Kurser for dig som er 50+ og gerne vil udvikle dig

caroline-2-kopi

O Sense® Online-forløb – Få mere overskud

O Sense® online forløbet gør dig klogere på dit personlige overskud og kan bruges som dit private opslagsværk, når du gerne vil træne dit overskud. Du vil forstå, hvordan dit overskud påvirker dig og alt det, du gør hver eneste dag. Og du vil lære, at du kan træne dit overskud og derved ændre din hverdag og dit liv til det bedre. Onlineforløbet består af moduler med introduktion, historier og øvelser, så du over 6 uger kan arbejde med dig selv og dit overskud. Og i dit tempo.
Glæd dig til at få gode redskaber til, hvordan du får mere overskud i dit liv.

Søren og Lise FirmaPlus

Nyt job – kom videre via relationer - Afklaring

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?
Så er du langt fra alene. Mere end 700.000 danskere skifter job hvert år. Men vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?
Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at dit netværk ved, hvad du leder efter – allerede inden du er tvunget til at finde noget nyt. På den måde kommer du foran i jobkøen.

Skærmbillede 2020-10-21 kl. 17.17.15

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?

Når vi kommer i 50’erne, er der mange af os, der gør status. Hvordan havnede jeg lige i det job eller den branche? Hvad drømte jeg om en gang? Hvilke muligheder har jeg så nu? Der er mange veje til svarene, og det er godt, for så har du mulighed for at finde en måde, der passer til dig.

tineappel

Mangler du fokus på de sociale medier?

Så er her en ny mulighed: Ville det ikke være fantastisk, at få dig til at fremstå ud af mængden i situationer, hvor der er mange ansøgere om jobbet?

Smiling granddaughter is helping her grandmother to carry home the packages after shopping

Har du lyst til at finde inspirerende nye venner?

Pensionistvenner.dk er en tryg online platform, hvor du som medlem bliver del af et spændende fællesskab. Her kan du finde nye venner, dele interesser, deltage i debatter, komme til foredrag, og finde inspiration til hverdagen.
Du kan også let finde hjælp. Det kan være du har behov for en venlig telefonisk samtale, en der kan handle ind for dig, gå med dit kæledyr, eller blive besøgsven efter Corona.
Kom og vær med og få det bedste i livet – gode venner. Klik her og meld dig ind. Vi har sænket prisen til 25 kroner for et års medlemskab.
Velkommen til www.Pensionistvenner.dk og har du spørgsmål eller ideer er du velkommen til at kontakt os på kontakt@pensionistvenner.dk

Når du har meldt dig ind i Pensionistvenner.dk er du velkommen til at følge gruppe - arbejde - FirmaPlus.