Vores grundlæggende passion for 50, 55 og 60+érne.

Mit navn er Hans Ussing og jeg er grundlægger af FirmaPlus.
Der er min passion, at hjælpe 50+érne til et bedre arbejdsliv og give dem mere inspiration og viden om dem selv og hvor de er i livet lige nu.

Aldersdiskriminering allerede som 50 år
Mange aktive, dygtige ledere og medarbejdere oplever, at de bliver usynlige og overflødige på arbejdspladserne. Den ene dag er de firmaets bedste medarbejder og dagen efter er de jobsøgende og kommer ikke i spil pga. din alder.

Nye udfordringer som 55+
Det er videnskabeligt bevist, at der sker nogle psykiske og fysiske ændringer af vores krop efter det fyldte 55 år.
Det opfattes oftest som et tabu at tale om aldring og specielt med sin leder eller arbejdsgiver, hvor jobbet kan komme i spil, hvis man ikke kan blive enige om nuet og fremtiden.

Min passion er at redde og undgå ubehagelige konfliktsituationer på arbejdspladsen. Det gør mig ondt at høre dygtige personer blive aldersdiskrimineret på en arbejdsplads og siden bliver fyret og ikke få muligheden til at komme tilbage på arbejdsmarkedet bare pga. sin alder.

Denne passion deles med vores samarbejdspartnere, undervisere og foredragsholdere.

Nye udfordringer som leder
På samme tid er det også vores passion at hjælpe ledere i alle aldre til at bedre kunne kommunikere med 50+ og 55+érne på en værdig og anstændig måde. Det vil styrke lederne og give dem større succes i hverdagen og ikke mindst styrke kommunikationen mellem generationer og aldersgrupper i virksomheden.

Vi kan alle sammen gøre det bedre!

Det vil vi gerne være med til at ændre både i nu og i fremtiden.

Se video om, hvad vi kan byde på i FirmaPlus.

[spacer height=”10px”]


Beskrivelse:

Vi er din foretrukne samarbejdspartner på 50+ rekruttering 55+ foredrag, 55+ fokuseret kurser, Inspirationsseminarer for både ledere og medarbejdere. Vi har gode erfaringer fra virksomheder og kommuner, hvor vi har gennemført mange 55+ foredrag, 55+ kurser og 55+ Inspirationseminarer.

Den viden vil vi gerne dele med dig og din virksomhed. Det kan få stor betydning for fremtidens tiltrækning og fastholdelse af virksomhedens viden, erfaring og ikke mindst kvalificerede arbejdskraft.

Vi er 6 partnere og omkring 20 foredragsholdere, som stiller vores viden og kompetencer til rådighed. Vi sikrer, at du og din virksomheds ledere og medarbejdere, får mere inspiration og viden om 55+ livet, både som aktiv i arbejdslivet eller som en blød overgang til senlivet.

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.17.44