Det er altså tilladt at drømme, selvom du er fyld 50.

job_anerkendelse-birgitte-elsner

[spacer height=”20px”]
Når vi kommer i 50’erne, er der mange af os, der gør status. Hvordan havnede jeg lige i det job eller den branche? Hvad drømte jeg om en gang? Hvilke muligheder har jeg så nu? Der er mange veje til svarene, og det er godt, for så har du mulighed for at finde en måde, der passer til dig.

Hvad driver dig?
Når du har brug for afklaring, er det et godt udgangspunkt at vide, hvad der driver dig. Hvornår du får energi, og hvornår du mister energi. Hvad der får dig til at trives, og hvornår du yder og samarbejder bedst. Og måske er der noget, som du brænder for…

Hvordan gør du?
Coaching processen er virkelig god, når vi taler afklaring, og når vi kombinerer det med en profil, der stiller skarpt på dine foretrukne adfærd, kan du komme langt. Du bliver både bevidst om hvilke typer job, du skal gå efter, og hvad du kan gøre for at fremstå tydeligere, som den person du er.

Du får også mulighed for at arbejde med dine grundlæggende værdier, work/life balance etc. Det er dig, der er i fokus, så det er dig der vælger mål og emner.

Praktisk
Når vi søger ny veje, har vi forskellige behov, derfor giver jeg dig to muligheder:

1 DISK Adfærdsprofil med 2 timers tilbagemelding/coaching til
2.800,- kr.
skaermbillede-2016-10-31-kl-11-38-47

1 coaching forløb på 6 timer, hvor vi tager udgangspunkt i din DISK profil
6.900,- kr.
skaermbillede-2016-10-31-kl-11-38-47

Tilbuddet er landsdækkende, for profilen kan besvares over internettet, og jeg har gode erfaringer med coaching og tilbagemelding via web.

Om din coach

Jeg hedder Birgitte Elsner, og er certificeret coach, ICF, ACC. Derudover har jeg har stor erfaring fra flere 55+ projekter, med udvikling af 55+ ledere og medarbejdere. Og så brænder jeg for, at vi skal afskaffe alders diskriminering. Når et menneske ønsker at udvikle sig, skal de have lov til det uanset alder.