Læring & træning, projektledelse, videndeling og innovation

IT – tester
19. maj 2020
IT- salg
17. juni 2020
Show all

Læring & træning, projektledelse, videndeling og innovation

Læring, innovation, uddannelse, træning

Implementering af nye projekter og oplæring af medarbejdere

Vi har pt. 5 erfarne kandidater her

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller:

Vi skal ofte lære noget nyt uanset alder. Livslang læring gælder også i jobsammenhæng, og på arbejdspladsen – og det har stor betydning for din læring og udvikling, at du har en god underviser og inspirator.

Kreativ – Analytisk – Menneskefokuseret

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er forsker og forfatter, analytisk og kreativ, metodisk og fantasifuld, alvorlig og legesyg, grundig og undersøgende, innovativ og nysgerrig
Jeg kender til mennesker og er menneskekender. Jeg er humanist og menneskefokuseret. Jeg har de to sider i mig som tilsammen udgør mig, og det er det, jeg kan tilbyde.

Ønske til nyt job
I mit kommende job vil jeg gerne gøre brug af de egenskaber jeg har. Mit ønskejob er at være underviser og forsker på humanistiske uddannelser, eller være brandingkonsulent for en virksomhed, der kan rumme en videnskabelige og kreative tilgang til branding, eller medarbejder indenfor markedsføring, hvor jeg kan gøre brug af mine egenskaber.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, kommunikativ, struktureret, præcis til møder, erfaring fra regioner, erfaring fra staten, vidensdeling, omsorgsfuld.

Personlige kompetencer
Følsom, imødekommende, indsigtsfuld, innovativ, kan kommunikere idéer klart.

Uddannelse
Bibliotekar DB, cand.scient.bibl. ph.d. i humanistisk datalogi, adjunktpædagogikum.

IT
Jeg kan begå mig på sociale medier (Facebook, instagram, LinkedIn), jeg er almindelig bruger af Microsoft Officepakken især Word og Powerpoint. Jeg kan dele dokumenter på nettet (Google Docs), jeg har viden om informationsarkitektur.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk (flydende, dog primært i skrift)

Bopæl
Nørresundby/Nordjylland

Initialer
Tlt

Partner
Leila Boel

Dybdegående – Kosmopolitisk – Æstetisk

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg kan tilbyde en solid matematisk uddannelse og viden, en stor erfaring i formidling af faget, samt en engageret, fleksibel og åben samarbejdspartner, som tager udgangspunkt i den enkelte elevs behov, og nænsomt støtter eleverne til at udvikle deres faglige kompetencer.

Ønske til nyt job
Jeg ønsker mig et job, hvor arbejdsmiljøet er præget af gensidig respekt, hvor alle samarbejder for at udvide elevernes faglige kompetencer. Jeg ønsker mig et job, hvor virksomhedens moral er baseret på ærlighed og kommunikation, således at eleverne trives og har lyst til at udvikle sig både personligt, og socialt. Jeg ønsker mig et job, hvor arbejdsmiljøet danner et ideelt mikro-samfund, således at man glæder sig til at komme på arbejde.
VUC, Gymnasium, HF, HTX, STX, HHF med mere.

Faglige kompetencer
Stor faglig og pædagogisk erfaring i formidling af matematik.
Undervisningserfaring, kommunikativ, struktureret, præcis til møder, analyse, planlægning, vidensdeling, koordinering, skaber bedre arbejdsmiljø og glæde, omsorgsfuld, erfaring fra private skoler og gymnasier.

Personlige kompetencer
Analytisk, empatisk, har overblik, loyal, høj moral.

Uddannelse
2005: Pædagogikum i matematik og datalogi ved Hasseris Gymnasium i Aalborg – Undervisnings Ministeriet i samarbejde med Nordjyllands Amt.
1996: Bacheloruddannelse i matematik og datalogi, ved Aalborg Universitet.
1986: Pædagogikum i matematik [‘Permanent appointment in education’ certificate], eksamen ved Bukarest Universitet, Rumænien
1983: Hovedfag i matematik [‘M.Sc. in Mathematics’] ved Bukarest Universitet, Rumænien.

IT
Stor teoretisk indsigt inden for IT området:
Projektudvikling, programmering, abstrakte datastrukturer og algoritmer, formelle systemer (syntakse og semantik af formelle sprog), operative systemer, osv.
Netværk og adskillige software applikationer på ekspert niveau.

Sprog
Dansk: læse, skrive og tale på forhandlingsniveau.
Engelsk: læse, skrive og tale på forhandlingsniveau.
Fransk: læse og tale på forhandlingsniveau, skrive på teknisk niveau.
Tysk: læse, skrive og tale på rutineret niveau.
Italiensk, Spansk: på begynder niveau.
Rumænsk: modersmål (født i Rumænien, bosat i Danmark siden 1988)

Bopæl
Aalborg

Initialer
Cdc

Partner
Leila Boel

Nysgerrig – Forandringsparat – Optimistisk

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg er en medarbejder, som altid gør sig umage og som er meget mødestabil. Jeg er hjælpsom og lyttende og har en veludviklet empati for mine kollegaer.
Jeg kan bidrage med undervisning, som jeg kan foretage med den rette baggrund.
Med min baggrund er jeg også rigtig god til at vejlede og rådgive andre og jeg vil gerne hjælpe med alle mulige praktiske opgaver, som jeg samtidig selvstændigt kan tilrettelægge.

