Nye 50+ stillinger

Lige nu har vi to jobopslag som sælgere:

Er du en venlig og sød sælger?

Så kan du blive vores nye konfektrådgiver og kollega i Profilkonfekt.

Du får adgang til et kundekartotek med mange tusinde, søde kunder, som bare venter på, at du kontakter dem på en imødekommende måde, så I kan få en god og hyggelig snak. Det har vores kunder altid været vant til, og det forventer vi også, at du kan videreføre.

Med salg af konfekt og andre søde firmagaver kan du være med til at forøge virksomhedens BRAND, værdi og omsætning landet over.

Vi tilbyder en plads i et åbent og uformelt kontormiljø, hvor sammenhold, sparring og en god og hyggelig omgangstone er med til at skabe et rigtigt godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en fast grundløn + provision + en årlig bonus.

Ring til Hans Ussing 26 78 28 45.

Læs mere og søg jobbet her

 

 

2. Sælger og rådgiver til hele landet – selvstændig m/tæt samarbejde

Er du en erfaren sælger eller rådgiver, som gerne vil være din egen herre med et meget fint og gennembearbejdet dansk rabatkoncept til virksomheder. Så kan du bruge dit fulde potientiale både på fuldtid eller deltid.

Virksomheden har allerede 15 sælgere/rådgivere landet over. Virksomheden er i rivende udvikling og skal derfor bruge flere konsulenter.

Vil du være med i den udvikling? Så får du mulighed for at bruge din salgs- og rådgivningserfaring og opbygge din egen virksomhed med en god indtjening og på samme tid en opsparing til fremtiden.

Ring til Hans Ussing 26 78 28 45.

Læs mere og søg her