Sådan sætter du det bedste hold nu og i fremtiden

Vi hjælper dig med at fokusere på 50+ medarbejdere:
Outplacement, rekruttering og fastholdelse.

Invitation til Projekt: “Kvalificeret arbejdskraft – 50+’ere i job”

En ny måde at finde dine næste kompetente medarbejdere på.
Mangler du kvalificeret arbejdskraft og kunne du tænke dig, at finde nogle spændende mennesker med særlige talenter og kompetencer, som passer til dine nuværende eller kommende opgaver?

Vi kan vise en vej
FirmaPlus er kendt for at få 50+’ere i job – typisk funktionærer og højt uddannede mennesker, som brænder for et få et nyt job og gerne ved en dygtig og ambitiøs virksomhed i lokalområdet.

Den 5 . marts 2024 – max. 12 virksomhedsledere først til mølle

Vi har udvalgt 12 af vores jobsøgende kandidater, som alle har gennemgået en TT38 TalentTest, der har gjort dem skarpe på egne styrker og foretrukne jobområder. De har udarbejdet CV og en kort præsentation (elevatortale/pitch), som introduktion til deres ønskejob.

Kandidaterne vil gerne præsentere sig for dig som virksomhedsleder/HR-chef.
Derfor inviterer vi dig til en eftermiddag, hvor du sammen med andre virksomhedsledere/HR-chefer præsenterer din virksomhed, hører kandidaternes præsentationer og efterfølgende har mulighed for at aftale individuelle samtaler med de kandidater, du finder relevante for din virksomhed.

Du er velkommen til at kontakte os:
Anni Brostrøm 2090 2102 og Hans Ussing
info@firmaplus.dk

Læs mere på denne beskrivelse: https://firmaplus.dk/wp-content/uploads/2024/01/Invitation-virksomheder-Pitch-marts-2024.pdf

Når du skal afskedige medarbejdere

Hjælp 50+-årige akademikere og funktionærer godt videre i nyt job

Når I står overfor at skulle afskedige en gruppe medarbejdere, er der statistisk set 20-30% af disse, der er over 50 år. Det er altid trist at skulle sige farvel til loyale og dygtige medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at medarbejderne oplever, at det sker på en fair og respektfuld måde, når det er nødvendigt at skære i medarbejderantallet. Det medvirker til, at medarbejderne trods afskeden vil være gode ambassadører for jeres virksomhed også fremadrettet.
50+-årige akademikere og funktionærer, der bliver sagt op, står ofte i en vanskeligere situation end andre faggrupper og yngre medarbejdere. De har brug for at blive mødt af forståelse for deres udfordringer og blive guidet til at finde alternative jobmuligheder til dem, der ligger lige i tråd med det job, de forlader. Denne aldersgruppe kræver mere sparring på CV og ansøgning, så de sælger sig selv bedst muligt og bliver skarpe på det næste job.
I FirmaPlus har vi specialiseret os i at hjælpe 50+-årige akademikere og funktionærer videre i nyt job, og vi tilbyder et Digitalt Outplacement-forløb, der dels vejleder i jobsøgningen, dels tilbyder netværk med andre jobsøgende i samme aldersgruppe.

Vi har mulighed for at oprette flere hold med op til 12 deltagere på hver og bredt fordelt over hele landet, så det også er muligt at mødes fysisk et par gange i forløbet.
Prisen er 15.000 kr. pr. medarbejder for et 10 ugers forløb.

Selvom I har aftale med andre outplacementudbydere, vil FirmaPlus være et stærkt alternativ for 50+-aldersgruppen, der ofte føler sig trygge ved at blive rådgivet af jævnaldrende, der forstår nuancerne i deres udfordringer.

FirmaPlus har siden januar 2021 hjulpet mere end 320 jobsøgende 50+´ere i job. Sammen kan vi sikre, at hver afsked bliver en ny begyndelse.

