IT-Ledelse
30. marts 2018
Specialister
13. september 2018
IT-Ledelse
30. marts 2018
Specialister
13. september 2018
Show all

Bank og Forsikring

Bank og forsikring

Livs-, pensions- og skadeforsikringsmedarbejdere – Bankspecialister

 

Vi har én kandidat til fastsættelse eller interim.

For alle nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs deres egen beskrivelse nedenfor af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser:

Der skal være styr på butikken og medarbejderne, for at kunderne er trygge både overfor forsikringsdækning og bankforretningen.

Holistisk – Ansvarlig – Kommunikerende

Hvad kan jeg tilbyde virksomheden:
Dyb erfaring indenfor bank of finans med hovedvægten på handels med finansielle instrumenter, specielt FX. Jeg er en fokuseret holdspiller orienteret mod holistiske løsninger, baseret på analyse af fakta og har en stor tilpasningsevne, hvor jeg evner at tilpasse mig situationer og agere med stor ansvarlighed.

Jeg kommer med en god portion sund fornuft og humoristisk sans og med en inkluderende og kommunikerende ledelsesstil uden argumentresistens. Jeg har Masser af energi og lyst til at møde nye udfordringer med stor nysgerrighed.

Beskrivelse af mit ønskejob:
Jeg trives og performer bedst, når jeg kan kombinere min professionelle baggrund med samarbejde med andre mennesker. Så en jobtitel som Relationship Manager / Product Owner / Leder i en finansiel virksomhed eller andre steder, hvor min erfaring kan finde anvendelse (veletableret eller en start-up med fundingen på plads) hvor jeg kan påvirke og medvirke – bruge mine faglige kvalifikationer til at løse opgaver på den ’rigtige’ måde – ansvarligt, holdbart, funktionelt og sammen med et team.

Faglige kompetencer:
Relations håndtering, komplekse forhandlinger, handel med kapitalmarkedsprodukter, tidsserie analyser, algoritmer, betalinger, risikostyring (marked, kredit, modpart), forretningsudvikling, strategisk analyse, compliance, projektledelse.

Beskrivelsen af tre af mine Top Talenter:
Holistisk – jeg foretrækker løsninger, der er baseret data og designet til at fungere vel sammen med omgivelserne – altså ikke lappeløsninger.

Ansvarlig – jeg tror på vigtigheden af at kunne agere ansvarligt og præstere løsninger som afspejler de forskellige krav, som omgivelserne stiller uden at gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed, robusthed og lignende hensyn.
Kommunikerende – for mig er dette både at tale og lytte – at blive klogere og ’gøre klogere’ og sikre buy-in fra relevante interessenter

Mit fremtidsperspektiv:
Jeg er stadig nysgerrig, og vil også gerne bruge og dele min erfaring til at medvirke og påvirke. Mit tidsperspektiv for mit næste job, er 7-8 år mere som erhvervsaktiv – måske gennem coaching/mentoring om 5-6 år i en nedtrapningsmodel.

Uddannelser:
Conceptual Selling – Ativatum/Saxo University, Internal Leadership Training – Saxo University, Project Management – DIEU, Strategic Leadership – FLS Academy/Right, Kjaer og Kjerulf/CCL, HD Udenrigshandel – CBS

IT:
MS Office, SalesForce, WordPress, diverse bank- og handelssystemer. Har omfattende domæne-kendskab indenfor finansielle instrumenter og handel, som jeg kan omsætte til effektive og brugbare IT-krav (User stories).

Sprog:
Dansk (modersmål), engelsk (arbejdssprog), Svensk, norsk og tysk (turist niveau).

Bor:
København/Sjælland (fleksibel) – rejsevant og villig til at rejse rundt.

Initialer:
FJA

FirmaPlus Partner:
Hans Ussing mobil 2078 2845