Ledige stillinger hos vores virksomhedskunder

DRØMMER DU OM AT BLIVE SELVSTÆNDIG - OG " DIREKTØR I DIT EGET LIV?"
Så har du muligheden nu, som INDKØBSRÅDGIVER hos Indkøbsnetværket ApS.
Indkøbsnetværket giver markedsledende rabatvilkår til tusindvis af kunder på tværs af landet. Rabataftalerne er med kendte brands og leverandører inden for næsten alle typer almindelige indkøb så som energi, brændstof, forsikring, kontor, tele/IT, bygninger/håndværk, m.m.

Hovedkontoret ligger på Søren Frichs Vej 52, 1 - 12, 8230 Åbyhøj. Der er pt. 13 rådgivere tilknyttet det landsdækkende netværk. Du arbejder ud fra privatadressen, og kan bo hvor som helst i Danmark.

Du er rådgiver og sælger. Indkøbsnetværket giver dig et stærkt og gennemprøvet koncept. Du skal være motiveret for at opsøge nye kunder og få dem startet i at spare penge, og så skal du være god til at drive din egen forretning.

Med eget CVR-nummer "ejer" du dine kundeaftaler, som fra start og over år genererer stigende indtægt til dig. Flere kunder og øget brug af aftalerne danner et særdeles attraktivt indkomstgrundlag, kombineret med stor frihed under ansvar. En række af konsulenterne i netværket arbejder deltid. Det styrer du selv.

Du kan læse mere om Indkøbsnetværket her: Få hjælp & rådgivning til din virksomheds indkøb (indnet.dk)

Se også her – hvor du kan læse om 2 indkøbsrådgivere i Indkøbsnetværket – og den indtjening de er nået op på: Testimonial (indnet.dk)

ER DU INTERESSERET I AT HØRE MERE?: kontakt mig på info@firmaplus.dk , send en besked, eller ring til mig på 2678 2845.

Kontakt os for et møde, hvis du vil vide, hvordan at vi rekrutterer 50+'ere