Her kan du se nogle udtalelser fra 50+ jobsøgende, som har været i kontakt med os.


50+ Informationmøder – udtalelser

Udtalelse fra en af vores nye deltagere på 50+ Informationsmødet og derefter i nyt job.

50+ Sparringsforløb kan varmt anbefales. Få som Hans og FirmaPlus forstår den situation som mange 50+ jobsøgende befinder sig i. At se i medierne at der er så stor mangel på kvalificeret arbejdskraft men at få så lidt respons på sine ansøgninger. Hans og hans team gør et utroligt arbejde på begge sider, i virksomhederne og bland de 50+ jobsøgende.”  Morten Franzen – Regional Sales Manager – København


“Jeg har været med til meget omkring min jobsøgning som 50+. Jeg har været til møder flere gange med Jobcenteret, Outplacementforløb, coaching osv. Det, som vi har talt om her på to timer, giver mere mening end hele mit hidtidige forløb tilsammen.” Bent Langetoft-Nielsen – Account Manager – Holbæk.


50+ Sparringsforløb – udtalelser

Som jobsøgende har jeg fået både glæde og resultat ud af at gennemføre et 50+ sparringsforløb i FirmaPlus+. Jeg har været jobsøgende i 6 mdr og jeg fik anbefalet FirmaPlus+ til at give inspiration og nye synsvinkler til mine ansøgninger. Efter 2 måneders målrettet arbejde med mit CV og mine kompetencer, har jeg nu fundet mig et nyt job. Jeg kan varmt anbefale andre 50+’ere at bruge FirmaPlus+´ partnere til at give inspiration, nyttig viden og tips, og ikke mindst opbakning på vej til det nye job!”  Marianne Winther – Assistent/Receptionist maj 2019.


Jeg kan varmt anbefale FirmaPlus som viser en oprindelig interessere og engagement for jobsøgende 50+
Man oplever og mærke det klart fra første kontakt. Møde med Hans (ejer af FirmaPlus) er både et snakke og arbejdsmøde, så man får både mentalt og fysisk noget med hjem.
Er man jobsøgende og 50+… så er FirmaPlus stedet hvor man får meste støtte og support.”
Brian Berthou  CFO Statens Indkøb SKI.


 “Hans Ussing i FirmaPlus har succesfuldt åbnet nye vinkler for min jobsøgning. Gennem et lærerigt forløb fik vi sammen justeret nogle forhold i mit CV, der viste et klarere billede af mig og mit fokus på et nyt job med den brede ingeniørtekniske og erhvervsmæssige baggrund jeg har i bagagen. Nye redskaber kom til mit kendskab og blev brugt i det billede af mig, jeg fik skabt sammen med Hans. Kort derefter havde FirmaPlus jobbet til mig, hvis jeg var interesseret og samtalen hos firmaet gav pote. Jeg kunne derfor starte med meget kort varsel efter en længere periode med jobsøgning. At fokus nu er på jobbet og ikke på jobsøgning er en vældig stor lettelse i dagligdagen. Jeg kan derfor med største glæde anbefale FirmaPlus’ gode og nyttige fokus på at hjælpe flere 50+ jobsøgende i job.” Svend Ove Nielsen Akademiingeniør Projektchef hos Modulett Kastrup.


“Tusind tak for den hjælp, I har ydet mig – I er faktisk de eneste, der har hjulpet mig til et job af de talrige jobformidlere og databaser, som jeg har været i kontakt med. Det kan være, at jeg får brug for jeres hjælp i fremtiden, og så vil jeg kontakte jer igen. Indtil da vil jeg gerne anbefale FirmaPlus til firmaer og til arbejdssøgende.” Asger Karlsson – Administrationschef i to virksomheder på deltid Karise og København.


“BUM! Så står man lige dér, uden job, efter 25 års jobfest non-stop. Det var i den forbindelse, jeg granskede mit netværk, og Hans Ussing var en af de første, der poppede op i min hukommelse. Jeg har mødt Hans tidligere, og huskede ham for sin energi, passion og også lidt provokerende måde at stille spørgsmålstegn ved karriere og selvudvikling. Det blev hurtigt til et møde over en kop kaffe, hvor jeg blev maks udfordret blandt andet med billeder, jeg skulle bruge til at definere og italesætte mig selv. Ret ironisk, da jeg har levet af netop at kunne positionere, italesætte og markedsføre i hele min karriere. Jeg gik fra mødet med retning, energi og en mentor, som støttede mig hele vejen til mit nye job, aktivt medlem af 50+ Jobdatabasen og den nye 50+ Kandidat portal. Jeg turde udfordres af ham, mod at han hjalp mig til at blive set og hørt. Tør du tage turen? Jeg giver Hans mine bedste anbefalinger. Sacha Mendes da Silva” – Souschef – nyt job maj 2018.


“Tak for hjælpen og gode indspark i min jobsøgning. Det har været inspirerende at være i kontakt med FirmaPlus. Det vil jeg tage med på min vej og anbefale andre at komme i kontakt med jer.” Anni Berg Contract Manager hos Københavns Ejendomme & Indkøb.


“Hans er den dynamiske leder af FirmaPlus. Her var han min mentor, og jeg kan kun anbefale et mentorforløb til andre modne jobsøgere. Hans er din fortaler, han kæmper din sag, og du er aldrig i tvivl om hans oprigtige personlige og professionelle engagement.” Lisbeth Arne Nordager Thonbo   Videnskabelig assistent hos Aarhus Universitet, Juridisk Institut.


Jeg har i en periode som jobsøgende haft stor fornøjelse af at sparre med Hans. Han er empatisk og indlevende og forstår både at udfordre og komme med nye vinkler – og samtidig en meget behagelig person” Lars Kirkegaard, Director, HR Core Deliveries, William Demant”.


“Som jobsøgende 60+’er, er det en stor lettelse at blive mødt på ‘lige vilkår’ af FirmaPlus. Jeg oplever FirmaPlus som værende en stærk sparringspartner ud i jobsøgning, samtidigt med at de er gode til at tænke utraditionelt. I vores samarbejde oplever jeg at de har et ganske stort netværk at trække på – og er overraskende god til at ændre et CV – til det bedre.” Kim Nielsen, jobsøgende IT-sikkerhedsadministrator, SDC.


“Du får super god hjælp og sparring hos FirmaPlus. Kan stærkt anbefales” Anja Smaakjaer 


“Jeg har fornøjelsen af at have FirmaPlus som mentor. Det er spændende at arbejde sammen med FirmaPlus. De er meget engagerede og imødekommende mennesker. Jeg oplever FirmaPlus som udfordrende og samtidig empatiske, forstående, kreative, nytænkende og har et stabilt ”mindset”. FirmaPlus’ erfaring med at få det største potentiale frem i mennesker er unikt. Jeg er fuld af god energi og optimisme, når jeg har besøgt FirmaPlus. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med FirmaPlus – både som aktivt jobsøgende, som virksomhed og som kollega. God vind fremover!” Katrine Grove Löwenmark CFO Dansk Biblioteks Center.