Lad os sammen hjælpe 50+'erne med at komme i job.

50+’erne er en overset gruppe, som ofte må sende mange ansøgninger på kvalificerede stillinger, men som tit og ofte bliver sorteret fra. Vi ser, at mange taber modet og ledighedsperioden bliver endnu længere.

Siden 2018 har vi fået 50 % af vores kandidater i job indenfor 3 - 6 mdr.

I FirmaPlus har vi stor er­faring og viden om 50+ alders­gruppen.

Vi kan derfor tilbyde jer flere indivi­duelle samarbejds­aftaler eller vi kan være jeres anden aktør inden for sparrings­forløb både som enkeltaftaler og som gruppeaftaler fra 6 -100 deltagere.
Vi kan kombinere sparringsforløbene efter behov.

Her er Mettes utrolige rejse til sit næste ønskejob

Sammen med FirmaPlus kan I få endnu flere 50+’ere i job

FirmaPlus er klar til at løse opgaven
I FirmaPlus udvikler vi hele tiden. Senest har vi udvidet vores 50+ sparringsforløb for at sikre, at så mange 50+’ere som muligt kommer i job.

Vi har har stor succes, og siden januar 2021 har vi har hjulpet mere end 330 borgere i job. Mange af vores borgere/kandidater kommer fra 35 forskellige jobcentre rundt i landet, og ca. 50 % er kommet i job inden for 3 til 6 måneder.

Vi tilbyder følgende sparringsforløb:

50+ Digitalt Sparringsforløb

50+ Basis Sparringsforløb

50+ Udvidet Sparringsforløb

50+ Kompleks Sparringsforløb

50+ O Sense Sparringsforløb

Se beskrivelsen ved at klikke på sparringsforløbende herover.

Møde om nyhederne
Vi glæder os til at dele vores nye tiltag med jer, og ser frem til at I kontakter os, så vi kan aftale tid til et uforpligtende møde; enten online eller et fysisk møde på jobcentret.

Kontakt os og få et uforpligtende møde.
Vi har priserne, som er afstemt efter antal.

Team FirmaPlus mail: info@firmaplus.dk

Det siger job­søgende 50+'er, som har gennem­ført et sparringsforløb

Fra IT-konsulent til anlægsgartner: En rejse af forandring og passion
"Efter mange års erfaring som selvstændig IT-konsulent med speciale i IBM-produkter, hvor jeg arbejdede succesfuldt inden for flyindustrien, blev mit liv ændret drastisk af begivenhederne den 11. september 2001. Jeg måtte genoverveje min karriere og fandt nye veje. Det førte mig til et job som aktiveringskonsulent ved jobcenteret, hvor jeg hjalp med at få 15 mennesker tilbage på arbejdsmarkedet. Min baggrund som selvstændig gav mig mulighed for at inspirere tidligere fastansatte til at tænke innovativt og finde nye karrierestier.

Senere lærte jeg at coache og opnåede succes med at omstille mit liv og forbedre min sundhedstilstand. I november 2020 deltog jeg i et inspirerende 50+ Gruppesparringsforløb hos FirmaPlus, hvor jeg indså, at mine kompetencer kunne bruges i en helt ny retning – nemlig som anlægsgartner, et felt jeg havde arbejdet inden for som 17-årig.
At skifte fra IT til gartner har været en positiv erfaring. Mine kolleger har værdsat min ekstra viden om ledelse, coaching og løfteteknik, og jeg har trivedes med at arbejde i marken. Efter to år som gartner blev jeg ramt af en blodprop i hjernen, men kom mig hurtigt ved hjælp af målrettet genoptræning.
Snart skal jeg have udskiftet mit højre knæ, men jeg er allerede klar til mit næste deltidsjob som anlægsgartner. Selvom jeg er 68 år, har jeg ingen planer om at stoppe med at arbejde. Hvorfor skulle jeg, når jeg trives, har det godt, og fortsat ønsker at gøre en forskel og være sammen med andre mennesker?" Citat Allan Lassen

50+ kursus har givet mig selvtillid og overskud og mit ønskejob.

