Bank og Forsikring
12. juni 2018
Controller – bogholder – Økonomimedarbejder
31. maj 2019
Bank og Forsikring
12. juni 2018
Controller – bogholder – Økonomimedarbejder
31. maj 2019
Show all

Specialister

Specialister

Industriel designer – Ingeniør – Forsyning – Proceskonsulent – Voksendidaktik – Overenskomstforhandler – Fotograf/video – Biokemiker

Vi har lige nu 1 dygtige kandidater.

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser:

Der er altid brug for specialister, som kan undersøge opgaverne til bunds, følge sagerne til dørs – og udføre lige de specielle opgaver, der kan udvikle virksomheden til nye mål.

Idérig – lærende – Problemløser

Hvad kan jeg tilbyde:
Jeg kan tilbyde struktureret og innovative løsninger på komplekse problemstillinger.

Ønske til nyt job:
Mit job kunne eks. være i en styrelse, det kunne være projektarbejde eller projektansættelse offentligt eller i privat regi. Gerne indenfor natur/miljø eller kulturområdet og med en stejl indlæringskurve. Mulighed for selvstændighed og innovation i opgaveløsningen betyder noget for mig. Samarbejde med andre faggrupper/specialistgrupper virker stimulerende og inspirerende.Arbejdets form kunne være med borgerkontakt, gerne med udførelse ude i marken. Mit ønskejob ligger i en radius af ca. 50 km fra Lomborg, hvis der er fysisk fremmøde hver dag. Ved mulighed for hjemmearbejde nogen dage i ugen kører jeg gerne op til 100 km og fjernarbejde med fremmøde få dage månedligt i eks. København har også interesse.

Faglige kompetencer:
Kvalitative og normative analyser. – Projektarbejde/projektstyring – Innovation – Sparring – Borgerkontakt

Beskrivelse af 3 af mine toptalenter:
Mine toptalenter vidner om en særlig evne til at overskue og gennemskue komplekse situationer og mønstre. Det betyder at jeg kan se hvor systemet mangler justeringer og min idérigdom og evne til innovation skaber gode og holdbare løsninger.

Mit fremtidsperspektiv:
Fremtidstanker: Jeg trives med udfordringer og det at være med til at få ting til at fungere. Så længe jeg kan se mig selv bidrage konstruktivt, vedbliver jeg med at arbejde – mange år endnu.

Uddannelser:
Cand. Scient. Pol. med valgfrie seminarer i Mixed Method; interview teknik; politisk teori omhandlende grænserne for ytringsfrihed. Speciale om politisk holdningsdannelse betinget af geografiske og strukturelle vilkår.

IT:
Adobe pakken, Word Office pakken, RStudio, ChatGPT, SoMe, WordPress.

Sprog:

Dansk som modersmål – Engelsk – taler flydende

Bor:
Løgstør

Initialer: HMA

Partner: Leila Boel