Cookies på FirmaPlus

Cookies på FirmaPlus og Privatlivspolitik

Når du besøger FirmaPlus` hjemmeside, bliver der lagt cookies på din computer.

Cookies til statistik
På www.firmaplus.dk, bruger vi cookies i akkumuleret form til statistik. Det giver os fx mulighed for at
få overblik over, hvor mange der besøger de forskellige dele af vores hjemmeside, så vi kan gøre den så
brugervenlig som muligt.

Cookies sætter FirmaPlus i stand til at spore informationer under domænenavnsregistreringen og pakke-
tilmeldingsprocessen. Disse cookies sporer ikke individuelle oplysninger. Oplysninger, FirmaPlus måtte spore, inkluderer:

  • Kundens Internet Protokol-adresse
  • Browser-version eller computers operativsystem benyttet af kunden
  • Antal links kunden klikker på inden for websitet
  • Land eller delstat hvorfra kunden har tilgået sitet
  • Dato og tidspunkt for kundens besøg
    Navn på kundens internetudbyder
  • Webside som henviste kunden til www.firmaplus.dk
    Sider kunden har set på sitet

Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden, og oplysningerne i statistikken er anonyme og
bliver ikke koblet til dig som bruger.

Cookies til annonceringsformål
På www.firmaplus.dk bruger vi også cookies til annonceringsformål. Vi bruger førsteparts cookies (så
som Google Analytics cookien) og tredjeparts cookies (så som DoubleClick cookien). Disse cookies
bruges til at vise relevante annoncer til vores brugere på søgemaskiner og tredjeparts hjemmesider. Vi
bruger remarketing med Google Analytics sammen med tredjeparts cookies for at rapportere på
annoncevisninger og interaktioner.

Kontrolpanel, webmail og webapplikationer, hvor du som bruger benytter brugernavn og adgangskode
til at tilgå, benytter ikke tredjeparts cookies.

Ønsker du ikke, at vi sætter cookies, skal du slå cookies fra i din browser, dette nedsætter dog
brugervenligheden af websitet væsentligt.

FirmaPlus eller tredjeparter kender ikke (og har ingen interesse i at kende) identiteten bag besøgende på
www.firmaplus.dk

Sletning af cookies
Lær hvordan du sletter cookies på din computer: https://help.one.com/hc/da/articles/115005678729-
Hvordan-sletter-jeg-cookies-

Privatlivspolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang, du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af nyhedsbreve eller upload af dokumenter via en sikker portal.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Dette sker i samarbejde med vores IT-leverandør, som lever op til Persondataforordningen.

 Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de websider, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services du har efterspurgt, som fx at starte et forløb eller fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold i forhold til kurser & uddannelser.

 Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: email: info@firmaplus.dk Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af: FirmaPlus

Adr.: Dronninggårds Alle 103, 2840 Holte.

Opdateret version d. 30-10-2018

Hvad er GDPR?
GDPR er en forordning, der har til hensigt at styrke og ensrette databeskyttelse for alle i Den Europæiske Union (EU). GDPR kræver en større åbenhed og gennemsigtighed i, hvordan persondata indsamles, lagres og anvendes. Du kan få mere at vide 
her.