Bank og Forsikring

Leder – forsikringsadministration

Kandidat nr.  3115

Jeg har valgt billedet fordi:
Metroen symboliserer det at bevæge fra et sted til et andet – for mig, at rykke sig og bliver bedre fra dag til dag og for at der ligger nye oplevelse på næste station.

Hvad kan jeg tilbyde:
Stort erfaring inden for forsikring, hvor jeg tilbragt mange år og uddannet i diverse lederprogrammer. Jeg kan godt lide at arbejde med mennesker. Motivere dem og få dem flyttet fra et sted, til andet sted, hvor de er en endnu bedre udgave af sig selv.
Jeg formår at skabe et arbejdsmiljø, hvor kollegaer trives og ønsker at blive. Jeg arbejder med coaching og feedback på en god måde og går ind for høj kvalitet i arbejdet.
Min ledelsesstil er åben og demokratisk og jeg holder samtidig meget af at arbejde med kundeorientering.

Ønske til nyt job:

At bidrage som leder/personaleledelse og/eller udviklingskonsulent, hvor jeg kan medvirke til at opbygge eller videreudvikle firmaer/afdelinger. Gerne indenfor forsikring eller virksomheder relateret dertil.
Jobbet skal være i Storkøbenhavnske område og jeg ønsker en arbejdsplads hvor der en positiv ånd med gode værdier og hvor alle bidrager til at skabe noget sammen.

Faglige kompetencer:
 Projektledelseerfaring fra private virksomheder, ledelseserfaring, undervisningserfaring og afdelingschef.

Personlige kompetencer:
 Ansvarlig, Coaching, Energisk, Fleksibel adfærd og initiativrig.

Uddannelse: Coach Training Programme, Leaderchip Programme via OXFORD Leadership Academy og Development Leadership Values via Ledarskarparna Sverige.

IT: 
Microsoft Office, interne forsikrings IT systemer og har stort kendskab og forståelsen af systemerne.

Sprog: Dansk (modersmål),  stort og godt kendskab til engelsk. Taler tysk til husbehov og forstår norsk og svensk uden problemer.

Bor: Storkøbenhavn.
Kandidat: Kri