Ejendomsadministration , viceværter og servicemedarbejder

Ejendomsadministration, viceværter, laboranter og produktions- og servicemedarbejdere

Vi har lige nu 4 dygtige kandidater til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.
Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser: Der skal være styr på en ejendom, det giver tilfredse lejere og gode arbejdsforhold for medarbejderne.

Produktion, service og montage

Effektiv - Engageret - Stabil

Hvad kan jeg tilbyde

Indenfor terminaler, reservedele, printplader kan jeg med min erfaring konkret byde ind med følgende opgaver på de tekniske områder, hvor jeg arbejder selvstændigt og detaljeorienteret: Fejlsøgning, lodning, reparationer, udskiftning, download/test af software, registrering.
En af mine styrker er, at jeg er vældig god til virkelig at fokusere på mine opgaver og dem foretager jeg altid med høj kvalitet. Desuden er jeg god til at se løsninger på forskellige områder og overholder selvfølgelig alle deadlines. r skal løses.

Ønske til nyt job:

At være i produktionsteams. Store teams eller små teams. Det er vigtigt for mig at arbejde sammen med andre, hvor man kan støtte, sparre, supplere hinanden og samarbejde om at gøre et produkt færdigt. At man hjælper hinanden, gør mig glad. Jeg sætter pris på et godt arbejdsmiljø, hvor der en afslappende atmosfære med plads til humor og at der frihed under ansvar, som skal forstås ved at alle har tillid til hinanden, til at gøre en ordentlig indsats.

Faglige kompetencer

Motiverende, præcis til møder, overholder aftaler, erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer

Ansvarlig, imødekommende, kvalitetsbevidst, naturlig og omstillingsparat.

Uddannelser

Blyfri Lodning

IT

SAP, Excel, Word

Sprog

Dansk (modersmål) og engelsk (brugerniveau).

Bopæl

Storkøbenhavn.

Kandidat

Jdu

Lagermedarbejder

Teamplayer – Effektiv - Forandringsparat

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er mødestabil og overholder aftaler. Jeg er fleksibel og ønsker en varieret hverdag og anser problemer som udfordringer, der skal løses.

Ønske til nyt job:

Jeg ønsker job som lagermedarbejder.

Faglige kompetencer

Kundeorientering, kvalitetsbevidst, omstillingsparat, positivt Livssyn og problemknuser.

Personlige kompetencer

Præcis til møder, overholder aftaler, optimering og administration.

Uddannelser

Studentereksamen og HMX.

IT

Officepakken

Sprog

Dansk (modersmål) og engelsk.

Bopæl

Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Kandidat

Tjf

Finmekaniker og lagermedarbejder

Fleksibel - Målrettet - Samarbejdsvillig

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er et omhyggeligt ordensmenneske, der lægger vægt på at de opgaver jeg har med at gøre udføres ordentligt. Jeg arbejder gerne selvstændigt, men lige så gerne i teams. Gerne i et travlt arbejdsmiljø og fungerer bedst i et alsidigt arbejde.

Ønske til nyt job:

Finmekaniker, lagerarbejde (små dele) og tekniske designer,

Faglige kompetencer

Erfaring fra private virksomheder, sikkerhed, orden og personlig service.

Personlige kompetencer

Fleksibel, kreativ, kvalitetsbevidst, lyttende og social.

Uddannelser

2002-2004 Tekniske designer
1985-1987 Finmekaniker
1981-1982 Efg-jern og metal
1971-1981 Folkeskolens 10 kl.

IT

• Har kendskab til Word/Excel, Outlook og auto CAD.
• Kursus i Revit Architecture Del 1, 2 og 3
• IT
• Regnskab 1,2,3 og 4 på handelsskolen
• Brancheanvendelse og maskintegning i CAD
• Office pakken

Sprog

Dansk (modersmål), Engelsk (godt kendskab), Svensk (godt kendskab).

Bopæl

Roskilde

Kandidat

Ldh

Servicemedarbejder - Facility

Hvad kan jeg tilbyde

Jeg er en servicemindet, autodidakt håndværker, med hænderne skruet rigtigt på. Jeg er positiv og samarbejdsvillig og jeg lægger vægt på et godt samarbejde med både kollegaer og samarbejdspartnere. Tidligere arbejdet med forskellige håndværksfag, såsom tømrer, maler og senest montør og har fuldrenoveret eget hus.
Jeg går op i kvalitet og engagerede kollegaer. I får en særdeles arbejdsom medarbejder, som altid er mødestabil.

Ønske til nyt job:

At arbejde et sted hvor man går op i at være serviceorienteret er vigtigt. Der skal være struktur både hos ledelsen og generelt og jeg ser gerne at der er god mulighed for at sparring med både ledelse og kollegaer. Jeg vil meget gerne arbejde i en familiær atmosfære, hvor hjælpsomhed er en naturlig del af hverdagen.

Faglige kompetencer

Handyman, Facility Management, Private virksomheder, Erfaring fra kommune, Ledelseserfaring, Indretning, Mødepræcis, Overholder aftaler.

Personlige kompetencer

Imødekommende, Kundeorienteret, Kvalitetsbevidst, Positivt livssyn, Ærlig.

Uddannelser

Tjener, Certificeret sol- og sikkerhedsfilmsmontør.

IT

Microsoft Office, Microsoft C5.

Sprog

Dansk (modersmål), Engelsk (godt kendskab), Svensk (godt kendskab).

Bopæl

Storkøbenhavn

Kandidat

Pfr