Her kan du læse mere om 50+ sparringsforløb

50+ sparringsforløb - til dig, der er jobsøgende

Et 50+ sparringsforløb indebærer personlig sparring, sparring på CV og på kommende jobsamtaler.
Du har muligvis aldrig haft brug for et CV og en ansøgning for at komme i job, men sådan er det ikke længere. I dag kræver en jobansøgning både et skarpt, salgsorienteret og velunderbygget CV samt en ansøgning, som sidder lige i skabet. Det kan derfor være en stor udfordring at opbygge et CV med alt dét, du kan tilbyde i form af erfaring, kompetencer og uddannelse og at udarbejde en kvalificeret jobansøgning.
Men fortvivl ikke. Vi står klar til at hjælpe med både CV og ansøgning og forberedelse af jobsamtaler.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til jobsøgningen, tilbyder vi to grundsparringforløb:
Et '50+ Sparringsforløb' eller et '50+ Sparringsforløb Outplacement', som du kan læse mere om herunder.
Derudover kan du sammensætte dit 50+ sparringsforløb med:

1: Et 'Mindre Stress'-forløb
Forløbet stimulerer dit mod, og dén styrke giver dig mere energi og øget handlekraft. Målet er at afhjælpe tankemylder, dårlige vaner og følelsen af at gå rundt i en ”klokke”. Vi identificerer også dine styrker, kompetencer og ressourcer.

2: Udvidet forløb - 50+ Coaching med henblik på øget selvindsigt - udfyldelse og gennemgang af din personprofil - opfølgning på mål, start på værdiafklaring i forhold til
job

3: O Sense® forløb - så du kan skabe overskud hver dag - O Sense® online forløbet og bliv klogere på dit overskud - øvelser - O Sense® bog og meget mere

4: Video forløb - Du modtager en færdigproduceret video af dig selv, som du enten kan bruge som en generel præsentation til f.eks. uopfordrede ansøgninger. Eller som er specifikt målrettet et bestemt job, fordi en potentiel ny arbejdsgiver stiller krav om at modtage sådan en videopræsentation af dig.

Det er op dig at beslutte, om du ønsker et sparringsforløb og i givet fald hvilket.
Som 50+ jobsøgende kan du selv købe et 50+ sparringsforløb, eller du kan få din fhv. arbejdsgiver/A-kassen eller jobcentret til at betale sparringsforløbet for dig.

Hvordan får du job?

Som led i sparringsforløbet bliver du indsat som jobsøgende på 50+ Kandidatportalen .
50+ Kandidatportalen er offentlig tilgængelig. Dit jobopslag på Portalen er derfor også synlige for virksomhederne. Desuden lægger vi dit opslag løbende op på LinkedIn, hvor vi markedsfører dine kompetencer. Vi hjælper dig med at finde den rigtige virksomhed, som vi kontakter for oplysninger om evt. ledige jobs.
Du er meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvilket 50+ sparringsforløb, der bedst kunne imødekomme dine behov.

Hvad er vores ekstra tilbud, når du har købt et 50+ sparringsforløb?

Når du har købt et 50+ sparringsforløb får du derudover flere tilbud, f.eks. at deltage i 50+ netværksmøder, som afholdes hver måned i København. Vi sender dig også interessante nyhedsbreve hver måned, hvor du kan følge med i det, der er aktuelt på 50+ området. Når du får et job, er du stadig en del af 50+ netværket og vi fortsætter med at informere dig. Vi vil også gerne '50+ sparre' med dig i dit nye job og sikre, at du falder godt til og bruger alle dine kompetencer.

Klik på folderen og læs teksten. Du kan også printe folderen.

50+ sparringsforløb

50+ sparringsforløb - Outplacement

50+ sparringsforløb - Mindre Stress

50+ sparringsforløb - Udvidet

50+ sparringsforløb - O Sense

50+ sparringsforløb - Video

Klik på folderen og læs teksten. Du kan også printe folderen

Kontakt os og få mere at vide om dine muligheder.