quotations

Peter Bisgaard

Jeg har en lang erfaring fra ledelse indenfor salg og marketing, hvor jeg har været salgsdirektør igennem mange år for IC Companys og Kommerciel Direktør senere hos Style Butler. I de sidste 4 år har jeg været selvstændig med rekruttering og forretningsudvikling, og fungeret som mentor for mange ledere og medarbejdere. Jeg har et kæmpestort netværk igennem mit sociale så vel som arbejdsliv, som hjælper de ledige i job.

quotations

Hans Ussing

Jeg har en baggrund fra pensionsbranchen, hvor jeg opbyggede en stor viden om aldersgruppen via hundreder af 1:1 konsultationer og mange gruppe seniorseminarer – både som pensions- rådgiver og Key Account Manager.  Jeg er stifter af FirmaPlus, hvor jeg har udviklet et koncept af 50+ sparringsforløb, som passer til jobsøgende og jobskiftende i alders- gruppen og bruger mit kæmpe netværk aktivt for at hjælpe de ledige i job.