Seniorseminar bliver til 55+ Inspirationsseminar.

[spacer height=”20px”]


Alle deltagere på vore seminar får:

Vi har udviklet et seminar for både medarbejder og ægtefælle, som handler om de sidste 10 år på arbejdsmarkedet. Det kan have stor betydning for både firmaet og medarbejderen at være proaktiv på dette område. Det er meget populære kurser og foredragsholdere. Seniorseminaret kan tilpasses efter firmaets ønske.

  • En god portion humor og inspiration til deres 55+ liv
  • Mulighed for at møde spændende foredragholdere – kendte som ukendte
  • Muligheden for at møde andre i samme alder og sparrer om de forskellige muligheder
  • Adgang til en 55+ portal via adgangskort
  • Rabat på særlig udvalgte 55+ oplevelser og indkøb

HR afdelingen får:

  • Outsourcing af alt det praktiske arbejde – vi tager os af det hele
  • Ugentlig opfølgning på tilmelding til kurserne
  • Evaluering af kursusdeltagerne  

Hvordan får du midler til at betale for dine medarbejdere, så de kan deltage i et 55+ Inspirationseminar i din virksomhed?  Er din virksomhed over 100 ansatte pr. overenskomst kan I være med i en kompetencefond i fagforeningen, som din virksomhed betaler til. Disse kompetencemidler kan bruges til at ledere og medarbejdere kan deltage i et 55+ Inspirationsseminar, som I selv tager stilling til i Kompetencefonden.

Ledere og medarbejdere skal selv tilmelde sig seminaret og de har mulighed for at medbringe deres ægtefælle eller samlever. Der kan opkræves et beløb for ægtefælle og samlevere.

Er du opmærksom på, at hvergang en leder eller medarbejder fratræder koster det virksomheden ca. 235.000 kr. Det betyder, at når bare en medarbejder bliver 1- 3 år længere kan det betale for 100 deltagere på tre 55+ Inspirationseminar med 4 – 5 foredragsholdere kursussted og fuld forplejning for en dag.

Med den levevis vi har i dag, synes de fleste danskere, at “senior” er et begreb, der tager tid at forholde sig til, ligesom mange gerne vil tage afstand herfra, når de stadig føler sig som 40-årige. Derfor har FirmaPlus+ valgt 55+ Inspirationseminar i stedet for seniorseminar.
Derfor skærpes interessen endnu mere om de store årgange 55+ i disse år, da megen viden og erfaring vil forsvinde, når disse årgange går på pension.

Hvilke foredrag skal vi bruge? Se vores udvalg af foredrag
Hvis du vil vide mere – Kontakt Hans Ussing