Det kan godt være, du har passeret de tres år, men det betyder ikke, at du er tung og tabt for arbejdsmarkedet. Du er stadig eftertragtet, hvis du kan vise det.
Jeg føler, jeg er klædt godt på efter at have deltaget i et kursusforløb over seks uger med titlen ”50+ - På vej mod nye udfordringer”, målrettet for arbejdsledige mellem 50 og 65 år.
Kurset er blevet til i et samarbejde mellem virksomhedskonsulent Susanne Dige Kær fra Hovedstadens Rekrutteringsservice og virksomhedsleder & partner Hans Ussing fra FirmaPlus.
På kurset med Hans Ussing som vejleder, inspirator og indpisker tilsat meget kompetente foredragsholdere har jeg fået en værktøjskasse, jeg faktisk altid har haft, men ikke har anet eksistensen af.
Det er en værktøjskasse, der har redskaber, som kan styrke dit overskud og øge din selvtillid. Når det gælder om at finde et arbejde, giver kurset dig også redskaber til at målrette og skærpe dine ansøgninger og dit CV, så arbejdsgiverne får sværere ved at fravælge dig på trods af din alder.
Jeg kan på det varmeste anbefale ”50+ - På vej mod nye udfordringer”.
København N.
Karl Aage Dalgaard

Jobsøgende udtaler efter et gennemført 50+ sparringsforløb og et nyt job:
50+ kursus gav mig selvtillid og et drømmejob
"Jeg har gennemført et kursus med titlen ”50+ På vej mod nye udfordringer” hos FirmaPlus. Det er helt nyt og målrettet arbejdsledige mellem 50 og 65 år og det har hjulpet mig i nyt job.
Det er virksomhedskonsulent Susanne Dige Kær fra Hovedstadens Rekruttering, der i samarbejde med Hans Ussing fra FirmaPlus, har udviklet kurset.
Under Hans Ussings inspirerende ledelse, 16 fantastiske medkursister og en række yderst relevante foredragsholdere, har jeg fået input til, hvordan jeg med CV og ansøgninger kommer igennem nåleøjet. Jeg har fået kendskab til, hvad der gør indtryk ved en ansættelsessamtale, og fået redskaber til hvordan jeg skal brænde igennem.
Det har ført til en fastansættelse som HR & Site Admin Support i en stor dyremedicinalvirksomhed.
Drømmejobbet.
Jeg glæder mig til igen at komme i gang med alt det, jeg med mine 50+ kan tilbyde".
Helle - 62 år nyt job.

Reference fra et gennemført 50+ sparringsforløb i Jobcenter Roskilde:
"Jeg har været rigtig glad for forløbet med Morten Wittrup Præstbrogaard, hos FirmaPlus.
Med god coaching, samtaler og staldtips har mit cv og ansøgninger fået en god opgradering.
Jeg kan bestemt anbefale Morten, som en kvalificeret, behagelig og udviklende samtalepartner".
Med venlig hilsen Henrik

“50+ Sparringsforløb kan varmt anbefales. Få som Hans og FirmaPlus forstår den situation som mange 50+ jobsøgende befinder sig i. At se i medierne at der er så stor mangel på kvalificeret arbejdskraft men at få så lidt respons på sine ansøgninger. Hans og hans team gør et utroligt arbejde på begge sider, i virksomhederne og bland de 50+ jobsøgende"
Morten Franzen - Regional Sales Manager - København

“BUM! Så står man lige dér, uden job, efter 25 års jobfest non-stop. Det var i den forbindelse, jeg granskede mit netværk, og Hans Ussing var en af de første, der poppede op i min hukommelse. Jeg har mødt Hans tidligere, og huskede ham for sin energi, passion og også lidt provokerende måde at stille spørgsmålstegn ved karriere og selvudvikling. Det blev hurtigt til et møde over en kop kaffe, hvor jeg blev maks udfordret blandt andet med billeder, jeg skulle bruge til at definere og italesætte mig selv. Ret ironisk, da jeg har levet af netop at kunne positionere, italesætte og markedsføre i hele min karriere. Jeg gik fra mødet med retning, energi og en mentor, som støttede mig hele vejen til mit nye job, aktivt medlem af 50+ Jobdatabasen og den nye 50+ Kandidat portal. Jeg turde udfordres af ham, mod at han hjalp mig til at blive set og hørt. Tør du tage turen? Jeg giver Hans mine bedste anbefalinger".
Sacha Mendes da Silva”

FirmaPlus kundeliste

Vi er rigtig glade for at have hjulpet mange forskellige virksomheder,
kommuner og foreninger med vores viden og erfaring.
Her kan du se alle de kunder, som vi arbejder sammen med.