Organisering koordinerende opgaver

Organisering og koordinerende opgaver

Vi har her en dygtige kandidat til fastsættelse.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelses af hvad de kan tilbyde:

FirmaPlus Dialoogel Gla

Jeg har valgt dette billede fordi:

Every ending is a new beginning, og når en dør lukkes, åbnes en anden.
Jeg har sagt mit job op og er nu på jagt efter nye udfordringer, hvor mine kompetencer og interesser kan komme i spil i et nyt perspektiv. Gerne et job, hvor jeg kan udvikle mig og sætte mig ind i nye tankebaner, systemer og arbejdsgange.

Hvad kan jeg tilbyde:

Nogle af mine styrker er god energi, empati og godt humør. Jeg er nysgerrig – glæder mig hver morgen til at se, hvad den nye dag bringer af muligheder og gør mig umage for, at det skal blive en god dag. Jeg er kreativ med en veludviklet æstetisk sans og ser skønheden i det upolerede. Mangfoldighed og diversitet ser jeg som en styrke, og både mennesker og ting må gerne have kant.
Jeg er initiativrig, struktureret, udviklingsorienteret og herudover uddannet, rutineret og skarp indenfor organisering og organisationsudvikling. Det er vigtigt for mig, at der er ordentlighed hele vejen rundt, og at jeg kan stå inde for kvaliteten i den ydelser der leveres. Jeg brænder for indretning og design og har ord for at skabe et psykisk og fysisk godt miljø omkring mig. Mit udgangspunkt er, at et godt arbejdsmiljø er noget, vi giver hinanden.
Jeg er en god teamplayer og hurtig til at danne positive og vedvarende relationer med alle typer mennesker uanset der alder, køn og baggrund. Jeg er ansvarsbevidst og trænet i at tage og skabe følgeskab med en forventning om, at alle gør sit bedste.
Jeg har flair for at få aftaler godt i hus og gøre en god handel, hvilket er medvirkende til, at jeg altid har haft positive tal på bundlinjen.

Ønske til nyt job:

Det er vigtigt, at mit nye arbejdssted er udviklingsorienteret og har en profil og vision, som jeg kan stå inde for. Jeg er resultatorienteret men har også fokus på processen. Jeg er ikke bange for at kaste mig ud i nye udfordringer og går gerne en omvej for at nå målet.
Jeg sætter pris på en afslappet atmosfære med plads til spontanitet og kreativitet uden at gå på kompromis med dømmekraft og kvalitet.
For mig er selvledelse og gensidig loyalitet ud fra aftalte rammer en selvfølge. I jobbet må meget gerne indgå kundeservice, repræsentative opgaver og f.eks. kursusledelse. Jeg holder af at rejse – også i forbindelse med jobbet og håndterer uforudsigelighed.
Jeg har et ønske om at komme ned på en arbejdsuge med et gennemsnit på max. 37 timer.

Faglige kompetencer

Organisationsudvikling i NGO, kommunalt regi og politisk ledet organisationer. Frivilligtarbejde, udvikling af efter- videreuddannelse og kursusledelse, kulturforandringer, konfliktløsning, neuropædagogik, motorik, sanseintegration og musisk-kreative aktiviteter, ledelse, relationsarbejde, mentalisering, APV, driftsledelse, etablering, renovering og indretning af nye lokaler, teamudvikling og budgettering.

Personlige kompetencer

Empatisk, ansvarlig, energisk, kreativ og organisationsforståelse.

Uddannelser

Proffesionsbachelor og forelæsningsrække på KU suppleret med et væld af kurser og efter - videreuddannelse.

IT

Rutineret IT bruger blandt andet indenfor Officepakken. Jeg holder af at lære og sætter mig meget gerne ind i n ye systemer og arbejdsgange.

Sprog

Dansk – flydende, engelsk – øvet, tysk – begynder, norsk og svensk – kommunikerer ubesværet.

Bopæl

Sjælland

Kandidat

Nnn