Hej {!Contact.FirstName} {!Contact.LastName}

Kender du Kandidatportalen?

Vidste du, at stadig flere – både jobsøgende, virksomheder og jobcentre – bruger Kandidatportalen?

Kandidatportalen understøtter FirmaPlus’ arbejde med at finde egnede kandidater til virksomheder, der efterspørger nye medarbejdere.

Som virksomhed får du således en erfaren leverandør, der er specialist på 50+-området, og som har en unik database med det, der kan blive din kommende medarbejder.

Alle kandidater på 50+ Kandidatportalen har gennemført et særligt 50+-sparringsforløb hos os. Derfor har alle et skarpt og målrettet CV – og alle er topmotiverede for deres næste job!

Har du det rigtige team om ½ eller 1 år?

Jobmarkedet er forandret nu. Allerede nu efterspørger en række brancher arbejdskraft, og efter Covid19 vil endnu flere nøglemedarbejdere overveje at skifte job.

  • Fasthold dine gode 50+ medarbejdere:
    34 % vil efter et kursusforløb hos os vælge at blive 2 – 3 år længere hos dig
  • Skal du rekruttere:
    Hvorfor bruge dyre annoncekroner og modtage 80 eller 400 ansøgninger? Hér får du 1-3 CV’er, der er udvalgt til din ledige stilling. No cure no pay ifm. 50+Kandidatportalen
  • Hvis opsigelser skulle komme på tale:
    50 % i vores outplacement-forløb er i job efter 3 – 6 måneder – det skaber gode ambassadører for din virksomhed trods fyring

Kontakt os på tlf. 26 78 28 45 og hør mere om de profiler, vi med succes har bragt i spil for en lang række virksomheder.

FirmaPlus: Vi dækker hele landet, og har en partner klar i dit lokalområde.

www.firmaplus.dk/kandidataportal

#kandidatportalen

 

Med venlig hilsen

 

{!Account.OwnerFirstName} {!Account.OwnerLastName}
{!Account.OwnerTitle}
Telefon: {!Account.OwnerPhone}