Anbefalinger fra 50+

Her kan du se nogle udtalelser fra 50+ jobsøgende, som har været kontakt med os:


50+ Informationmøder – udtalelser

Udtalelse fra en af vores nye deltagere på 50+ Informationsmødet og derefter i nyt job.

50+ Sparringsforløb: “Kan varmt anbefales. Få som Hans og FirmaPlus forstår den situation som mange 50+ jobsøgende befinder sig i. At se i medierne at der er så stor mangel på kvalificeret arbejdskraft men at få så lidt respons på sine ansøgninger. Hans og hans team gør et utroligt arbejde på begge sider, i virksomhederne og bland de 50+ jobsøgende”.
Morten Franzen – Regional Sales Manager – København

Udtalelse fra en af vores nye deltagere på 50+ Informationsmødet:
“Jeg har været med til meget omkring min jobsøgning som 50+. Jeg har været til møder flere gange med Jobcenteret, Outplacementforløb, coaching osv. Det, som vi har talt om her på to timer, giver mere mening end hele mit hidtidige forløb tilsammen” Nu i nyt job.
Bent Langetoft-Nielsen – Account Manager – Holbæk.

50+ Sparringsforløb – udtalelser

“Som jobsøgende har jeg fået både glæde og resultat ud af at gennemføre et 50+ sparringsforløb i FirmaPlus+. Jeg har været jobsøgende i 6 mdr og jeg fik anbefalet FirmaPlus+ til at give inspiration og nye synsvinkler til mine ansøgninger. Efter 2 måneders målrettet arbejde med mit CV og mine kompetencer, har jeg nu fundet mig et nyt job.
Jeg kan varmt anbefale andre 50+’ere at bruge FirmaPlus+´ partnere til at give inspiration, nyttig viden og tips, og ikke mindst opbakning på vej til det nye job!”
Marianne Winther – Assistent/Receptionist maj 2019.

Jeg kan varmt anbefale FirmaPlus som viser en oprindelig interessere og engagement for jobsøgende 50+
Man oplever og mærke det klart fra første kontakt. Møde med Hans (ejer af FirmaPlus) er både et snakke og arbejdsmøde, så man får både mentalt og fysisk noget med hjem.
Er man jobsøgende og 50+… så er FirmaPlus stedet hvor man får meste støtte og support”
Brian Berthou  CFO

“Hans Ussing i FirmaPlus har succesfuldt åbnet nye vinkler for min jobsøgning. Gennem et lærerigt forløb fik vi sammen justeret nogle forhold i mit CV, der viste et klarere billede af mig og mit fokus på et nyt job med den brede ingeniørtekniske og erhvervsmæssige baggrund jeg har i bagagen. Nye redskaber kom til mit kendskab og blev brugt i det billede af mig, jeg fik skabt sammen med Hans.
Kort derefter havde Hans jobbet til mig, hvis jeg var interesseret og samtalen hos firmaet gav pote. Jeg kunne derfor starte med meget kort varsel efter en længere periode med jobsøgning. At fokus nu er på jobbet og ikke på jobsøgning er en vældig stor lettelse i dagligdagen.
Jeg kan derfor med største glæde anbefale Hans’ gode og nyttige fokus på at hjælpe flere 50+ jobsøgende i job”.
Svend Ove Nielsen Akademiingeniør Projektchef hos Modulett Kastrup.

 

“Tusind tak for den hjælp du har ydet mig – du er faktisk den eneste, der har hjulpet mig til et job af de talrige jobformidlere og databaser, som jeg har været i kontakt med. Det kan være, at jeg får brug for din hjælp i fremtiden, og så vil jeg kontakte dig igen. Indtil da vil jeg gerne anbefale FirmaPlus til firmaer og til arbejdssøgende”.
Asger Karlsson – Administrationschef i to virksomheder på deltid Karise og København.

