Hans Ussing

Virksomhedsleder og partner

Geografisk område: Danmark

26 78 28 45


Baggrund:
Specialist overfor 50+ gruppen.
Jeg er proaktiv sparringspartner for 50+’erne. Det betyder, at jeg hjælper dig med at gøre sig selv så attraktiv som muligt og så tager vi fat i de ønskede virksomheder, hvor du ønsker at arbejde.
Det glæder mig, når vi i FirmaPlus kan få erfarne mennesker til at se nye muligheder i deres nuværende eller nye job. De fleste 50+’ere er faktisk på toppen af deres karriere.

Vores statistik viser, at vi har fået over 50 % af vores kandidater i job indenfor 3-8 måneder. Det er et arbejde: 50+ sparring, rekruttering / udvælgelse og udvikling af kandidaten.

Vores 3 fokusområder:
1. 50+ Sparring, 50+ Outplacement, 50+ Rekruttering og 50+ Kandidatportal
2. 50+ Fastholdelse og udviklingsprojekter
3. 50+ Foredrag og kurser.

Vi har ca. 75 timer undervisning til og om 50+’eren, der er både inde og uden af arbejdsmarkedet.

Vi har lige nu stor succes med 50+ sparring og 50+ Rekruttering, og vi får mange 50+’ere i job igen. Vi er blandt de få, som er målrettet på aldersgruppen.
Efter mange års fokus på aldersgruppen bruger vi vores opsparede viden og erfaring på at gøre en forskel for mennesker, virksomheder og samfundet.

Vi har pt. samarbejde med ca. 30 virksomheder og 35 jobcentre rundt i lander. Vi breder os først på Sjælland, siden Fyn og Jylland.

Jeg er desuden foredragsholder for PFA, Hjemmeværnet Forsvarskommandoen, Ledernes Kompetence Center, Rotary klubber, Syddjurs Kommune, Nyborg Kommune, Greve Kommune, AOF Danmark, Coop, Aviator og Ignite Danmark.

Hvad kan vi gøre for dig?
Tøv ikke med at kontakte mig.

Website: www.firmaplus.dk
Adresse. Nymøllevej 50, 2800, Kongens Lyngby, Danmark
Telefon: +45 26782845
Mail: hu@firmaplus.dk