På denne side vil du finde nogle gode film, som er relateret til 55+ problematikken og mange af de tanker, der opstår i denne alder.

Gode film om alder:

Nyeste film:

The Intern – Vikaren – Robert De Niro – Anne Hathaway

En dejlig film som fortæller, hvordan er 60+ kan bruge hele sin erfaring og viden i et nyt firma. Filmen skaber glæde og inspiration til at arbejde videre uanset alder.

Glæd dig og se traileren her:

Den hundrede årige der kravlede ud af vinduet og forsvandt
En sjov og spændende film, hvordan man kan begå sig som 100 årige og et glimt på Memory Lane gennem de sidste 100 år. Læs evt. først bogen (se under bøger) også siden se filmen.

The Bucket List
En vidunderlig film om 2 mænd, som har fået en uhelbredelig kræft, de ligger på samme stue på et privathospital. Den en hospitalsdirektøren Jack Nicholson og den anden mekaniker Morgan Freemann. De finder sammen ud af, at det ikke hjælper at vente på at dø.

De skriver, hver en liste på de sidste ting, som de ønsker at udrette før de sparker til spanden “Kick the Bucket”. En meget livsbekræftende og følelsesmæssig film som giver stof til eftertanke.

The Worlds Fastest Indian
En glædelig film om passion og viljestyrke. Antony Hopkins 80+ største mål er at sætte en verdensrekord med 200 miles (320 km/t) i ørkenen i USA.
Der er igen grænser for – hvad han skal igennem.

About Schmidt – Mr. Schmidt
En rigtig film om at gå på pension og alle de konsekvenser, som det får for fremtiden.
En enstående film med Jack Nicolson hvor han er forsikrigsmand og kommer hjem til famlien som ikke er der og hvordan han oplever den 3. alder.
Der er mange klip, som du sikkert vil genkende senere i dit eget liv.