Nyhed:
Det første 50+ Digitalt Outplacementforløb til ledere og medarbejdere 

Vi er glade for at kunne dele spændende nyt om vores seneste initiativ: Det første 50+ Digitale Outplacementforløb via en App, som lanceres i det nye år. Denne App er målrettet 50+ ledere og medarbejdere, der søger støtte og vejledning til deres jobsøgning i et gruppeforløb..

Hvad gør dette forløb særligt?
Vores digitale Outplacementforløb er skræddersyet til at imødekomme behovene hos erfarne ledere og medarbejdere, der står overfor at tage det næste skridt i deres karriere.

Programmet er designet til:
• Personlig udvikling: TalentTest med personlig feedback
• Målrettet CV og ansøgning: Sparring på udarbejdelse og prioriteret jobsøgning
• Individuel støtte: Personlig rådgivning og vejledning via digitale læringsrejser
• Målrettet træning: Specialiserede øvelser tilpasset 50+ ledere og medarbejdere
• Fællesskab og netværk: At være sammen med ligesindede jobsøgende indenfor samme aldersgruppe

Antallet af pladser er begrænset til 12 deltagere pr. hold for at sikre en intensiv og personlig oplevelse.

Startdato og tilmelding:
Det første digitale sparringsforløb begynder den 7. februar 2024. Tilmelding er allerede nu mulig.

Pris:
Virksomhed: Pr. medarbejder 15.000 kr. plus moms som engangsbetaling.

Privat køb: 5.000 kr. inkl. moms som engangsbetaling og provision ved opnåelse af ansættelse afhængig af lønniveau.

50+ Digitalt Outplacementforløb

50+ Rekruttering via Kandidatportal eller fuld rekruttering

Vi er blandt de første, som har udviklet en kandidatportal for jobsøgende 50+’ere. Kandidatportalen gør de jobsøgende synlige for virksomhederne. Samtidig finder vi virksomhederne til vores jobsøgende 50+´ere og matcher parterne. Vi kalder det en ”proaktiv rekruttering”.

Vi er blandt de første, som har udviklet en kandidatportal for jobsøgende 50+’ere. Kandidatportalen gør de jobsøgende synlige for virksomhederne. Samtidig finder vi virksomhederne til vores jobsøgende 50+´ere og matcher parterne. Vi kalder det en ”proaktiv rekruttering”.

Hvorfor gør vi noget særligt for 50+’erne? Det er almindelig kendt, at personer over 50 år har svært ved at få job, og at de føler sig frasorteret på grund af alder. Modsat oplever vi en stigende mangel på kvalificeret arbejdskraft i mange virksomheder, kommuner og stat.

Vi har fået mange 50+'ere i job, og vi er gode til at finde de rigtige kandidater, som passer både personligt og fagligt. Så du skal ikke holde dig tilbage for en uforpligtende samtale om, hvordan vi samme finder din næste erfarne leder/medarbejder.

50+ Rekruttering via Kandidatportal eller fuld rekruttering

pilotgreve_3549
cf204307
scheelsminde 4
Av. Hans 1
CF204254
grevepilot_3858

Hvordan ser alderssammensætningen ud i din virksomhed i 2024?

pilotgreve_3549
cf204307
scheelsminde 4
Av. Hans 1
CF204254
grevepilot_3858

Har du brug for 50 og 55+ fastholdelses- og udviklingsforløb

Hvordan kan du fastholde medarbejdere fra 2023 - 2030?

Vil du fastholde dem, du allerede har i virksomheden? Så har du og din virksomhed mulighed for at gennemføre et "50 og 55+ fastholdelses- og udviklingsprojekt".
Idéen er at inspirere og træne både ledere og medarbejdere til gensidig forståelse af forskellighederne for dermed at skabe mere arbejdsglæde.
Arbejdsglæde giver ny energi og lyst til at performe optimalt. Det er grundpillen til et langt og succesfuldt arbejdsliv samt succeskriteriet for at fastholde og udvikle dygtige ledere og medarbejdere.

Læs mere i folderen om 50+ fastholdelse og udvikling og Rapport fra Seniortænketanken.