 

“BUM! Så står man lige dér, uden job, efter 25 års jobfest non-stop. Det var i den forbindelse, jeg granskede mit netværk, og Hans Ussing var en af de første, der poppede op i min hukommelse. Jeg har mødt Hans tidligere, og huskede ham for sin energi, passion og også lidt provokerende måde at stille spørgsmålstegn ved karriere og selvudvikling. Det blev hurtigt til et møde over en kop kaffe, hvor jeg blev maks udfordret blandt andet med billeder, jeg skulle bruge til at definere og italesætte mig selv. Ret ironisk, da jeg har levet af netop at kunne positionere, italesætte og markedsføre i hele min karriere. Jeg gik fra mødet med retning, energi og en mentor, som støttede mig hele vejen til mit nye job, aktivt medlem af 50+ Jobdatabasen og den nye 50+ Kandidat portal. Jeg turde udfordres af ham, mod at han hjalp mig til at blive set og hørt.
Tør du tage turen?
Jeg giver Hans mine bedste anbefalinger.
Sacha Mendes da Silva” – Souschef – nyt job maj 2018.

 

“I midten af 2017 blev jeg anbefalet at henvende mig til Hans Ussing i FirmaPlus, fordi Hans måske i sit netværk havde kontakt til et firma, som kunne have brug for en person med min baggrund og min erfaring. Efter en yderst konstruktiv samtale skete der ikke noget i et halvt år, og jeg havde næsten glemt samtalen, da Hans en dag ringede og spurgte, om jeg var interesseret i et job. Selvfølgelig var jeg interesseret, og det blev vejen tilbage til arbejdsmarkedet for mig. På den baggrund kan jeg varmt anbefale andre at kontakte FirmaPlus, hvis man er arbejdssøgende, for hos FirmaPlus  har jeg oplevet vilje til at hjælpe”.
Asger Karlsson Adm chef for Karise Kleinsmedie – nyt job i 2018.

 

“Kære Hans UssingTak for din hjælp og gode indspark i min jobsøgning. Det har været inspirerende at være i kontakt med dig. Det vil jeg tage med på min vej og anbefale andre at komme i kontakt med dig”.
Anni Berg Contract Manager hos Københavns Ejendomme & Indkøb – nyt job 2018.

 

“Hans er den dynamiske leder af FirmaPlus. Her var han min mentor, og jeg kan kun anbefale et mentorforløb til andre modne jobsøgere. Hans er din fortaler, han kæmper din sag, og du er aldrig i tvivl om hans oprigtige personlige og professionelle engagement”.
Lisbeth Arne Nordager Thonbo   Videnskabelig assistent hos Aarhus Universitet, Juridisk Institut – nyt job 2018.

 

Jeg har i en periode som jobsøgende haft stor fornøjelse af at sparre med Hans. Han er empatisk og indlevende og forstår både at udfordre og komme med nye vinkler – og samtidig en meget behagelig person”.
Lars Kirkegaard, Director, HR Core Deliveries, William Demant” – nyt job i 2017.

 

“Som jobsøgende 60+’er, er det en stor lettelse at blive mødt på ‘lige vilkår’ af FirmaPlus. Jeg oplever Hans som værende en stærk sparringspartner ud i jobsøgning, samtidigt med at han er god til at tænke utraditionelt. I vores samarbejde oplever jeg at han har et ganske stort netværk at trække på – og han er overraskende god til at ændre et CV – til det bedre”.
Kim Nielsen, jobsøgende IT-sikkerhedsadministrator – nyt IT projekt job 1. marts – 1 juli SDC 2018.

 

“Du får super god hjælp og sparring hos FirmaPlus. Kan stærkt anbefales”
Anja Smaakjaer Jobsøgende leder (stadig jobsøgende og i vores 50+ Jobdatabase)

 

“Jeg har fornøjelsen af at have Hans som mentor. Det er spændende at arbejde sammen med Hans. Hans er et meget engageret og imødekommende menneske.
Jeg oplever Hans som udfordrende og samtidig empatisk, forstående og samtidig kreativ, nytænkende og samtidig stabilt ”mindset”. Hans’ erfaring med at få det største potentiale frem i mennesker er unikt. Jeg er fuld af god energi og optimisme, når jeg har besøgt Hans.
Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Hans – både som aktivt jobsøgende, som virksomhed og som kollega. God vind fremover!”
Karine Grove Löwenmark – CFO – Nyt job 1. marts 2017.