Virksomheder

Kommer I til at mangle kvalificeret arbejdskraft i 2018/2019?

Er du leder i en attraktiv virksomhed, der kommer til at mangle kvalificeret arbejdskraft og gerne vil tiltrække dygtige og stabile medarbejdere?

Så hjælper vi gerne med at fastholde og tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Vi kan sikre, at I får implementeret et “50+ mindset” i ledelsen således, at der bliver mere fokus på 50+ aldersgruppen og det kan være med til at skabe endnu mere arbejdsglæde og mindre sygefravær.

Foredrag for ledergruppen

Hans Ussing Foredrag FirmaPlus

50+ Rekruttering - Kvalificeret arbejdskraft

Skærmbillede 2017-06-21 kl. 14.58.36

På 50+ Kandidatportalen har vi altid 25 - 30 aktive kvalificeret kandidater, som kan starte på mandag - klik på billedet herunder

Skærmbillede 2018-01-15 kl. 16.37.35

Vi har et kursusforløb, som kan både tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft - klik på billedet herunder

pilotgreve_3515

Vi kan starte med at involvere ledergruppen. Hér kan vi tale om fremtidens arbejdskraft og udfordringer.
Se mere om, hvilken forskel et frisk foredrag/indlæg kan gøre

Se video om 50+ rekruttering
Lige nu har vi 25 dygtige, erfarne og målrettede ledere, sælgere, IT specialister, ingeniører og administrative medarbejdere, som kan starte på mandag.

Forslag til kaffemøde
Lad os sammen finde ud af, hvad du og din virksomhed har behov for og lad os give dig et tilbud, en tidsplan for implementering og en god pris på et samlet projekt.

Vores definition på ”50+”: Alle, som er 50 år og derover.
Vores erfaring er, at de 50-årige typisk har mod på fortsatte udfordringer og er åbne for udvikling og videreuddannelse. De føler derfor, at de stadig har mange år tilbage på arbejdsmarkedet og udskyder derfor tanken om pension til de nærmer sig eller har rundet de 60 år.
Men realiteten er, at mange allerede i 50-års-alderen er utrygge i deres ansættelsesforhold eller bliver sagt op. Derfor er det så vigtigt, at vi sætter ind med forebyggende tiltag allerede ved 50-års alderen, hvor mange fortsat har et stort potentiale på arbejdsmarkedet.