Kan du udvikle og fastholde 3 - 4 medarbejdere 1 - 4 år længere i din virksomhed, har du sparet ca. 700.000 - 940.000 kr. Det koster det som udgangspunkt i forhold til:
Manglende indtjening, rekruttering og vikarudgifter til at dække, mens du søger de næste medarbejdere.
For det beløb kan du få 40 medarbejdere og 10 ledere på et FirmaPlus 50+ fastholdelses- og udviklingskursus. Vi kan også tilbyde kurser for enkelte ledere og medarbejdere.

50+ Rekruttering - 50+ Outplacement med TalentTest

Vi lægger vægt på at få udarbejdet en Talent Test TT38 på kandidaten, når du skal ansætte en ny medarbejder.
Her kan vi hjælpe dig med at give både kandidaten og lederen en professionel tilbagemelding og vurdering af personligheden, kompetencer og team-adfærd.

Vi kan tilbyde udarbejdelse af TT38 TalentTesten via vores partnere, som har stor erfaring på området.

Talent 2

Den anderledes MUS eller 55+ Visuel medarbejder­samtale

Man siger at billeder siger mere end tusind ord

Det er vi overbeviste om er sandt. Vi oplever nemlig, at billeder får folk i tale. Derfor har vi sammen med Dialoogle udviklet en "Visuel 55+ Medarbejdersamtale" og en " Visuel Medarbejdersamtale - MUS".

Et kreativt billedredskab til at starte, forny, variere og kvalificere samtaler mellem mennesker. Billedkortene frembringer fantastiske resultater, når de bruges i kommunikations og reflekstions øjemed.
Dialoogle består af en række billedkort med motiver, der er valgt for at stimulere dialog, inspirere til kreativitet og lette formuleringen af følelser, opfattelser og ønsker.

Udbyttet for virksomheden er bl.a., at medarbejdernes motivation for at opfylde fastsatte mål øges, og arbejdsglæden dermed stiger. En handleplan og en tjekliste sikrer, at parterne i fællesskab fastlægger en udviklingsplan for den enkelte medarbejder, og at der bliver fulgt op på aftalerne.

Se video om, hvordan Dialoogle kan bruges til samtalen

Det siger vores samarbejdspartnere om os

50+ Rekruttering og Outplacement

“Jeg kan varmt anbefale FirmaPlus ved Hans Ussing, da selskabet gør en professional forskel for de 50+ jobsøgende og for de virksomheder, der kan have stor glæde af de mange kvalificerede og erfarne jobkandidater FirmaPlus stiller til rådighed. FirmaPlus er en professionel samarbejdspartner, der hurtigt kan sikre virksomhederne et stort udvalg af kompetente 50+ jobkandidater, interim medarbejdere eller projekt ressourcer. Jeg har selv haft et meget positivt udbytte af samarbejdet.

Du er velkommen til at kontakte undertegnede for at høre mere om FirmaPlus. Kim Bendixen Direktør CXO Consulting Mobil: 3138 2850

50+ Rekruttering og Outplacement

“Jeg kan varmt anbefale FirmaPlus ved Hans Ussing, da selskabet gør en professional forskel for de 50+ jobsøgende og for de virksomheder, der kan have stor glæde af de mange kvalificerede og erfarne jobkandidater FirmaPlus stiller til rådighed. FirmaPlus er en professionel samarbejdspartner, der hurtigt kan sikre virksomhederne et stort udvalg af kompetente 50+ jobkandidater, interim medarbejdere eller projekt ressourcer. Jeg har selv haft et meget positivt udbytte af samarbejdet.

