Start-Up

Start-up

Vi har pt. 1 kandidat på dette område

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Billedet viser:

Det kan blive en afgørende faktor i videreudviklingen af en StartUp-virksomhed, at der kommer de rigtige – og ofte mange forskellige – kompetencer i spil i virksomheden for at få den til blomstre.

Kultur – Projektledelse – StartUp

Økonomi – Projekter – Kommunikation

Hvad kan jeg tilbyde
Erfaren leder, projektleder, formidler med mange års erfaring i både offentlige og private virksomheder. Jeg kan lide at arbejde med tal, der er styr på økonomi og fokus på at projekter færdiggøres inden for aftalt tid og budget. Bindeleddet mellem IT, forretningen og kunderne har altid været en vigtig drivkraft, og jeg befinder mig godt i netop det krydsfelt, hvilket også omfatter formidling generelt.

Ønske til nyt job
Er meget åben over for nye jobmuligheder. F.eks. inden for en kulturinstitution, en hjælpeorganisation eller en startup virksomhed, hvor mine kompetencer som bindeled mellem forretningen og kunderne kan komme i spil. Sætter pris på en virksomhed, hvor humor er en naturlig del af hverdagen i forening med respekt for den enkelte medarbejder. Både fuldtid og deltid har interesse.

Faglige kompetencer
Har gennem årene arbejdet med ledelse på forskellige niveauer, projektledelse, udarbejdelse af business cases, forretningsmodeller, aftaler med kunder og leverandører, undervisning og formidling og kan håndtere at have mange bolde i luften samtidigt. Både offentlige og private virksomheder.

Personlige kompetencer
Resultatorienteret, arbejder struktureret og er god til at planlægge.
Er ansvarlig og har empati, interesserer mig for andre mennesker og er god til at opbygge relationer.

Uddannelser
Master i biblioteks- og informationsvidenskab
Bibliotekar, Danmarks Biblioteksskole, København
– samt en lang række personlige og faglige kurser.

IT
Microsoft Office
Bibliotekssystemer – søgning mv.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk (konversation)
Fransk (kendskab).

Bopæl
Storkøbenhavn.

Kandidat
Bsp

Partner
Hans Ussing