Greve Kommune har stor erfaring med at fastholde 55+'erne

Kort om projektet “50 og 55+ fastholdelse- og udvikling”:

Klik på billederne, så kommer du direkte til mere information.

Se den lange video her (12 min.)

Se den korte video (2 min.)

Projektet er et kursusforløb for ledere og deres 55+ medarbejdere. Projektet styrker medarbejdernes viden om dem selv som 55+’ere. Det giver inspiration til at fastholde og udvikle sig på arbejdspladsen, så man bliver mere attraktiv nu og i fremtiden. Desuden giver projektet både ledelse og medarbejdere større indsigt i deres kompetencer, så der skabes mere arbejdsglæde og mindre stress på arbejdspladsen.

FirmaPlus gennemførte projektet “55+ fastholdelse og udvikling” i samarbejde med Greve Kommune i efteråret 2012 med afslutning primo 2013. Efter forløbet valgte 34 % af deltagerne at blive 3 år længere på arbejdspladsen. Dette medførte en besparelse på 2.000.000 kr. for Greve Kommune. Herunder er en rapport om samarbejdet med Greve Kommune. Rapporten beskriver forløbet og resultaterne heraf. Du kan læse rapporten ved at trykke på billedet nedenunder 28 sider.

Her under kan du læse mere om 55+ fastholdelse og udviklings projektet. Du kan også simulere, hvormange penge at din virksomheder kan sparre ved at fastholde både unge og 55+ ledere og medarbejdere.
Har du lyst til at få mere at vide om "Fremtidens seniorarbejdsliv" har "Seniortænketanken" udgivet en rapport i 2019.