50+ outplacement sparringsforløb 

Som arbejdsgiver vil du kunne stå i en situation, hvor du er nødt til at opsige en stabil, pligtopfyldende og dygtig medarbejder, som har været i virksomheden i mange år.

Medarbejderen kan være 50 år eller mere, og som du sikkert ved, kan 50+ère have svært ved at finde et job, hvor kompetencer og erfaringer passer ind.

I en sådan situation ville det være meget prisværdigt, om du understøttede den opsagte medarbejderes ønske om at påbegynde jobsøgningen så hurtigt som muligt. Til gengæld ville du få en værdifuld ambassadør for din virksomhed.

Hvordan kan du hjælpe?
Vi har stor erfaring på 50+ området og kan derfor tilbyde den opsagte medarbejder forskellige 50+ sparringsforløb som genvej til det næste job. Du kan hjælpe ved at betale for det 50+ sparringsforløb, som din fhv. medarbejder i samråd med os finder mest relevant i den givne situation.

Med et 50+ sparringsforløb, som indebærer mentoring, personlig sparring på CV og på jobsamtaler, får vi over 50 % af vores kandidater i job. De fleste endda i fuldtidsjob.

Læs mere og klik på de tre foldere herunder:

50+ Outplacement sparringsforløb

50+ sparringsforløb - UDVIDET

50+ Sparringsforløb