CFO – Controller – Økonomi
26. marts 2018
Topledelse
30. marts 2018
CFO – Controller – Økonomi
26. marts 2018
Topledelse
30. marts 2018
Show all

Administrationsledelse

Administration

Administration og administrationsledelse: Her finder du vores dygtige direktionssekretærer, koordinatorer – PA’er – chefsekretærer – kundeservicemedarbejdere – sekretærer – receptionister

Klik på den af de 4 kategorier, du vil søge i – så hopper du til den aktuelle undergruppe.

Vi har pt. 2 dygtig administrator inden for disse fire specialer:

1. Kundeservicemedarbejdere – Sekretærer – Receptionister

2. Koordinatorer – PA’er

3. Office Manager – Office Assistent

4 Direktionssekretærer – Chefsekretærer

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs herunder deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet viser:

At administration er en vigtig funktion i virksomhedens dagligdag. Der kommer mange forskellige opgaver ind til administrationen; nogle haster, de fleste kræver teamwork og overblik – og der skal også her være de bedste kompetencer til at løse dem.

1. Kundeservicemedarbejdere – Sekretærer – Receptionister

Ansvarlig – Disciplineret – Relaterende

Hvad kan jeg tilbyde
En positiv og glad medarbejder, der både er loyal og stabil og har fokus på faglighed og den gode service. Med min rygsæk fyldt med erfaringer indenfor både med forskellige store og små administrative opgaver som opdatering af filer og dokumentation, forenkling af arbejdsprocesser, backup for salg samt at besvare telefonopkald og e-mails og håndtere henvendelser fra kunder eller partnere.Jeg skal være i en central rolle, hvor jeg er virksomhedens ansigt udadtil – hvor der er kundekontakt, både personligt, telefonisk og på mails kombineret med administrative opgaver. En stilling på 30-37 timer, og som emmer af respekt, humor og ikke mindst hjælpsomhed.

Ønske til nyt job: 
Jeg vil elske at kunne være jeres nye administrative medarbejder, der brænder for at både at arbejde med administrative opgaver, kundekontakt og procesbeskrivelser. Jeg føler jeg stadig har meget at byde på og kan sagtens se mig mange år i jeres virksomhed, i et job på 37 timer, hvor der er gensidig respekt, humor og hjælpsomme dedikerede medarbejdere og ledelse.

Faglige kompetencer
Administrativ medarbejder med kendskab til administration, salg, kundeservice og procesbeskrivelser gennem mit arbejde i forskellige brancher.

Talenter:
Jeg er ansvarlig og overholder deadlines, tager ansvar for både mit arbejde og mine arbejdsopgaver. Gennem mit arbejde udfører jeg mine opgaver disciplineret, da jeg har styr på detaljen, har ordenssans og er både omhyggelig og struktureret. Jeg sætter en ære i at have orden i tingene.Som person er jeg relaterende og er både hjælpsom, venlig , god til at tilpasse min kommunikation og  nyder jeg at arbejde med mange forskellige typer af mennesker.Øverst på formularen.

Fremtidstanker:
Jeg brænder for at blive en del af en virksomhed, hvor jeg kan anvende mine administrative og faglige kompetencer og gøre en mærkbar forskel. Jeg føler, jeg stadig har meget at byde på og kan sagtens se mig mange år i jeres virksomhed, i et job på 37 timer, hvor der er af gensidig respekt, humor og hjælpsomme dedikerede medarbejdere og ledelse.

Uddannelser

– Handelsuddannelsen med logistik som speciale

– Jobrettet uddannelse i grundlæggende administration

IT
Microsoft Office pakken (specielt Word, Excel & PowerPoint), Navision, Dynamics, SAP

Sprog

– Dansk: Modersmål
– Engelsk, flydende i skrift og ale
– Svensk tale, flydende

Bopæl
Gadstrup – Roskilde

Kandidat
SSP

Partner
Anni Brostrøm -ab@firmaplus.dk

Optimistisk – Serviceminded – Ansvarlig

Hvad kan jeg tilbyde
Jeg bringer en positiv, motiverende og inddragende tilgang til arbejdet og vil derved skabe en behagelig atmosfære for mig og mine kolleger. Jeg trives med samarbejde, og det falder mig naturligt at levere service i topklasse. Samtidig har jeg en solid erfaring med administrative opgaver indenfor sundhedssektoren og det private arbejdsmarked.

Ønske til nyt job
Jeg skal være i en central rolle, hvor jeg er virksomhedens ansigt udadtil – hvor der er kundekontakt, både personligt, telefonisk og på mails kombineret med administrative opgaver. En stilling på 30-37 timer, og som emmer af respekt, humor og ikke mindst hjælpsomhed.

Faglige kompetencer
* Inddragende og empatisk teamplayer
* Serviceminded og motiverende
* Kommunikativ stærk og serviceorienteret
* Sikkerhed og ansvarlighed
*Selvstarter og ihærdig

Talenter:
* Optimistisk og positiv af natur
* Imødekommende og stabil
* Lyttende og nysgerrig

Fremtidstanker:
Som udgangspunkt har jeg 10 fantastiske år tilbage på arbejdsmarkedet – men er jeg i rette job ser jeg, at jeg sagtens kan fortsætte, da jeg føler at have mere at byde på.

Uddannelser
2021 Aalborg Handelsskole – IT Office pakken – opdatering, Outlook, Word, Excel, Power Point, Kommunikation og Konflikthåndering, Personprofilering og Samtaleteknik
2014 Aalborg Handelsskole, Iværksætteruddannelsen trin 1 + 2, Design af hjemmesider
1984 – 1986 P & P Vejgaard Torv – elev, 1982 – 1983 EFG; Handel og Kontor

IT
Superbruger i Office pakken – tilegner mig hurtig viden om andre IT-programmer.

Sprog
Dansk – modersmål
Engelsk – skrift og tale

Bopæl
Nordjylland

Kandidat
LRB

Partner
Hans Ussing mobil 2678 2845

2. Koordinatorer – PA’er

3. Office Manager – Office Assistent

4. Direktionssekretærer – Chefsekretærer