Her kan du få mere at vide om Interim Life Science

Vores samarbejdspartner kan tilbyde:

Vores samarbejdspartner er et ”high-end” konsulenthus, som har fokus på projektledelse og kandidater til Life Science og medicinalvirksomheder.

De leverer specialister i farmaceutisk produktion, projektledelse, management consulting, validering, produktionssupport, QA/QC, IT/automatik, medical devices, pharmacovigilance og regulatory affairs. Samarbejdspartneren er strategisk rådgiver for førende danske og internationale virksomheder inden for farma- og biotekindustrien samt på medical device-området. Fundamentet i deres arbejdsform er ”Excellence in GxP”, som hjælper deres kunder sikkert igennem opgaver, særligt i forbindelse med produktionssupport og investering i nye eller udvidelse af eksisterende produktionsanlæg. Siden starten i 2008, har de rådgivet de største virksomheder i branchen. De sætter en stor ære i at tilbyde deres kunder det perfekte match via deres brede pallet af interne kompetencer og store netværk af eksterne ressourcer.

Hvordan kommer du videre?

Deres primære produkt er interim-ansættelser hos deres kunder. De typiske forløb er 3-12 måneder, primært på fuld tid. De kan tilbyde både BtB kontrakter og projektansættelse. De er altid på udkig efter nye, dygtige og kompetente konsulenter, der har lyst til gøre en forskel. Har du erfaring fra life-science-branchen, og er du interesseret i at blive en del af vores samarbejdspartners interim-konsulenter, så kontakt FirmaPlus!
Sådan gør du:

Udfyld skemaet t.h.
-
Under emnet ”fagområder for uddannelse” skal du sætte flueben (”v”) i det eller de fagområder, som matcher din uddannelse. Du kan altså sætte flueben i flere fagområder. Når du har udfyldt hele skemaet, skal du gemme det som en PDF-fil, alternativt kan du tage et skærmbillede, og sende dokumentet inkl. dit navn, tlf. nr. og mailadresse til FirmaPlus. Herefter vil vi tage kontakt til dig for at vi sammen kan finde ud af, om du passer til en interim-ansættelse.

Interim 50+

Sæt flueben herunder:

Fagområde for uddannelse 
Kompetenceområde 
Nuværende stilling 
Erfaring fra life science-branchen