50+ kurser og prisliste

Kurser for dig som 50+'ere, der gerne vil udvikle dig

caroline-2-kopi

O Sense® Online-forløb – Få mere overskud

O Sense® online forløbet gør dig klogere på dit personlige overskud og kan bruges som dit private opslagsværk, når du gerne vil træne dit overskud. Du vil forstå, hvordan dit overskud påvirker dig og alt det, du gør hver eneste dag. Og du vil lære, at du kan træne dit overskud og derved ændre din hverdag og dit liv til det bedre. Onlineforløbet består af moduler med introduktion, historier og øvelser, så du over 6 uger kan arbejde med dig selv og dit overskud. Og i dit tempo.
Glæd dig til at få gode redskaber til, hvordan du får mere overskud i dit liv.

soeren-mortensen

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?

STRATEGISK NETWORKING:
NYT JOB VIA RELATIONER

Så er du langt fra alene. Mere end 700.000 danskere skifter job hvert år. Men vidste du, at de fleste – hele 80 % – får deres nye job via relationer og netværk?
Derfor er det en rigtig god idé at sikre, at dit netværk ved, hvad du leder efter – allerede inden du er tvunget til at finde noget nyt. På den måde kommer du foran i jobkøen.

Birgitte-maj-20071-ed1-248x300

Er du på vej videre i dit arbejdsliv?

Når vi kommer i 50’erne, er der mange af os, der gør status. Hvordan havnede jeg lige i det job eller den branche? Hvad drømte jeg om en gang? Hvilke muligheder har jeg så nu? Der er mange veje til svarene, og det er godt, for så har du mulighed for at finde en måde, der passer til dig.

may-britt-foto

Få det job, der matcher dig!

Vil du øge muligheden for at komme til jobsamtaler og få tilbudt det job, som matcher dig? Ved at udfylde en personlighedsanalyse og en logisk test fra People Test Systems og få en efterfølgende personlig tilbagemelding, vil du få en dybere selvindsigt i din egen arbejdsadfærd, præferencer og logiske kapacitet.

tineappel

Mangler du fokus på de sociale medier?

Så er her en ny mulighed: Ville det ikke være fantastisk, at få dig til at fremstå ud af mængden i situationer, hvor der er mange ansøgere om jobbet?

helle-vibeke-riisgaard

En kort videopræsentation kan være den direkte vej til en jobsamtale

Her får du mulighed for at vise, hvem du er og dermed sætte et meget personligt aftryk på din jobansøgning, som vil skille sig positivt ud i bunken af ansøgere.

Sikker præsentation
Jeg har 25-års erfaring som TV-tilrettelægger for DR, så hos mig er du i trygge hænder, når vi skal lave din video. Jeg hjælper dig med at tilpasse indholdet, og i en afslappet atmosfære får du den skærmtræning, der skal til, for at du kan præsentere dig selv på den mest fordelagtige måde.