Du er velkommen til at kontakte undertegnede for at høre mere om FirmaPlus. Kim Bendixen Direktør CXO Consulting Mobil: 3138 2850

logo Greve

55+ fastholdelse- og udviklingsprojekt, udtalelser fra deltagere:

“Dette kursus har givet mig så meget. Jeg troede, at jeg var træt og havde tabt livsgnisten. Jeg var færdig med at arbejde og burde holde op. 55+ projektet har givet mig arbejdsglæden tilbage, og jeg fejler ingenting, så derfor tager jeg lige et par år til”. - Citat: Anna Birthe Andersen – Hedebo

“Vi kan blive meget bedre til at kommunikere imellem afdelinger og fagområder, hvis vi bruger hinandens kompetencer". - Citat: Erik Raahauge, teknisk serviceleder for 2 plejecentre

“Vi har snakket en del om personprofilerne, at bruge dem til at finde det man er god til og få det bragt i spil. Jeg som leder, kan invitere medarbejdere ind i et fælles rum, og vi kan bruge hinanden på en ny måde”. - Citat: Christina Giarbini, Plejecenterleder

logo Greve

55+ fastholdelse- og udviklingsprojekt, udtalelser fra deltagere:

“Dette kursus har givet mig så meget. Jeg troede, at jeg var træt og havde tabt livsgnisten. Jeg var færdig med at arbejde og burde holde op. 55+ projektet har givet mig arbejdsglæden tilbage, og jeg fejler ingenting, så derfor tager jeg lige et par år til”. - Citat: Anna Birthe Andersen – Hedebo

“Vi kan blive meget bedre til at kommunikere imellem afdelinger og fagområder, hvis vi bruger hinandens kompetencer". - Citat: Erik Raahauge, teknisk serviceleder for 2 plejecentre

“Vi har snakket en del om personprofilerne, at bruge dem til at finde det man er god til og få det bragt i spil. Jeg som leder, kan invitere medarbejdere ind i et fælles rum, og vi kan bruge hinanden på en ny måde”. - Citat: Christina Giarbini, Plejecenterleder

AOF-logo_Adobe-AI_CMYK

Kurser for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter - Seniorpolitik der giver bonus

Film om ’Seniorpolitik der giver bonus’. I et samarbejde mellem LO, FIU, AOF Danmark og FirmaPlus har vi gennemført temadage i 3 byer for 50 tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. I filmen udtrykker de deres holdninger til de udfordringer, der er i fastholdelse og udvikling af 55 +’erne – både i de offentlige og i de private virksomheder

55+ projektet har skabt mere viden om mulighederne for at blive længere på arbejdsmarkedet – herunder bedre trivsel i det daglige arbejde i AOF organisationen.”
Læs mere om AOF og FIO projektet , hvor målet var at oplyse tillilds- og arbejdsmiljørepræsentanter om en attraktiv 55+ politik (Seniorpolitik) og 55+ kurser.

AOF-logo_Adobe-AI_CMYK

”I AOF Danmark har vi i flere af vores AOF Centre gennemført 55+ projektet, og vi har opnået positive resultater både for vores ledere og medarbejdere i forhold til fastholdelse og seniorordninger.
Vi bruger fortsat de værkstøjer, der er videreudviklet i forbindelse med projektets afvikling.
55+ mindset har styrket vores syn på, hvor vigtigt det er at erhvervserfaringer og kompetencer bliver brugt i hverdagen.

55+ projektet har skabt mere viden om mulighederne for at blive længere på arbejdsmarkedet – herunder bedre trivsel i det daglige arbejde i AOF organisationen.”
Læs mere om AOF og FIO projektet , hvor målet var at oplyse tillilds- og arbejdsmiljørepræsentanter om en attraktiv 55+ politik (Seniorpolitik) og 55+ kurser.

Aviator

Aviator Denmark 55+ fastholdelse og udviklings projekt

“I Aviator Denmark A/S har vi med positive resultater gennemført et 55+ projekt for både vores ledere og medarbejdere. Projektet var med til at sætte et positivt fokus på de involverede medarbejdere, og det har skabt mere arbejdsglæde og udvikling.”

Aviator

“I Aviator Denmark A/S har vi med positive resultater gennemført et 55+ projekt for både vores ledere og medarbejdere. Projektet var med til at sætte et positivt fokus på de involverede medarbejdere, og det har skabt mere arbejdsglæde og udvikling.”

Podcasts - styrk din viden om 50+'ernes udfordringer

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.