Ønske til nyt job
Jeg vil gerne arbejde et sted, hvor kan hjælpe med rådgivning og undervisning inden for et hvilket som helst fag, som jeg har eller kan få viden om. Min interesse er også jobs inden for stillesiddende produktionsarbejde i industrien. Job inden for kulturinstitutioner kan jeg også tilbyde at arbejde med, f.eks. museer, kirker og lignende og det kunne også være gartnerier og blomsterhandler eller hos en bager.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, teknisk uddannelse, vidensdeling, skab bedre arbejdsmiljø og glæde, pædagoguddannelse, omsorgsfuld.

Personlige kompetencer
Imødekommende, kreativ, lyttende, omstillingsparat, følsom.

Uddannelse
Diplomuddannelsen i uddannelses- og karrierevejledning, Stofrådgivningens 1-årige efteruddannelse: “Pædagogisk arbejde i forhold til rusmidler og unge”, Pædagogikum for lærere ved erhvervsskoler og AMU-centre, Svendeprøve som overglasurmaler på Den Kongelige Porcelænsfabrik. Svendeprøve som frisør.

IT
Officepakken.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk (til husbehov)
Svensk/norsk (forstår).

Bopæl
Region Hovedstaden

Initialer
Hlc

Partner
Ken Riis Ingerslev

Kursuskoordinator – HR-koordinator -Rekrutteringskoordinator

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg arbejder med hele ”viften” af administrative og koordinerende arbejdsopgaver indenfor HR og kursus administrationen. Hvad kan jeg tilbyde af faglige og personlige kvalifikationer?
Jeg brænder for at få opgaverne afsluttet til aftalte tid og pris uden overraskelser. Strukturerer og har overblikket over planlægningen om det så gælder kursusafholdelse eller rekrutterings- processen. Har masser af gå-på-mod og er altid på forkant med opgaverne, da jeg er dygtig til at planlægge til mindste detalje samt følger op løbende.

Ønske til nyt job
Jeg trives bedst i en kultur med en uformel omgangstone, og et miljø hvor man løfter opgaverne i flok. Gerne mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen. Arbejdstid 30 – 37 timer om ugen inkl. frokost. Arbejdssted: Storkøbenhavn.

Faglige kompetencer
Kommunikativ, struktureret, præcis til møder, planlægning og vidensdeling.

Personlige kompetencer
Txt.

Uddannelse
Merkonom i personaleadministration samt organisation. Kontoruddannet.
Bibliotekar • Irak 1981-1985.

IT
Jeg har god systemforståelse og IT-kundskaber og er:
• Bruger af Teams til online møder
• Erfaren bruger af Office pakken
• Erfaren bruger af kursussystemer
• Erfaring med økonomiafregning med Axapta, Navision, SAP og CRM- og CMS-systemer
• Kendskab til Access og HTML.

Sprog
Dansk: Modersmål
Engelsk: Mundtligt og skriftligt middel.

Bopæl
Herlev

Initialer
Bfk

Partner
Hanne Lunddal Jensen

3 ord

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg tilbyder en bred palette af kompetencer, idet bredden i min erhvervserfaring gør, at jeg kan løse opgaver indenfor skriftlig som mundtlig kommunikation, sagsbehandling med komplicerede og komplekse problematikker samt deltage i eller udføre løsningsorienteret sparring. Derudover kan jeg kan påtage mig coachingopgaver, undervisning, kundeservice på højt niveau og bidrage med nytænkning, da jeg er meget procesorienteret.

Ønske til nyt job
Jeg tilbyder min arbejdskraft i ca. 10 timer om ugen til løsning af opgaver, som ligger indenfor ovenstående områder. Jobbet skal kunne kombineres med mit job som rejseleder, hvorfor en vis fleksibilitet i forhold til placering af arbejdsindsatsen er nødvendig. Jeg forventer at rejse 4-5 gange om året i en uge ad gangen.

Faglige kompetencer
Undervisningserfaring, kommunikativ, motiverende, struktureret, præcis til møder, erfaring fra private/statslige virksomheder, administration og personlig service.

Personlige kompetencer
Coaching, energisk, lyttende, omstillingsparat og kundeorienteret.

Uddannelse
Cand Scient, Psykoterapueut, Coaching.

IT
Microsoft Office.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk, svensk, norsk.
Begrænset kendskab til tysk og fransk.

Bopæl
Storkøbenhavn

Initialer
Suh

Partner
Hans Ussing