Facility Management

Opgaver og drift, ledelse af medarbejdere, projekter udenfor kerneforretningen samt evt. virksomhedens ejendomme.

Vi har pt. 1 kandidat på dette område

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Billedet viser:

Overblik, uddelegering og prioritering er vigtigt, når alt, der ikke er virksomhedens kerneopgaver, skal overdrages til andre; det kan være afgørende for produktiviteten.

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg tilbyder jer, en håndværker med et stort engagement, konstruktive løsninger og effektivt vedligehold af jeres ejendom.
Er praktisk tænkende, selvstændig og teammindet pedel, der er struktureret og dygtig til at planlægge min arbejdsdag. Sætter en ære i at der ser pænt og ordentligt ud, både inde og udenfor.
Mange kollegaer og forældre fortæller mig, at jeg har en god og meget motiverende tilgang til børn og unge, mennesker generelt.

Ønske til nyt job
Jeg brænder for at være på en skole og efterskole, højskole med mere, hvor jeg vil får en bred mulighed for forskelligartede opgaver, som jeg vil løse med stort engagement. Livet på en skole blandt skolens børn og unge, kollegaer og forældre er en berigelse for mig, som gør at jeg glæder mig til at komme på job hver dag.

Faglige kompetencer
Håndværker, varmeteknik og ventilation, Salto låsesystem, ELCON/ ArlarmKNOX, Låsesystem, fejlfinding, Facility Management, automatik, lyd og lys, maskinteknik, CTS, opsyn og tilsyn med ejendommen og håndværkere, projektledelse, planlægning og indkøb.

Personlige kompetencer
Ansvarlig, imødekommende, kundeorienteret, naturlig og et positiv livssyn.

Uddannelser
Maskintekniker Design
Finmekaniker
Automatik
Akademiteknonom
Teletekniker KTAS
Teknonom – Produktion

IT
MS Windows
Office
Autocad
PLC Automatik
WP 5.1
AULA
Navision
DVS Vedligehold
SAP
RAKAT INDKØB
DATAEASE
Playmapping Legepladsvedligeholdelsessystem

Sprog
Dansk: Modersmål
Østrigsk: Modersmål
Tysk: Forhandlingsniveau skrift/tale
Engelsk: Forhandlingsniveau skrift/tale.

Bopæl
Roskilde.

Kandidat
Jom

Partner
Mette Skov