Er du CFO, CEO, HR? Så se her

Derfor er det dyrt for dig at lade de bedste medarbejdere smutte

 

  • Få gode ambassadører i stedet for – pluk de lavthængende frugter
  • Fasthold dine medarbejdere, hvis de kommer i livskrise 

Formål: Gøre opmærksom på et tabu, hvor mange er udfordret i hverdagen, få konkrete værktøjer til dialogen og vidensdele om emnet.

Mål: At fastholde dine arbejdsdygtige medarbejdere og tiltrække kvalificeret arbejdskraft.

Deltagere: CEO, CFO, HR-chef og HR-koordinatorer/partnere.

Ny dato følger i oktober 2021

Program:

  • Oplæg v. Hans Ussing og Mette Hvied Lauesen
  • Fælles diskussion
  • Netværk

Mødet er gratis og kan afmeldes 24 timer før uden beregning. Ellers faktureres der 500 kr. plus moms.

Foredragsholdere – Baggrund for at hjælpe andre:

Mette Hvied Lauesen:

Mette hører til en af de ganske få i Danmark, som er uddannet Grief Recovery Specialist fra Storbritannien. Hun hjælper ledere fra hele verden tilbage i topform efter forskellige typer af tab, så de dels får det bedre, dels får karrieren tilbage på sporet. 95% af hendes kunder får det markant bedre – de bliver typisk mere beslutningsdygtige, får højere selvværd, føler sig lettere og hviler mere i sig selv. Dette sker via en videnskabeligt bevist, effektiv proces, der bearbejder tab på kun 8 uger. Mette har en baggrund som cand.mag. og kommunikationsrådgiver.

Hans Ussing:

Er forretningsindehaver af FirmaPlus. Hør hvordan han på 3 år har skabt en landsdækkende virksomhed med 20 partnere, hvordan FirmaPlus-teamet har    fået 140 jobsøgende 50+’ere i job siden 1. januar 2021. FirmaPlus har desuden udviklet et projekt med henblik på at fastholde ældre længere på arbejdsmarkedet. Det passer til nutidens og fremtidens behov, ligesom virksomheder kan spare millioner på at udvikle frem for afvikle kvalificeret arbejdskraft.