013)
MBA Finance (enkeltfag) (1998)
HD i organisation og ledelse (1997)
Master of Science / Civilingeniør (1989)

Sprog

Dansk (modersmål)
Engelsk flydende
Svensk og norsk
Tysk middel

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Eaj

Procurement - CPO

FirmaPlus Dialoogle BER. jpg

Jeg har valgt dette billede fordi:

Hvordan vi navigerer til resultaterne, er det som skaber muligheder og fremtid. Jeg bruger procurement tools til at transformere data til indsigt, forståelse og optimering for at sikre virksomheden fremdrift den rette vej. Gennem dialog og indsigt giver procurement tools compliance, fakta baseret forhandling og rette valg.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde

At skabe gode samarbejdsaftaler, fra indhentning af specifikationer, tenders, forhandling til implementering af aftalen, jeg kan tilbyde at arbejde internationalt og sikre involveringen, stakeholders og orientering . Jeg bruger procurement tools og transformation af data til indsigt og forståelse, ved at bidrage dynamisk og dedikeret for at styrke performance af opgaver og resulater. Min basis erfaring er fra FMCG, Pharma og Supply Chain.

Ønske til nyt job

Jeg er klar til, at tilbyde konsulentydelser eller 2 - 3 dage om ugen. Jeg kan bidrage til at opbygge indkøbsstruktur og forståelse samt påtage mig selve opgaven. Jeg kan give indsigt i procurement tools, og anvendelse af procurement og jeg kan arbejde internationalt og flexibelt. Det kan også være kortvarige ansættelser som Interim eller projektansættelse.

Faglige kompetencer

Projektleder, optimering, vidensdeling, ledelseserfaring, struktureret, opfølgende, erfaring for private virksomheder, Account Management,

Personlige kompetencer og styrker

Coaching, samarbejdsvillig, resultatorienteret, beslutsom og samarbejdsvillig.

Uddannelser

Certified Board of Advisor, CBA, Certified Negotiation, A2, Denmark, Master’s Degree in Foreign Trade HD (U) Business School, Copenhagen, Denmark, Bachelor’s Degree in Economics HA, Business School, Aarhus, Denmark, Certified life Coach CLC, Certified Master MNLP, EXPAND og Certified Team Master Coach CTMC EXPAND.

Sprog

International mind-set, strong communicator and presenter. (native) Danish. Fluent in English, German, know well Spanish, Swedish, Norwegian, worked with the Baltics (lived 2 years NYC, 5 years Spain, worked 9 years Gothenburg) use to travel.

IT

Microsoft Office (Word, Excel, Access, Note & PowerPoint), VISIO(Flow-Chart), SAP (VIM) CSS, Sourcing, e-RFX, SAP, Asana, WordPress, Mailchimp, KPI’s(Scan-market), P2P(Wall median) Contract/Project/ Spend Management, MGC og Cost (best practice in IT systems).

Bopæl

København

Kandidat

Bla

Projekt- chef/leder

13_Edition_10 Ptl

Jeg har valgt dette billede fordi:

Man som projektchef har et kæmpe ansvar for at føre projekter sikkert i havn – projektet må ikke støde på grund. Projektchefen er derfor ”fyrtårnet”, som rager op og sikrer, at projektet forløber som planlagt. Det kræver personlighed, erfaring og god uddannelse at være projektchef – derfor har jeg også suppleret 20+ års praktiske erfaringer med PRINCE2® projektlederuddannelsen.

Interim 50+

Hvad kan jeg tilbyde

Stort drive, impulsiv nysgerrighed efter nye udfordringer og et engagement, som når helt op til loftet. Jeg skaber overblik, planlægger og sætter struktur på projekter. Kommer med meget stor erfaring fra bl.a. Øst- og Centraleuropa, landene i Kaukasus, USA og Sydøst Asien. Er meget rejsevant og parat til udstationering. Jeg favner bredt og er kendt for at have styr på tingene. Det giver mig stort overskud at undervise og facilitere konferencer, seminarer og workshops. I min bagage er omfattende dansk og amerikansk (Princeton University) universitetsuddannelse.

Ønske til nyt job

Kandidaten passer bedst ind i en teknisk præget virksomhed.
Han vil tilføre mest værdi i en virksomhed på vej mod internationalisering, eller i generationsskifte, som har et ønske om vækst, iværksat nye initiativer eller måske behov for at ”få vendt skuden rundt”.
Da kandidatens erfaring og viden spænder bredt og at han ikke er branchefixeret opfordrer vi til at tage en dialog med os om virksomhedens udfordring. Løsningen ligger jo ofte i dialogen.

Faglige kompetencer

Erfaring fra private og statslige virksomheder inklusive ledelse af grupper af kolleger, ledelse af meget store internationale projekthold med op til 40 eksperter. Meget udstrakt undervisningserfaring fra ind og udland.

Personlige kompetencer og styrker

Projektchef i en virksomhed eller organisation med internationalt udsyn, hvor mine erfaringer og kompetencer kan komme i spil. Mine forventninger er, at der er højt til loftet, at der er plads til en åben dialog om opgaverne, at der er stærke værdier som skaber gode rammer for det daglige arbejde mellem kolleger og den måde, som man arbejder med kunder og samarbejdspartnere på.

Uddannelser

Dansk og amerikansk universitetsuddannelse på Ph.D. niveau. PRINCE2® certificeret projekt leder. Interne kurser i IT specifikt for den pågældende organisation/virksomhed. Interne og eksterne kurser i budget og regnskab, samarbejde og projektledelse, bl.a. hos Børsen Kurser og DIEU efteruddannelse. Kurser i mindfulness. Kurser i fransk sprog og kultur i Montpellier og i Hyères i Frankrig fem somre i træk.

Sprog

Dansk (modersmål), engelsk flydende mundtligt og skriftligt, stærkt kendskab til tysk og kan begå sig på fransk. Studieophold i USA i to år.

IT

Microsoft Office pakken, økonomistyringssystemer på brugerniveau.

Bopæl

København

Kandidat

Pla