Møde 50+ sparringsforløb

50+ sparringsforløb

I dag er arbejdslivet uforudsigeligt. Den ene dag kan du være ”dagens helt”, den næste dag, kan du stå med en fyreseddel i hånden.

En fyring kan for mange komme som et ”GRANATCHOK” med alvorlige stresssymptomer til følge. Symptomer, som man skal have hjælp til at bearbejde og komme igennem. For andre kan en fyring være en kærkommen åbning for nye udfordringer og udviklingsmuligheder.

Er du jobsøgende, og er du fyldt 50 år, vil du kunne erfare at jobsamtalerne udebliver. Det kan der være mange grunde til. Du er måske sorteret fra på grund af din alder, dit CV har måske ikke været tilstrækkeligt skarpt, eller din ansøgning har været for ”tynd”.

Du har muligvis aldrig haft brug for et CV og en ansøgning for at komme i job, men sådan er det ikke længere. I dag kræver en jobansøgning både et skarpt og velunderbygget CV og en ansøgning, som sidder lige i skabet. Ellers skal du ikke gøre sig forhåbninger om at komme til jobsamtale. Det kan derfor være en stor udfordring at opbygge et CV med alt dét, du kan tilbyde i form af erfaring, kompetencer og uddannelse og at udarbejde en kvalificeret jobansøgning.

Men fortvivl ikke. Vi står klar til at hjælpe med både CV og ansøgning, så du kan komme hurtigere i gang med jobsøgningen.

Hvordan kommer du videre?

Vi har stor erfaring på 50+ området og kan derfor tilbyde forskellige 50+ sparringsforløb som genvej til dit næste job.

50+ sparringsforløb

50+ sparringsforløb - UDVIDET

50+ outplacement sparringsforløb

50+ sparringsforløb – 5 møder
Pris:
Ekskl. moms 4.875,00 kr. – Inkl. moms 6.093,75 kr.

50+ sparringsforløb – UDVIDET – 9 møder
Pris:
Ekskl. moms 9.750,00 kr. – Inkl. moms 12.187,50 kr.

50+ outplacement sparringsforløb – 10 møder
Pris:
Ekskl. moms 9.750,00 kr. – Inkl. moms 12.187,50 kr.

Som 50+ jobsøgende kan du selv købe et 50+ sparringsforløb, eller du kan få din fhv. arbejdsgiver/A-kassen eller jobcentret til at betale sparringsforløbet for dig.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvilket 50+ sparringsforløb, der bedst kunne imødekomme dine behov.