IT Specialister
26. marts 2018
Administrationsledelse
30. marts 2018
IT Specialister
26. marts 2018
Administrationsledelse
30. marts 2018
Show all

CFO – Controller – Økonomi

CFO – Økonomidirektør – Økonomichef

Vi har lige nu 3 dygtige økonomidirektør/CFO’er og økonomichefer

For nedenstående kandidater er der afholdt flere samtaler samt et 50+ sparringsforløb. Kandidaten er derfor helt skarp på, hvilken branche, virksomhedstype og jobfunktion denne ønsker. Derfor er kandidaten KLAR til en jobsamtale og kan som udgangspunkt starte på mandag.

Læs deres egen beskrivelse af det, som de kan tilbyde:

Billedet fortæller: Det kræver en dygtig leder og en fagligt stærk profil til at lede en økonomiafdeling – som kører foran og holder styr på økonomien i virksomheden.

Analytisk – Resultatorienteret – Internationalt mindset

Controller – Økonomichef

Hvad kan jeg tilbyde
Økonomiprofil med 20+ års erfaring indenfor økonomi og ledelse i moder- og datterselskaber af internationale koncerner med virksomhed indenfor salg og produktion.
Jeg er stærk indenfor regnskab og økonomistyring, og udvikler og optimerer arbejdsgange, så økonomifunktionen til enhver tid har effektive processer, der kan være med til at understøtte forretningen.
Kan ligeledes bidrage med stor projekterfaring, som har været et gennemgående element i mit arbejdsliv. Eksempelvis ved implementering af nye IT-systemer – både som projektleder og som superbruger. Jeg har erfaring med ledelse af økonomifunktioner, men ligeledes kundeservice og administrativt personale.

Ønske til nyt job
En økonomiledelsesopgave i en mellemstor/større virksomhed, hvor man kan være med til at skabe vækst. Ønsker personaleansvar og gerne projektorienterede opgaver.

Faglige kompetencer
Projektledelse, erfaring fra private virksomheder, bogholderi og regnskab, ledelseserfaring, analyse, optimering  administration, leder, afdelingsleder, kontorchef, regnskabschef og økonomichef.

Personlige kompetencer
Detaljeorienteret, disciplineret,  forretningsorienteret, lederevner og omstillingsparat .

Uddannelser
Ledelse i praksis, akademiuddannelsen i ledelse (AU), erhvervsAkademi Sjælland, ledelsesteori og personlig ledelsesstil, lærings- og udviklingsprocesser og konflikthåndtering, psykologiske aspekter.
Mini MBA – Diplomleder, PROBANA Business, school Personaleledelse & psykologi, forandringsledelse, forretningsudvikling og strategi Værdiskabende ledelse, resultatorienteret ledelse, udviklende ledelse.
Virksomhedsøkonomi, merkonom enkeltfag, Niels Brock, EG (bachelor), Copenhagen Business School, engelsk, tysk, erhvervsøkonomi, erhvervsret, samfundsøkonomi og studentereksamen.

IT
ERP: Microsoft Dynamics NAV, IFS Applications, Oracle, AS400 Rapportering/: IBM Cognos Controller og AARO Systems. Business Intelligence: QlikVIEW og QlikSense, Øvrige: Excel, PowerPoint, Word, Outlook, Lotus Notes og Sympa HR og dataløn.

Sprog
Dansk (modersmål), engelsk (forhandlingsniveau), tysk (kommunikationsniveau), svensk og norsk (kendskab)

Bopæl
Midtsjælland, arbejder gerne i Storkøbenhavn og Region Sjælland.

Kandidat
Lae

Partner
Hanne Lunddal Jensen

Løsningsorienteret – Analytisk – Rådgivende

Controller – Økonomichef

Hvad kan jeg tilbyde
Mine styrker ligger i analyse, rapportering og opfølgning, hvor jeg altid har en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang. Jeg har erfaring med at opbygge relationer, inspirere andre, formidle faglig viden og komme med nye ideer for at støtte organisationen. Jeg kan hjælpe med effektivisering og omkostningsbevidsthed og kan kommunikere til andre faggrupper.

Ønske til nyt job
Et job hvor der er udfordringer og hvor man skal bruge den indvendige sige hovedet og hvor der er frihed under ansvar. Jeg foretrækker projekter og længerevarende opgaver, hvor man sparre med andre i organisationen. Der skal være tillid til en og det skal være et sted, hvor der en nysgerrig og synlig ledelse. Har prøvet mange forskellige branche og har ikke nogen præferencer på det.

Faglige kompetencer
Økonomichef, regnskabschef, controller, Business Controller, ledelseserfaring, bogholderi, regnskab og erfaring fra private virksomheder.

Personlige kompetencer
Ambitiøs, analytisk, fokus på resultat, forretningsorienteret og kan holde overblikket.

Uddannelser
HD i organisation, informatik og økonomistyring og regnskabsvæsen.

IT
Microsoft Office – Navision Financials og C5 – Axapta – Invoice Workflow – SAP – BAAN.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk (forhandling)
Tysk (læser og forstår)

Bopæl
Storkøbenhavn.

Kandidat
Kba

Partner
Ken Riis Ingerslev

Analytisk Instinkt og skaber resultater

CFO – Økonomichef

Hvad kan jeg tilbyde
Bred erfaring med økonomistyrings opgaver, alt fra opbygning af økonomimodeller, til udarbejdelse af årsregnskaber, koncernniveau såvel som detail. Budgetkontrol dels igennem opbygning af dimensioner i regnskabet. Udarbejde ledelsesinformation, interne ad hoc rapporter samt deltagelse og fremlæggelse for bestyrelse. Stort kendskab til virksomheder med politisk rapportering eller styring. Lederskab af økonomifunktioner i forandring, effektiv hands-on situationsbestemt ledelse, Forretningsforståelse igennem samarbejde og netværk på tværs af organisationen. Praktisk optimering af processer og effektiviseringer, samt udarbejdelse af styringsredskaber til strategiimplementering og Risk Management etablering.

Ønske til nyt job
Økonomiledelses opgave, gerne i en virksomhed/organisation i opstart eller forandring. Kan også være en virksomhed med politisk ledelse eller rapportingskrav. Gerne en virksomhed funderet på værdibaseret ledelse, og hvor frihed under ansvar er en værdi. Opgaverne vil være funderet i økonomistyring, men også gerne aflede områder, så som HR, IT, strategi og risikostyring.

Faglige kompetencer
CFO, økonomichef, regnskabschef, ledelseserfaring og erfaring fra private virksomheder, resultatorienteret, struktureret, gennemslagskraft, empatisk lederskab, proaktiv, nysgerrig og afslutter.

Personlige kompetencer
Analytisk, empatisk, fokus på resultater, forretningsorienteret og kan holde overblikket.

Uddannelser
HD-Regnskab fra CBS, uddannet projektleder samt organisations udvikler, certificeret Contract Manager.

IT
Microsoft Dynamics AX, Navision, C5, MemberCare, Bluegarden, samt Excel og øvrige MS-systemer.

Sprog
Dansk (modersmål)
Engelsk på forhandlingsniveau
Godt kendskab til svensk og norsk.

Bopæl
Storkøbenhavn, arbejder gerne i region Hovedstaden og region Sjælland.

Kandidat
Jre

Partner
Hanne Lunddal Jensen