Test Salesforce

Kære {!Contact.FirstName} {!Contact.LastName}

Mangler I kompetente og kvalificerede medarbejdere nu og resten af 2021?

Så står FirmaPlus til rådighed for at sikre en professionel rekrutteringsproces frem mod valget af den helt rigtige medarbejder

Vi har specialiseret os i at arbejde med 50+’ere, primært funktionærer, ledere og akademikere. Alle dygtige og kompetente personer. Disse kvalificerede personer har stor og lang erfaring fra arbejdsmarkedet. De er omstillingsparate og kan hurtigt blive skattede medarbejdere, der med stort drive og engagement vil være loyale og stabile medarbejdere i jeres virksomhed.

Vore FirmaPlus-kandidater er alle topmotiverede og i den grad klar til nye udfordringer på arbejdsmarkedet. Vi har samlet dem i 50+ Kandidatportalen. For hver kandidat er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb med 5 – 10 møder. Pr. 1. januar 2021 har vi omkring 100 kandidater i 50+ Kandidatportalen, som er KLAR til at komme i job. I løbet af januar og februar forventer vi at have 150 – 175 nye kandidater på samme Portal.

Hvad koster det at få en kandidat fra 50+ Kandidatportalen?
Når I finder en kandidat på 50+ Kandidatportalen, kan I ganske gratis bede om at få tilsendt kandidatens CV. Viser det sig, at kandidaten passer til den ledige stilling og efterfølgende bliver ansat, tilbyder vi følgende specialpris: Et éngangsbeløb fra 12.500 til 25.000 kr. alt efter kandidatens årsløn fra 180.000 til 480.000 kr.
50+ Rekruttering
Ønsker I en fuld 50+ rekruttering koster det følgende:
12% af kandidatens faste årsløn. Vi giver samtidig 3 måneders garanti. Det vil sige, at hvis den nye medarbejder fratræder indenfor de første 3 måneder, finder vi en ny kandidat uden ekstra omkostninger.  Dette gælder, uanset om det er medarbejderen, der siger op, eller det er virksomheden, som ophæver ansættelsesforholdet.  Ved indgåelse af samarbejdsaftale faktureres et fast beløb på 10.000 kr. som en startomkostning for oprettelse af jobopslag, undersøgelse af kandidat-muligheder mm. Se vedhæftet folder

Vort oplæg til videre dialog og samarbejde

Vi håber, at ovenstående har skabt interesse, og at vi må kontakte jer med henblik på et uddybende møde. Mødet kan holdes online ½ – 1 time (Teams eller Zoom) eller som et fysisk møde hos jer.

Jeg vil derfor tillade mig at kontakte jer i nærmeste fremtid med henblik på et fælles møde.

Med venlig hilsen

{!User.FirstName} {!User.LastName}
{!User.Title}
Telefon: {!User.MobilePhone}

Vil I gerne holde jer orienteret om vore nyeste kandidater på 50+ Kandidatportalen, kan vi tilbyde en ordning, hvor vi med jævne mellerrum sender jer en liste over de senest tilkomne, inkl. en kort omtale af de pågældende. Vi kalder ordningen for ”Ressource Nyt”. Det eneste I skal gøre, er at tilmelde jer ”Ressource Nyt”. I så fald kan I også bede om CV´et på de kandidater, som I finder interessante.

I kan tilmelde jer ”Ressource Nyt” ved at trykke på linket her under.

Ønsker du ikke at modtage “Inspirationsbrevet” så klik her: