Samtykke – EU’s Persondataforordning  

I overensstemmelse med EU’s Persondataforordning, som trådte i kraft den 25. maj 2018, er FirmaPlus forpligtet til at bede om dit samtykke til, at vi behandler dine persondata i overensstemmelse med forordningen. 

Med persondata menes hér: Navn, adresse, telefon, mail, CPR-nr., web-adresse, CV, foto samt referater af afholdte møder. 

Med dit samtykke giver du FirmaPlus tilladelse til, at sådanne persondata – men IKKE CPR-nr. – må deles via mails og via LinkedIn som led i din jobsøgning; at de også må deles med FirmaPlus’ associerede partnere samt med organisationer og rekrutteringsvirksomheder som led i deres ønske om at få fremsendt CV og/eller jobansøgning. 

CPR-nr. må kun deles mellem FirmaPlus og jobcentre. 

Med dit samtykke giver du FirmaPlus tilladelse til at sende dig vores nyhedsbrev via mail. Du kan til enhver tid framelde dig maillisten.  

Med dit samtykke giver du FirmaPlus lov til at opbevare dine data i 6 måneder. Herefter vil du aktivt blive spurgt, om du ønsker at forlænge opbevaringen i yderligere 6 måneder, eller om du ønsker at få dine data slettet. Du kan til enhver tid bede om at få dine data slettet. FirmaPlus er forpligtet til at imødekomme dit ønske.